Sezatoarea canadiana (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by susur

Mamici de pe partea engleza,mai ales mamici de baietei, cum ziceti la " putzulica" cand va duceti la doctor ca si eu tre sa-l duc pe al meu flacau si am intrat in panica ,cum sa explic dr. ca are probleme cu putzulica .Multumesc mult mamicii care mi-a dat pontul pentru premergator, nici acum nu am cumparat dar nu ma las , poate facem un drum in State in weekend.Va rog dati-mi traducerea la problema mea

Pai eu folosesc cuvantul ala cu p... penis! E la fel si in engleza, doar ca il citesti "pinas" (cu a, nu cu a ca la mamaliga).

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by susur

Mamici de pe partea engleza,mai ales mamici de baietei, cum ziceti la " putzulica" cand va duceti la doctor ca si eu tre sa-l duc pe al meu flacau si am intrat in panica ,cum sa explic dr. ca are probleme cu putzulica .Multumesc mult mamicii care mi-a dat pontul pentru premergator, nici acum nu am cumparat dar nu ma las , poate facem un drum in State in weekend.Va rog dati-mi traducerea la problema mea

Pai pee-pee , wee-wee sau ce ti-a zis Donia.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Miss DJ inside-out 'n stuff ...   www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">...   ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Cred ca "penis" merge .Oare ei n-au un cuvant mai dragut , cum avem noi cuculetz sau putzulica , of , frumoasa mai e limba noastra dar nu mi-e de folos .Multumesc mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ica, nu stiu cum e Cristine dar Mihnea daca l-as lua cu mine la servici ar trebui sa stau numai dupa el si in plus, el are nevoie de somnul de dupa amiaza ca altfel nu ne mai intelegem .
Esti o curajoasa .
Voi cand va mutati?

Donia, cu scoala nu am rezolvat mare lucru, poate pentru ca nici noi nu am insistat mai mult dupa intalnirea cu directorul.Stabilisem cu ei sa mi-l i-a pe Mihnea dupa ora 3 si sa-l tina la service-ul lor de garde pana venim noi insa mi se pare cam multa bataie de cap si in plus cred ca l-as bulversa pe Mihnea de tot - casa noua, scoala noua, asta dupa aprox 4 ani cand a stat cu aceeasi copii de la poponerie pana la ultima grupa.
Pentru urmatorii ani pana la secondaire avem insa locul asigurat, scoala find la 2 pasi de casa si inscriindu-l din prima zi.

"Da' tot as reduce numarul de ore de munca de la 8 la 6 macar!"

Nelia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mai, am postat mai devreme ceva, si vad ca am postat aiurea din viteza, la fetele din America ; sau vreo moderatoare se joaca :))))
vroiam sa va intreb daca in scolile quebecoase au programe de gifted in scoala primara, si daca aceste programe se refera la o disciplina anume sau sunt programe separate (clase separate)
numai din curiozitate, nu e cazul nostru .......

Nelia mersi, dar nu il pot cara pe Tudor pina la Montreal, sa vad ce gasesc aici in zona;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim de aprecieri fetelor

Susur, nu preau le au ei pe astea ocolite, inca din clasa intai ii invata pe copilasi sa fie foarte precisi cu terminiologia. Vis-a-vis de premergator noi l-am adus pe cel din RO ca tot l-am primit cadou.

Mqqm, deci pleci la Frantia care-va-sa zica? Brava tie...ma bucur ca am ajuns si noi anul trecut ca daca mai amanam un an se pare ca nu mai ajungeam prea rapid , cand ma gandesc ce cafea si mancare adevarata au, salivez instantaneu ....anyway, nu stiu ce obiective turistice ai tu dar voiam sa zic ca daca ajungi in zona Parisului sa nu ratezi castelele de pe Loira

Ana, din cunostintele mele aplicabile la ON, gifted programs se refera la curriculum (program adaptat in functiile de abilitatile si nevoile elevilor). Elevii selectionati in urma testarilor pot fi integrati fie in clasele normale si lucrat cu ei separat sau in clase separate in functie de nr. acestora intr-o scoala. De cum e in QC ma tem ca nu-ti sint de mare folos...

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

bebitzu, Christine e cuminte, chiar prea cuminte; sper sa aiba energie sa nu vrea sa doarma ca si la sf de sapt acasa, probl mare este olita O iau cu mine doar ptr ca sunt intr-o sit fara alta solutie, nu avem bunici aici, asta e. Noi ne mutam pe 29 sept, voi v-ati mutat deja sau va fi pe 1 iulie ca si Ana ?

Ref la electrocasnice, eu am un aspirator care nu face cam ceea ce-as vrea eu asa ca sunt in cautarea unuia bun care sa nu faca doar zgomot, aveti sugestii?

Noi suntem in plin festival libanez la coltul blocului, muzica ca la nebuuuni, vai de week-endul meu nu va mai spun cum am aspirat pe toate ritmurile muzicale si mirosuri de mici

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by maru

acu 2 zile am mers cu autobuzul, afara rece, in autobuz si mai rece...am tremurat precum cainele la injectie, am coborat cu cateva statii inainte si am preferat sa fac miscare prin cartier, ca ma invinetisem de frig!

dimineata, ceata ca in noiembrie,sa mor de inima, vreau vara, vreau plaja vreau caldura!

Doamne'ajuta!

POZE

La vara, la soare,
Fetitele sunt goale,
Povesti adevarate,
Agata-le pe toateee!

Asa mi-a venit, mi-am amintit de Valahia si nemuritorul hit !
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

quote:

acu 2 zile am mers cu autobuzul, afara rece, in autobuz si mai rece...am tremurat precum cainele la injectie, am coborat cu cateva statii inainte si am preferat sa fac miscare prin cartier, ca ma invinetisem de frig!

dimineata, ceata ca in noiembrie,sa mor de inima, vreau vara, vreau plaja vreau caldura!

Doamne'ajuta!

POZE

La vara, la soare,
Fetitele sunt goale,
Povesti adevarate,
Agata-le pe toateee!

Mergi la inceput

quote:

Doamne'ajuta!

POZE

La vara, la soare,
Fetitele sunt goale,
Povesti adevarate,
Agata-le pe toateee!

Mergi la inceput