Sezatoarea canadiana (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

azi am primit programul lui Tudor pentru toamna; scoala incepe pe 29 august, iar campul de jour se termina pe 15 august; suntem descoperiti doua saptamini si eu nu pot lipsi de la job ca-i sefa plecata tocmai atunci, barbatul'meu nici atit pentru ca-i plin sezon de lucru la ei si nu-i dau vacanta(asta in cazul fericit ca va fi ok la camp de jour pina-n 15 august si nu va trebui sa renunt la job ca anul trecut:(( ; sunt foarte suparata; trebuie sa fie tare fericit cine are un bunic disponibil sau isi permite mama sa stea acasa;
acum sa caut un camp de jour specializat (de ma rupe 200$/saptamina, iar acum doi ani la Tennis 13 a fost un dezastru-debandada, dezordine si copil frustrat pe bani multi)

http://www.floriinro.ro/

de ce nu cauti la universitate camp?
cum Tudor e curios i-ar prinde tare bine o tabara de stiinte

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mikion, mica mare diferenta .....sau poate mai degraba

uite despre masina de spalat vase, ce am avut eu pe lista:
Sa aiba cuva de inox
Sa fie energystar
Sa aiba broyeur de alimente, nu filtru ( adica sa toace resturile, nu sa curat/schimb filtru )
Sa aiba optiune sanitizer ( de fiert apa)
Sa aiba suporturile de pus tacamurile pe usa ( si detasabile) , nu in interior
Sa aiba ciclu scurt de spalare( daca nu ai prea multe vase , sau prea murdare)
Sa fie ajustabila pt diverse marimi de vase, oale
Sa fie f silentioasa
Sa aiba programare ( delay 2,4,6 ore)

Sincer, astea au fost cerintele mele, astea le-mam gasit in modelul www.corbeilelectro.com/page.asp?intNodeID=32827&sysStr=PCAL:_itemID-40025_cat-lavevaisselle " target="_blank">asta ( tinand cont si de bani ) Amana e Whirlpool .

Nu am luat instalator de la ei pe ca era 110-150cad, plus daca iti mai trebuia o piesa, o plateai.Am sunat unulpe care il cunosc …imi va lua mai putin, dar nu stiu inca cat….cred ca se poate instala usor de orice barbat cu un pic de inclinatii tehnice.. dar na, ca la mine nu s-a mai oferit nimeni ..adica s-a oferit, dar mi-a fost jena ...

cge, am zarit cateva poze cu casa. sa o stapaniti sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

almy, sa iti traiasca bebele!
Nelia, suc de cranberries sa nu iti lipseasca daca faci infectii urinare!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

nu se vede linkul...nici pe al tau nu l-am vazut. uita-te la Amana, 819cad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel, ce ma distrezi , jos-palaria in fata femeilor descurcarete!!!!;
Maru, mersi, universitatile au campurile la minim 25km si citeva noduri de autoruta de mine din pacate, si cred ca oricum si ei inchid pe 22 august; cu asta sunt inca in buda rau de tot, pentru ca sotul meu a cerut vacanta si a primit o saptamina (18-22 august fix, ca incepe ulterior nu-stiu-ce-santier cu MTQ ); a doua saptamina cind eram eu de rind, dupa 22 august nu mai exista nici un camp deschis-toate cele private unde am cautat inchid pe 22 august; de la job mi-au spus ca politica firmei nu accepta sa aduci copii cu tine; azi am recapitulat in gind toate injuraturile si vorbele de dulce posibile la adresa quebsilor, si a vietii in general ;azi incep sa intreb pe la quebsii pe care-i cunosc daca nu stiu vreun adolescent in vacanta dispus sa faca un ban si sa stea cu fiu'meu, dar asta e cam cu risc. oi vedea, va tin la curent ca nu rezist eu sa nu ma pling pe aici

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Maru, eu m-am invatat si le cer soferilor sa opreasca aerul conditionat daca nu vad ncii o justificare. Ce naiba? 17 grade afara si aer conditionat in autobuz?

Mqqm, ce bielt e asta de a costat asa putin? Care-i shpirul?

Ana, unde zici ca e firma ta si cu cat platesti?
Ratusca inca nu stiu de ce am primit-o, n-ma primit nici o instiintare si nici o explicatie de la nimeni. Dupa ce m-am scarpinat un pic in cap vreo doua zile mi-a picat fiza ca ar putea avea leg. cu un favor ce l-am cerut eu admin acum ceva timp in urma. Si asta probabil a fost metoda sa mi se rezolve request-ul. Daca asta e asa, atunci e vorba de o chestiune temporara.
Nelia, nu am cum s-o fi avut in ian. Ca ar fi sesizat cineva pe-aici (asa cum de fapt am aflat si eu ca am titlu de moderator gratie colegelor de la grupa lui alex). Dar cand te duci in spate si ma vizionezi, apar cu acelasi nr de mesaje ca cel actual, deci profilul meu la mesajele din ianuarie e cel ultim (din ziua de azi), nu cel care era in ian. Si asta e pentru toti valabil, aparem la profil cu ultimele schimbari, indiferent cat de in urma am postat mesajul.
Si nu te ma igandi la prostii legat de pierderea pozei agatei. Cien poate sa se uite la poza aia? Daca nu tot un om ca si tine, poate un parinte cu-n copil de varsta agatei. Ai intrebat la casierie daca a gasit cineva ceva in magazin? Daca ai pierdut-o la sectia de poze, pate o fi pus-o cineva pe raft crezand ca e ca un fel de imagine poster care se pune in ramele pozelor di nrafturi ca sa nu fie goale.
Miscatoare reactia profesoarelor fetelor tale.

Susur, zici penis si gata. Eu am mai incercat si pee-wee.

Laurajr, ai inceput sa te balbai cre' ca de frig de-ai postat mesaju lde 3 ori. .
Eu am radiatorul aprins sub birou toata ziua la servici. Degetele imi sunt icy si injur toti soferii de Go care fac exces de zel…

Bebitu, spor la mutat si felicitari pt noua casa.

Nelia, sper sa treaca durerea, oricum antibioticele nu-si fac imediat efectul (nu-s calmant), deci trebuie sa lucreze si ele un pic, sa faca ceva curateniea colo pana sa ajungi sa te lase si pe tine durerea.

Almy, felicitari si sanatate multa, recuperare usoara si ii uram lui Stefanel bine-a venit pe lume.

Ktrinel, vezi cu curatenia asta de primavara ca daca o tii tot asa, faci curatenie si-n dormitor. Lasand gluma la o parte, bravo tie pt cum va gospodariti voi doua ca doua floricele. Ce ma iface Julia? A mai avut vreun episod de raceala dupa Aprilie? Ai mei n-au mai racit nici unul de cand a dat “caldura” (daca pot numi caldura chestia asta).

Miki, cre’ ca 90% din oameni inchiriaza doar camionul. Prietenii sunt de baza la mutari .

Miki, ktrinel, modelele voastre de masina sunt sublime, dar lipses cu desavarsire din linkuri. Nu e afisat modelul e pagina goala. Eram si eu curioasa sa vad cat costa ca a mea masina-i antica si cum am schimbat toate appliance-urile, ma gandeam ca n-ar strica u nefort si pt masian de spalat vase si la o adica ma car cu ele dupa mine la mutarea in alta casa (daca se intampla asta undeva in urmatorii 2-4 ani).
Stai ca acu' vazui cat ai dat pe ea, Ktrinel... poate intr-o viatza viitoare, ca-n asta nu cre' ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

asta e modelul care si l-a luat Ktrinel. Dar pretul e de America cred.
http://www.ajmadison.com/cgi-bin/ajmadison/ADB3500AWS.html
Ktrinel ai vazut ce scumpa e la Sears? http://www.sears.ca/gp/product/B000FA0VOK/104-2208093-0283150?ie=UTF8&lang=en&searsBrand=core

Si ce vroiam sa iau eu e asta:
http://www.sears.ca/gp/product/B000Q6RN80/ref=sr_11_1/104-2208093-0283150?ie=UTF8&keywords=DU1055XTSQ&searsBrand=core
dar nu la sears ca e mai scump cu 100cad.

Ce ma enerveaza pe mine e ca , in Quebec, ca sa iti iei un credit avantajos trebuie sa cumperi de minimum 700 cad. Stiu ca in Ontario e mai mica limita. Asa ca trebuie mereu sa combin cu alt produs sau sa cumpar ceva mai scump.Eu o voi combina cu o masina de uscat pt. ca de fapt asta vroiam sa cumpar. Cea de spalat vase era cireasa de pe tort. Daca gaseam un magazin cu credit bun mi-as fi luat mai degraba un aparat bune de fotografiat ca ni s-a stricat butonul de deschidere la ala vechi si am ramas fara aparat. Dar nu am gasit asa ceva, credit bun pe care sa intre ambele, si electromenj. si electronice. Am incercat la Sears dar mi-au spus ca sunt departamente separate si nu pot sa-mi puna pe acelasi credit ca sa fac suma minima.
Diferenta de pret intre cele doua produse cred ca e data de cuva de inox de la Amana...Ca in rest cred ca sunt cam la fel. Nu m-am lamurit cu chestia aia , sa pui pe usa cosurile pt. tacamuri, daca e si la whirlpool. O sa ma uit mai atent in cartea produsului pe care am descarcat-o de la ei.
Try eu vreau sa fac un credit sans interet pana in 2011 si o sa fie infim pe luna, ceva gen 30 cad. Eu asa am luat mereu toate electromenajerele, cu acest tip de credit fara dobanda. Castiga ei de undeva dobanda , dar eu nu vreau sa stiu...Raman in iluzia mea ca nu o platesc.

In alta ordine de idei, la mine in cartier s-au deschis piscinele si jocurile de apa. Daca maine nu ploua mergem la baie!!!!!!!!!
Fetelor din Montreal exista vreo parada aici de 1 iulie. La Quebec ville era una grozava a regimentului local.Soldatii erau imbracati la fel ca cei din Londra. Aveau si o capra ca mascota. V-as fi pus si poze daca imi aduceam aminte unde am tranferat pozele mele in 2007, atunci cand s-a inchis yahoo photo.
Aici e ceva de genul asta? In Montreal?

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ana Dar da sfoara in tara, poate gasesti chiar o bunica disponibila. Care vrea sa castige vreun ban.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Try, curatenia in dormitor urmeaza in functie de cat vine de reciclat de la mamica lui .....Julia nu a mai avut nimic de atunci, acum are un pic de muci, ca se tot joaca in apa, in piscina mica si cu vremea asta cu fundu-n sus...o mai ia si frigul...in rest nimic, bat in lemn.

Mikion, drept sa iti spun magazinatul meu a durat 40 minute, intr-un singur Corbeil de unde luasem si celelalte electrocasnice acum 2 ani...o mai fi si prin alte locuri, dar nu ma tin nervii sa ma duc pana nu stiu unde pt 50-100 de cad in minus...mi se pare ca toate whirlpool au compartimentul ala in usa...de fapt, eu am vazut la cineva si mi-a placut...la cine vazusem si frigiderul (doar frigider, fara congelator, unul maaare...in care am zis ca am loc berechet, dar se pare ca cu cat e mai mare, cu atat il umplii mai mult si tot nu ai loc...). spor la magazinat!

Mergi la inceput

apropo de preturi in usd si cad...ce ma enerveaza nesimtirea astora...de cand s-a inversat/egalizat raportul...nici macar nu au bunul simt sa stearga pretul in usd...ca sa nu mai vezi gogomania : 10usd=14cad...sau asemenea..

Mergi la inceput