Leoaicele DC*(16)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza. fetele.
Cam innorat azi la Cta...dar mai bine ca am lesinat de cald aseara si azi-noapte si-am dormit cu toate geamurile deschise...
Azi la 5 merg la eco,abia astept..toata noaptea am fost agitata din cauza asta..Abia astept sa-mi vad nazdravanu/nazdravanica :)
Raluca bine ai revenit,faine poze.
Daria pupam fetele..e fain si la strand,mai ales daca sunteti gasca..Putine poze de la strand..da' am vazut ca s-a distrat Giulia,era toata un zambet :)
Dodo,ne spui odata vestea cea mare si tare?plizzzzz..

POZE
my baby
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrem vestea cea mareee, Dodo !

Ledi, tinem pumnii pt eco, sa vii cu vestile buneee !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mai fetelor,mai fetelor,....dar nu sunteti deloc curioase(ca orice leoaica,de altfel)ce ma fac eu cu voi...

lucram la proiectul casa...care nu da rezultate inca...

Si la proiectul BB2 care desi nu stiu sigur,dar simt ca acesta ne-a iesit cu ajutorul lui DD in cateva zile voi schimba semnatura.

sper sa-mi tineti pumnii

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

wow, felicitari Dodo, sa fie totul bine, Doamne ajuta !!!
Moama ce veste super frumoasaaa !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare salutare!!!

Sant pe aici,nu prea am timp sa sctriu insa va citesc...din cand in cand recuperez din urma.

Am intrat sa tin pumnii si sa sper ca in cateva zile trimit felicitari virtuale ptr Dodo..

Noi santem bine ,in general,duminica am serbat sotul(39),maine am programare la gineco,sper sa fie bine,am emotii,Catalina se/ma plictiseste in casa-la gradinita nu mai vrea ca vin numai copii"bebelushi"-si face numai pozne,scrie cu carioca pe parchet,pereti..mai inainte a profitat de faptul ca am vb la tel ceva mai mult si a "furat" tort din frigider si a papat..inainte de masa..
V-am pupacit pe toate ,am duc sa mai fac un dus ca nu mai pot de cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello tuturor!
Nu sunt in concediu, dar azi seful meu pleaca in Liban, si este o perioada tare agitata, dar de maine voi fi mai linistita!
Tot de maine voi veni iar cu Andrei la serviciu, pana plecam in concediu, o sa am programul putin mai lejer si vreau sa-l ducem zilnic la bazin, iar pe la mama pe acolo, n-am unde.
Dodo, esti mareata, daca ti se indeplinesc presimtirile!! Tin pumnii!!
Ledi, bafta azi la eco!!!
Adriana, La multi ani sotului tau!!! Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!
Daria, foarte frumoase pozele cu micuta biciclista!! Si de la strand!!!Frumos!
Catutza, ati avut o vacanta tare frumoasa!!! Foarte frumos locul!
Raluca, bine ai revenit si tu! Si eu astept poze din Grecia!
Lilia, imi pare rau ca a fost Amelia bolnavioara, dar ma bucur ca e mai bine acum!

si mai revin!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Mai fetelor,mai fetelor,....dar nu sunteti deloc curioase(ca orice leoaica,de altfel)ce ma fac eu cu voi...

lucram la proiectul casa...care nu da rezultate inca...

Si la proiectul BB2 care desi nu stiu sigur,dar simt ca acesta ne-a iesit cu ajutorul lui DD in cateva zile voi schimba semnatura.

sper sa-mi tineti pumnii

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

wow !astea da vesti!Pai asteptam confirmarea..si evident dai de baut :))(pt mine nu trebuie sa te deranjezi decat cu lapte,ca mai nou am aflat ca trebuie sa beau 1l de lapte pe zi si eu abia beau un pahar)
pupam fetele..eu sunt aproape gata..curatenie terminata,dus facut,epilat..ce mai,astept sa se faca 4 sa vina tati sa ne ia si sa ne vedem bebelusul scump :)

POZE
my baby
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

Gabi , astea da vesti bune! sa dea Doamne-Doamne sa se indeplineasca

Leditia , succes la eco, sa ne spui ce este, tu parca fata vrei nu?

Katty/b] , deci scapi de sef, asta e bine , cum a fost la mare la sora ta?

Daria , am vazut pozele, e super haioasa Giulik cu casca aceea pe cap, si ce de lume la strand....

noi azi suntem singurele, a inceput Mihai munca , asa ca am fost pe la nasi si cred ca mai tragem o tura cand se trezeste Bia, dar intai sa bag o masina ca nici acum nu am scapat de rufele de la mare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

[b]Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catutza

buna!

Gabi , astea da vesti bune! sa dea Doamne-Doamne sa se indeplineasca

Leditia , succes la eco, sa ne spui ce este, tu parca fata vrei nu?

Katty/b] , deci scapi de sef, asta e bine , cum a fost la mare la sora ta?

Daria , am vazut pozele, e super haioasa Giulik cu casca aceea pe cap, si ce de lume la strand....

noi azi suntem singurele, a inceput Mihai munca , asa ca am fost pe la nasi si cred ca mai tragem o tura cand se trezeste Bia, dar intai sa bag o masina ca nici acum nu am scapat de rufele de la mare

[b]Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Eu vreau orice,sanatos sa fie..la fel si al meu!Dar cand ne dam cu parerea,ce-ar putea sa fie,eu ziceam ca-i fata,el ca ar fi baiat..
Am fost la eco,dar n-am stat decat putin,pt ca dr voia sa-i masoare multe si el era micut..si a zis sa revin peste o sapt..pe 10 am programare.Totusi l-am vazut pe bb,avea 5,2cm varsta gestationala 11s si 6 zile..acum diferenta intre ce e de la UM si varsta gestationala e doar de 3 zile,la eco facuta la 9 s era de 5 zile..BFC 165/min,se misca minunea..isi misca manutele ..Doamne ,nu-mi venea sa cred..Al meu era tot un zambet si zicea in gura mare..uite se misca,uite=i manuta,uite-i nasucu..saraca dr nu mai apuca sa zica ea,ca i-o lua al meu inainte si dr foarte de treaba se uita la el si zambea..ii placea ca era asa entuziasmat!Se topise tot saracu..eu eram mai mult curioasa de date ..cum e bb..e bine..placenta e ok,pliul nucal e ok..da,e ok,are 1,05...colul 3cm si ceva,da nu mai retin cat era ceva-ul ala.
Dr,voia sa-i masoare ceva oase la craniu,nush ce oase la picioruse,stomacelul..si alte chestii care cica-s foarte importante.Si cum acum era micut,a zis sa revin peste o sapt..si atunci poate ne zice si sexul :)
In rest ce sa mai zic..suntem zapaciti de fericire..ne iubim "minunica" si abia asteptam s-o vedem iar.

POZE
my baby
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leditia , ce frumos scrii de bebe
Cu munca ce ai mai facut, tot in medical?

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput