Sezatoarea canadiana (94)
Raspunsuri - Pagina 12
khristin spune:
Am intrat rapid sa le urez quebecoaselor Bonne St. Jean-Baptiste Mai viu io
Cristina
le bébé 25w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
columbiana spune:
Khristin, multumim din inima
fetele quebecoase, stiti daca azi sunt inchise toate magazinele sau au mai lasat quebsii ceva deschis? e sarbatoare religioasa si nu pot avansa cu impachetatul, as fi facut macar ceva cumparaturi.
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
Ana ma ia cu fiori la gandul impachetarii si mutarii!
mai am iulie sa ma dezdrabalez si apoi vine august cu mutarea, brr si yupiiiii
am liber luni si marti, ce faceti fetelor de ziua Canadei?
nu mai vreau sa ies we asta, pe langa casa, atat, dar totusi...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
cge spune:
Ana, sunt deschise magazinele de aici din Mega Centre St Dorothée, si Maxi e deschis. Carrefour Laval insa e inchis.
Au si oferte promotionale de St Jean Baptiste. In Wallmart aveau buchete de flori in alb si albastru, ce ma amuza.
Si noi cautam pe cineva sa ne ajute la curatenie/ cu copii, dc stiti pe cineva disponibil aici in St Dorothée.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
Cristina/cge, mersi!!! am plecat :))
Maru, mutatul are farmecul ca scap de o goraza de nimicuri nefolositoare si cheltui pentru altele ; asa s-a facut husbandul cu un tv LCD+ sistemul de sunet si eu cu seturi de bucatarie noi (acum caut alte aparate mici: cafetiera, prajitor de piine, etc, pentru ca am luat cel mai ieftin cind am ajuns aici si sunt cam praf)
apropo de cheltuieli, am batut magazinele in cautarea unui set de living si n-am gasit nimic (Leon, Mobilia, BraultM, etc); barbatu-meu nu vrea canapele din piele iar stofa nu mi-a placut nimic; a mai pus si sora-mea paie pe foc ( ea e dir.de productie tocmai la fabrica de canapele in Romania- si l-a convins pe barbatu'meu sa nu :((( n-am gasit nici un birou sa-mi placa pentru fiu'meu...duc dorul mobilei din Romania de la firma mea draga.
try spune:
Ana, cand i-am luat lui fi-miu dormitorul de la Neoset aveau atunci in sale un birou de copii tare frumos la doar 100$. Nu l-am luat pt ca fi-miu n-avea nici 2 ani atunci, dar deal-ul era grozav. Am zis ca sa nu-i umplu camera cu o piesa de mobilier peste care o avea nevoie peste 4-5 ani. Vezi daca gasesti acolo ceva sa-ti placa.
Nelia, ma bucur ca est ima ibine si felicitari pt finalu lde sesiune, bravo tie.
Asa-i miki, 30$/luna nu pare mult, e usor digerabil. As vrea si eu masina noua de spalat vase, dar ma tem ca nu e prioritatea noastra acum.
columbiana spune:
Try, si mie-mi place stilul de la neoset, din pacate nu au in Quebec magazine;
Crsitina, am fost in St.D., e inchis tot cu exceptia IGA si SuperC; ma invirt prin casa si n-am ce face,nici vreme de piscina macar nu e, parca pregateste iar o ploaie, barbatii sunt la fotbal.
apropo de cumparaturi, la The Bay sunt reduceri; am luat saptamina trecuta o baterie de bucatarie (inox+aluminiu) Langostina redusa de la $650 la $200.
maru spune:
ana, noi tre buie sa ii luam lui andrei mobila in camera si we asta o sa mergem cred prima data in Sears sa vad, ca pe site mi-au placut tare mult, dar eu tre sa vad, nu ma pot arunca asa
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Acum am aflat ce aventura va avea Agata! Va pleca din Vaslui in Bucuresti singura, cu trenul. Adica singura, fara tati sau sora-mea, ca au gasit o alta solutie. Nepoata mea cea mare, de 14 ani, pleaca in tabara pe 30 iunie, la Sinaia si vin pina in Bucuresti cu trenul si de acolo cu un autocar in Sinaia. Asa ca, Agata mea, va merge cu trenul spre Bucuresti unde o asteapta Octav cu 30 de copii intre 10 si 14 ani, baieti si fete, cu citeva profesoare sau insotitoare... Va dati seama ce placere pe capul ei, singura in tren, cu caruta de plozi, nu tu mama, nu tu tata... Nu va spun cit de stresata sint pina o vad cu taica-sau, dar intr-un fel ma bucur pentru ea, asta va fi clar o amintire care nu se va sterge chiar asa de usor din creierasul ei, mai ales ca va fi cu verisoara ei preferata, se pare ca cu ea a dezvoltat relatia cea mai buna pina acum.
Am pus o parte din poze din Vacanta 2007 in Romania, pentru ca nu am reusit sa fac albume pentru toti prietenii si toate rudele, niciodata nu ai timp de lucrurile cu adevarat importante... Le-am pus la gramada, nu le-am sortat, pe cele care mi s-au parut acceptabile, ca mai sint unele care sint neclare. Sint multe si nu le las decit vreo citeva zile, pina le vede cine vrea, ca unele sint mai personale asa... Daca va plictisiti si nu aveti ce face si vreti sa aruncati un ochi, sint www.dropshots.com/Aurice#date/2007-06-28/00:49:40" target="_blank">aici. A fost o vacanta tare reusita, abia astept sa mai am una...
Try, stai nu ma lauda, sa vad intii notele, ca asa am terminat eu, dar mai trebuie sa fie si bine ce scris pe acolo. Oricum, e frumos sa faci scoala la virsta asta, ca emotiile si tot ce tine de ea, m-au intors cu ani in urma, cind eram scolarita... Te intinereste...
Ce frumos ca va mutati, va luat mobila... super! Abia astept sa ajungem si noi in momentul asta, asta daca vom ajunge vreodata.
Ca vorbeati de rate... Eu nu am bani, dar vreau sa cumpar! Si m-ar avantaja si pe mine o chestie cu mai putin pe luna, cum spuneati voi, pina in 2011, ca eu platesc acum chiria si internetul si mi-ar mai ramine ceva acolo. Dar eu nu am carti de credit, adica am doua dar mici, de student, si sint pline pina in septembrie, dau si eu cit pot, ca sa iesim din vacanta. Daca ma duc la un magazin, pot sa fac si eu rate? Ce conditii sint? Va mai intrebam eu de una de alta, dar acum, pentru ca voi face curat in apartament, as vrea sa mai cumpar si ce ne mai lipseste si as vrea sa le fac o surpriza lui Octav si Agatei cind se intorc. Dar nu stiu daca ce vreau ar putea intra pe o singura rata, ca sa fie mai avantajos, nu stiu nici ce inseamna avantajos, nu stiu nimic ca nu am cumparat niciodata nimic pe numele meu de cind sint aici. Si nici nu am timp sa ma apuc de cautat pe net acum, dar pina cind voi avea acest timp, m-am gindit eu ca tot e bun forumul asta la toate, eu va spun ce vreau si voi, care stiti si care aveti timp, imi spuneti de unde, ce si cum.
Deci, vreau asa: masina de spalat si uscator (masina am dar nu-mi place, deci vreau ceva mai bun, cu program de fierbere, ca am copii care murdaresc mult si rau), canapea comoda (poate fi de piele sau nu, dar sa fie neagra, alba sau alb cu negru ), 4 scaune care sa mearga cu ea si cu o masa neagra pe care o am cumparata din Ikea, televizor (simplu, nu stie stie ce), un scaun pentru biroul unde e calculatorul, un tablou mare si frumos, cu culori aprinse, pentru salon, un covor mare tot pentru salon cu alb si negru, unul mai mic pentru camera Agatei cu alb si verde sau/si bleo, 3 traverse pentru hol pe o nuanta mai inchisa care sa tina la tavaleala, care sa nu alunece si care sa nu stringa prea mult praf. Cam atit...
Ei, daca as putea lua toate acestea dintr-un singur loc si sa stiu si care e acela fara sa caut eu, pe un credit avantajos (desi eu nu stiu ce inseamna asta), sa mi le aduca acasa gratuit si sa platesc maxim 100-150 pe luna nu conteaza cit timp de acum incolo (as putea da chiar si un mic avans)... as fi fericita si as termina apartamentul de aranjat pina la casa pe care nu stiu cind o vom avea. De instalat mi le instaleaza vecinul...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Simonna, Mimitete, Pitilache si alte fete... voi de ce nu mai scrieti? Sper ca numai din lipsa de timp.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU