Sezatoarea canadiana (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumesc de info pt parcuri..mergem totusi la Granby..sa ma lamuresc...apoi vedem...de nu l-o fi cucerit de tot romania pe sotz si se mai intoarce , mi-am propus sa vedem toate parcurile mentionate de valen..

ce porcarie cu zilele libere.. la mine ar fi trebuit sa lucrez pe 24 , de fapt 2 colege chiar intra...dar eu le-am spus clar ca gradi e inchisa..

ana, spor la mutat ..tot in laval ? io sper, sincer, sa nu iti lasi jobul , ar fi chiar culmea...trebuie sa existe o solutie...pt 2 sapt...se poate chiar un concediu medical , macar o sapt unul , o sapt celalalt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, ai mei ambidoi au fost la deashtia de intrebi tu. Ce pot sa-ti spun sigur: depinde atat de mult de la board (cum sa-i zic... inspectorat?!) la board ca nici macar aici nu se poate generaliza. Nici in functie de testarea si selectia oferita nici in ceea ce priveste ce li se ofera, dar incepe in general intr-a 4-a daca e. In To de ex, exista scoli care gazduiesc programul. La scoala lor erau 3 clase paralele/an. La suburbie, la york, ii duce cu busul odata pe saptamana intr-o scoala gazduitoare. Altele nu ofera decat in "imbogatire" in clasa normala, cum zice si khristin. Cu siguranta e si la voi ceva, dar trebuie sa intrebi la "inspectoratul" vostru.

Khristin, ma duc, ma duc! Mersi de sfat, asa am sa fac. Azi am luat ghid de la indigo, vrem sa facem un cerc maaaaare, cat frantza! Orice mai poti sa-mi spui te ascult cu gura cascata! Ei vezi ce bine s-au aranjat toate pentru bebelus?

Eu am intrat in febra. A cumparaturilor! Hi, ha, azi am fost la shopping si nu stiu cu ce ocazie, dar erau niste sales la Vaughan Mills, de erau security si dadeau dumul doar la cate 10 cumparatori in unele magazine. Poate va intereseaza si pe voi. Asa ca sunt happy-happy, am gasit niste chestiutze.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Miss DJ inside-out 'n stuff ...   www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">...   ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru cine isi petrece vara in zona Montreal, uitati ce am gasit azi pe "La Presse":

Les meilleures piscines à Montréal

Le Natatorium de Verdun
6500, boulevard LaSalle
Cette piscine extérieure de style art déco a longtemps été considérée comme la plus grande au Canada. Inaugurée en 1940, elle offre une vue sur le fleuve Saint-Laurent. Depuis l’été 2005, les enfants peuvent barboter dans une pataugeoire chauffée, à quelques mètres de la piscine. L’admission coûte 1$ pour les enfants et 2$ pour les adultes.

Piscine de l’île Sainte-Hélène
Parc Jean-Drapeau
Au cœur du parc Jean-Drapeau, ce complexe est composé d’une piscine de compétition, d’un bassin de plongeon et d’une piscine récréative. Tous les samedis, les enfants peuvent jouer avec d’immenses structures gonflées. Le prix d’entrée est de 2,50$ pour les enfants de 6 à 13 ans et de 5$ pour les plus grands. À noter: le 26 juillet, les équipes nationales de plongeon et de nage synchronisée y présenteront un avant-goût des Jeux olympiques de Pékin.

La piscine extérieure de l’hôpital Royal Victoria
687, avenue des Pins Ouest
Au pied du Mont-Royal, cette piscine offre une vue imprenable sur le centre-ville. Probablement le secret le mieux gardé à Montréal! Elle est réservée en priorité aux employés de l’hôpital et de l’Université McGill, mais le public est accepté lorsqu’il y a de la place, moyennant des frais de 5$.

Piscine du village de Pointe-Claire
Parc Bourgeau
Au bord du lac Saint-Louis, offrant une vue sur la marina et ses bateaux, cette piscine est l’une des plus belles de l’île de Montréal. Située dans un grand parc où l’on peut pratiquer plusieurs sports, elle représente une bonne option lorsque les piscines municipales sont bondées les jours de canicule. Admission: 3$ par enfant, 5$ par adulte et 15$ par famille.

Mergi la inceput

A VENIT VACANTA CU TRENUL DIN FRANTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa cintam noi cind eram copii Vineri a fost ultima zii de scoala...Antonia s-a inecat ca tiganul la mal , dupa ce tot anul a fost sanatoasa, in ultima saptamina de scoala a facut o infectie urita in git si este pe antibiotice. Si desi nu se simtea bine si noptile au fost tare grele (tuse urita, durere in git), a insistat sa mearga la scoala in fiecare zii ...Si in plus am fost si eu plecata toata saptamina de acasa (cu serviciul) si deci totul a cazut pe capul lui tati. Peste 10 zile plecam cu totii in vacanta, deci musai sa ne facem bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mersi frumos pentru informatii, Cristinelor din Ontario!

pentru quebecoase, eu nu lucrez pe 24 iunie, dar in schimb ar fi trebuit sa intru pe 1 iulie pentru ca sindicatul din firma a cerut sa fie liber 30 iunie-luni si sa se lucreze 1 iulie, administratia n-are decit sa se inscrie la programul muncitorilor; si cum eu pe 1 iulie ma mut, si a doua zi nu cred ca voi fi in stare de mers la job m-am ales cu doua zile neplatite; viva sindicatele quebecoase
Ktrinel, mersi, tot in Laval ma mut din cauza scolii odraslei, dar mi-am planificat inca o mutare pentru secundara
Ica, barbatul meu (responsabil cu curatenia la noi:)) si-a luat un aspirator mititel si ieftin, Panasonic de la Canadian Tire, e usor de minuit si silentios, ne-a depanat anul asta aici unde nu avem aspirator central.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele, cum se procedeaza aici in cazul in care mama necesita spitalizare si are bebelus (de titza, bineinteles)? Se poate interna cu tot cu bebelus? Nu ma intrebati ce fac cu Tudora si cu examenele in cazul asta, ca ma apuca disperarea.

