Sezatoarea canadiana (94)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Ktrinel, multumim de apreciere ptr casa.
Si noi tot de la Corbeil am magazinat toatate electromenagerele.
Ana, m-am tot gandit ce as face daca as fi in locul tau cu kupilu' si cred ca as cadea bolnava in sapt. aia.
Lasa si ca daca nu scria romani pe noi si scria quebs, asa am fi facut.
Au un talent de neegalat, la a-si lua libere inaintea ta si la a-si pasa sarcinile. Ce copiii lor sunt mai cu mot decat copilul tau ? Sau ia-l cu tine, sa vada ca n-ai unde sa il lasi.
Iti tin pumnii sa rezolvi fara prea mari sacrificii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
Mi-a plecat copila acasa cu tasu’ , avem emotii dar a fost f bine, si sefa mea care n-a fost prea incantata de idee a venit cu ambii copii, zic eu m-am scos onorabil
Ktrinel, bravo ptr cum te descurci, imi plac femeile hotarate si vecinii saritori Am salvat rasp tau cu ce asteptari aveai de la masina de spalata vase, imi poti da idei, daca ai timp, si ptr masinile de spalat /uscat?
Ana, chiar, poate gasesti o bunica, pe unde stam noi cred ca ar fi cineva disponibil, stiu o bunica care facea asta, insa este Montréal
Cge, am aruncat un ochi la casa voastra , wooow
Miikon, am vazut si eu minunatele modele, intre timp am vazut ca exisita tot felul de sist de suspendat masini.
Aaa, si nu va plangeti de soti va rog, al meu se baga la reparatii prin casa insa este de o meticulozitateeee ... iar eu vreau repede - repede
Noi
Ce faci te si face.
Ktrinel spune:
ana, si io tot pe aia cu medicalu' o tin ...vezi numa sa nu sufli o vorba pana atunci la servici...
daca gasiti bunici si alte doamne disponibile (pe rive-sud) pt un ajutor in casa, cand si cand, o curatenie, etc.. , nu ma ocoliti cu informatia...acum o am pe mama aici si am o revelatie despre ceea ce inseamna ajutor cand ai copil mic...un an jumate nu am stiut ce e aia...ca pe socrii nu i-am putut considera ajutor 100% si eram mai mereu stresata.
Ktrinel spune:
Ica, am vazut undeva masini suprapuse, dar nu mai stiu unde...banuiesc ca nu prea se mai fac.
despre masina de spalat, stiam mai putin la timpul respectiv:incarcare frontala,sa aiba cuva de inox si sa fiarba apa (sanitization), de asemenea program scurt la nevoie...dar aici toate-s scurte prin definitie..asa ca : ce-i mai scurt si mai scurt decat programul foarte scurt ... .
nelia, tu cum te mai descurci singura ?
mikiion spune:
Ktrinelpai te-ai dus exact unde trebuia. Ca eu magazinez pe net de cateva saptamani si compar putin magazinele. Si mereu corbeil imi iese cel mai ieftin.
Oricum noi platim aici mai mult decat in SUA, la tot. De curiozitate , si acolo se adauga taxele la sfarsit? Si cat sunt taxele acolo?
Ai dreptate cu ajutorul in casa cand ai copil mic. Am profitat si eu 2 luni cat a fost mama aici.Chiar daca nu o lasam sa faca mare lucru . Pacat ca s-a simtit rau si a trebuit sa plece. A fost prima data dupa 1 na jumate cand am dormit si eu 6 ore in continuu....
CGEam vazut si eu pozele la casa....Picasa nu e blocat aici cum e dropshot.....
Ce fericiti sunt copiii acolo. E in Laval? Cat faceti pana la urma pana la Universitate sau pana in centre-ville.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ktrinel spune:
chiar asa , ce facem maine? e vreo parada, spectacol , pe undeva...dar nu ma trimiteti in parcul Maisonneuve...ca la cantarile quebecoase nu ma duc...
am intelesa ca ar fi deschise centrele comunitare, piscinele, ...? e adevarat? nu sunt motorizata si daca busurile au program de duminica...
voi ce faceti ?
mikiion spune:
Am vazut in La presse ca au toate site-urile unde sunt activitati maine.
E o parada pe acolo pe undeva .
Sunt si fêtes de cartier. Eu am una chiar in parcul de langa mine. Nu ca mi-as dori ca m-am saturat de zgomot. De 2 saptamani avem campionat de baseball
In Maisoneuve nu va sfatuiesc sa mergeti, doar daca vreti sa invete copiii cum sa bea ca porcii.
Eu am fost in primul an de Canada pe Plaine d'Abraham si nu vreau sa-mi aduc aminte...
Eu intrebam de ziua canadei . Vreo parada militara ceva??????
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
mikiion spune:
Daca va intrebati ce fac eu aici la servici de stau doar pe net....Pai nimic. Ca am venit cu materialul necesar scris pe un DVD si spre surpriza mea, calculatorul din dotare nu are decat CD Rom.
Asa ca iar pierd timpul aiurea. O sa-mi dau cu capul de pereti mai tarziu....
Virsta Marc
nelia spune:
Am dat examenele, am scapat! Si cred ca am facut si destul de bine, ma refer la al doilea, ca la cel de Religie sint sigura ca e nota mare. Dara cum ma duc sa ma culc, ca de miine ma apuc de tema pe care trebuie sa o predau joi, ultima din sesiunea de vara. In mod normal as fi terminat, dar eu mai am din urma inca trei chestii aminate si mi-ar placea sa termin si cu ele, ca sa am si o vara linistita, numai ca nu stiu daca mai sint disponibili profesorii. Sint curioasa de nu mai pot sa vad notele, nu atit pentru ele, ca de pierdut nu pierd nici unul si nici nu ma intereseaza in mod deosebit nota, dar ca sa vad cum am gindit respectivele probleme, ca prea au fost chestii de gindire si interpretare proprie si personala.
Ktrinel, de descurcat ma descurc bine, mai bine decit ma asteptam, nu ca tine, dar pe-aproape. Am avut o bunica (mama nasului copiilor) care a stat cu bebe si cu Tudora, nici nu a fost nevoie sa ies din examen, atit de cuminti au fost. Am primit si felicitari de la ea pentru copiii minunati de cuminti pe care ii am. Cica s-a si plictisit, ca nu au deranjat-o cu absolut nimic. Asta pentru ca e Agata plecata... vedea ea plictiseala. Acasa ma descurc, gatesc foarte putin, curatenie fac doar pe unde e necesar (dar asta pentru ca stiu ca dupa ce termin cu scoala, ma apuc de casa si nu ma las pina nu o pun pina la ultimul ac la punct), a fost mai greu ca au fost un pic bolnaviori, dar acum sint bine. Singurul lucru care nu e bine sint rinichii mei. Inca mai am dureri, dar se simte ca iau antibiotic, din pacate au reaparut junghiurile alea extrem de dureroase de dupa nastere, in dreptul rinichilor si care ma iau prin surprindere... Ma voi duce la un control amanuntit, asta daca nu ma duc ei pe mine, ca eu stau cu numarul de la salvare si de la taxi pe masa, am vorbit cu vecina de sus sa o ia pe Tudora... pentru ca stiu ca daca o colica renala dureaza mai mult de 10 minute, trebuie sa ajung la urgente neaparat. Nici nu as rezista 10 minute daca e la fel ca cea de acum doua nopti, din fericire nu s-a mai repetat. Eu am nascut de trei ori, natural, dar nu se compara, colica renala e de 3 ori mai dureroasa.
Miine e o zi de odihna, abia spre seara ma apuc de tema, dar nu cred ca ies undeva cu amindoi, vom sta pe linga casa, in curte, un parculetul de linga noi... Ma duc sa ma uit si la poze si la nani!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
CriPOD spune:
pai try, shpirul e ca pe cand ma intorc imi trebuie bani sa reconstruiesc casa, sa duc cainele la doctor si sa platesc bail sa scot minoru' de la singsing. Le-a fost mila de mine alora...