Noaptea trecuta am avut o colica renala cumplita pe dreapta, s-a blocat ceva acolo, ca nu mai puteam face nimic cind ma duceam la toaleta, acum si-a mai revenit, dar durerea a ramas, nu asa tare, dar extrem de siciitoare. M-am speriat foarte tare, era ora 3 noaptea, copiii dormeau amindoi, imi era rau tare, am vomitat, dar ce m-a speriat cel mai tare este ca pe parcursul crizei mi se pusese un junghi in piept, in fata si in spate, dar rau de tot, simteam ca un cutit acolo si fierbinte... de am zis ca s-au blocat rinichii si a intrat urina in singe si a ajuns la inima. A mai patit careva asa ceva!?! Nu am probleme cu inima si nici nu am avut vreodata, sint obosita, dar nu am exagerat cu cafeaua pentru ca alaptez, oare de la ce sa fie asemenea reactie?

Am fost astazi la o clinica, rinichii mei nu sint bine, am o infectie urinara, am inceput sa iau antibiotice, dar ma simt tot rau si s-ar putea sa nu se poata rezolva acasa. Nu a stiut sa-mi spun doctorul ce a fost cu junghiul care m-a speriat, m-a ascultat la inima si totul pare in regula. Desi am tot avut probleme cu rinichii dupa 22 de ani, nu am facut infectii urinare, doar pietre, care se eliminau singure sau cu ajutor. In timpul sarcinilor au fost mai mult decit in regula, spre surprinderea mea, dar acum au luat-o razna. Ceea ce nu inteleg eu este de ce-i apuca cind am lucruri foarte urgente, cum ar fi examenele de luni, singura cu doi copii mici...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nelia cred ca poti sa tii copilul mic cu tine. Parca Monicutza a trecut prin asta, cand s-a operat prin iarna.

Sanatate. No-Spa nu ai in casa pt. dureri? De asta ia tata cand are cize.
Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, merci

Nelia, sanatate

Oana, sanatate Antoniei si vacanata placuta si fara imbonlaviri

Ktrinel, asteptam sa ne impartasesti impresiile sotului despre Ro

In scrisoarea mult asteptata cu data mutarii am primit si lista cu dimensiunile la electrocasnice si am vazut ca masinile de spalat -uscat sunt suprapuse. Initial, in nestiinta noastra, am crezut ca cumparam normale si le suprapunem noi insa am cautat pe internet am vazut ca sunt deja suprapuse insa numai antichitati ori eu visam la masina europeana. Poate n-am gasit site-urile care tebuie .... Are cineva din astea suprapuse? Ce marca? E ceva special la ele?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Nelia, nu cunosc nici un caz similar, dar banuiesc ca te lasa cu bebelusul in spital, doar daca nu este ceva contagios.
Iti doresc din toata inima sa nu ajungi sa afli care este procedura la spital si sa treaca criza doar cu medicamente. Si mai ales refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Bonjourel de la o proaspata mamica (din nou)
Desi aveam programare la cezariana pe 16, puiul meu a hotarat sa vina mai devreme cu 2 zile. Vineri noapte m-am internat, am ales sa incerc natural daca tot venise de la sine, insa spre dimineata a venit un nenea doctor si a zis ca nu ma vede bine, ca eu duc sarcina f sus si capul inca era sus. Asa ca...la cutit din nou, iar sambata la 11:26AM s-a nascut mandrutul meu Stefan Spiros de 3,838 kg si 53cm.
Cat despre experienta din spital, nu am cuvinte cat de bine m-au tratat, ca pe o printesa (eu pe Eleni am nascut-o in Ro, deci am termen de comparatie), totul e la superlativ, bravo lor! Intr-adevar am vazut grija fata de om, fara greturi, fara fite, si of course fara...bancnote!
De marti suntem acasa, ne acomodam si ne bucuram ca inca il avem aici pana la sfarsitul lui iunie pe tataie (socrul meu) care m-a ajutat cu treaba si a avut grija de Eleni, nu m-as fi descurcat fara ajutor in primele zile, ca tot am ceva dureri.
Mi se pare un pic mai usor la al doilea copil, in sensul ca stii la ce sa te astepti, de ce se intampla sau nu se intampla cutare lucru, ma simt un pic mai stapana pe situatie, desi nici prima oara nu eram prea panicata, dar m-am speriat totusi rau de furia laptelui si am avut depresie postnatala, pe care bineinteles ca aici au incercat s-o previna inca din timpul sarcinii, si se simte!
Acum va pup, ca trebuie sa vine preotul sa ne citeasca de 8 zile!
Duminica frumoasa in continuare!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput