Leoaicele DC*(16)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io prima
Bunaaa dimineataaa !
Haideti la cafea/lapte/ciocolata calda/ceai

Ledi, ce frumos scrii de bb mic, sunt si eu curioasa ce ascunzi in burtica, la nume v-ati gandit ? Oricum, important e sa fie totul ok
Katty, pupici multi broscutei tale si mult spor la balaceala !
Dodo, cum esti azi ???
Catutza, o zi usoara sa aveti si spor la treburi si plimbari !
Adriana, sa-ti traiasca sotiorul ! Pupam fetiscana smecheroasa Si bafta la doc. Si eu imi ridic analizele saptamana viitoare ... ioi.
Ralu, cum esti ?
Ancaaa, spor la lucru !!!

Eu aseara am cunoscut-o pe prietena lui taica`mio Acum ce sa zic, amandoi erau coplesiti de emotii si frica, efectiv asta se citea pe fatza lor, desi jur ca n-am ucis pe nimeni ... inca. Cica s-au iubit tare in tinereti (cam taica`mio a iubit pe toata lumea in tinereti, io ashe cred amu`...) si s-au hotarat sa se mute impreuna la respectiva tanti. Taica`mio are 68 de ani, deci e tanar, iar tanti nu stiu, dar mi-a cerut parerea , la care io n-am stiu ce sa zic mai mult decat ca taica`mio e mare si vaccinat si e treaba lui ce face Mnoah nici nu stiu cum ma simt ...
Merg sa ma pregatesc de servici, fara chef, evident, am aici un sef mare ...
Giulik sforaie ink In fiecare seara iesim cu rolele sau bicicleta si papam inghetata, vad ca-i prieste

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatzaa.
Catutza,nu,gata cu medicalul,practic de ieri am inceput munca,da' am fost libera.Era cat pe aici sa-mi bag medical iar,pt ca unii nu pot pricepe ca o gravida nu poate sta in picioare 12-13 ore!Am avut totusi noroc si am fost ajutata de colege,altfel eram in medical acum...Nu vreau sa risc nimic!Minunica mea e cea mai importanta!
In fine,nu pot da detalii aici...dar s-a rezolvat.Azi ma duc la munca si sper sa fie bine .
Daria,povestioara ta cu tatal tau mi-a smuls un zambet.Ce fain ca oamenii se mai iubesc si la varsta aia.Sa fie intr-un ceas bun si sa fie fericit si sanatos.Ma bucur ca profita de viata si si-o traieste,asa si trebuie.

POZE
Minunica mea
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Daria prima
Leditia a doua
IO a treia pe ziua de azi!

Azi nu is la munca sunt la BRASOV CA AM ADUS COPILUL IN VACANTA LA BUNICI PANA PE 1 SEPTEMBRIE, asa ca e bucurie mare pe ei.

IO imi astept seful din letonia sa intre pe skype sa vb nu stiu ce dar asta este is on line si astept sa isi termine sedinta si sa ma bage in seama.

No amu haidadeti sa facem o furtuna si sa stoarcem creierele ca am nevoie de un nume pentru un site in genul lui anuntul si vreu eu ceva fain si rezonant ca nume si inca nu a facut fisa mea clonc astept sugestiile voastre!

Asa ca io si intimpul liber lucru acu cu creierul sa imi pice fisa!

MOama ce bine e sa nu iti fie cald si sa nu fi transpirat , uitasem cum este sa nu te mai arda pielea...

Daria frumoos din partea tatalui tau e bine sa il sti langa cineva decat singur!

va pup si mai astept vesti de la voi!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

si yo...si yo..pe aici

Anca , relaxare maxima la Brasov si trimite de acolo la noi putina racoare, macar pentru cateva zile...

Daria , ce-mi pace de voi ca va plimbati zilnic, abia astept sa mai creasca Bia mea sa mergem si noi cu bicicleta sau cu rolele afara.

Leditia , e bine ca ai colege dragute si intelegatoare, si sper ca e bine la munca azi.

noi am tras o tura pe afara, acum Mihai dorme ca e de noapte iar eu ma rog de Bia sa adoarma si nu vrea. sper sa se mai racoreasca putin ca trebuie sa fac mancare mai pe seara daca ar fi dupa mine numai salata de rosii cu branza as manca, dar nu e

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Anca, vacanta la munte pt copil ! Ce frumos !
Catutza, ba io numa` inghetata as manca si pepene rosu si galben de la frigider

Ref taica`mio ... poi el a ramas un mare gigolou` ca l-au sunat femeile in disperare ... asa ca si la 68 de ani (arata de fro cinjdeani domnu`) este love, concurenta, etc

Mergi la inceput

numa' vreo doua luni, halal vacanta sa vezi ce imi ies eu din mana pana la 1 septembrie faca cipil!

fain tata ai, se tine bine si fumeile dupa el, sa ne ti la curent, dar io zic ca e bine sa aibe pe cineva langa el!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va salut si eu pe la sfarsitul zilei, dar abia acum pot sa respir(ez) un pic!
Leditia, felicitari ptr. eco de ieri, pentru faptul ca v-a adus atata bucurie in sufletele!
Anca, la mine nu reuseste brainstorming-ul matale, fiindca neuronul meu este epuizat, poate la noapte sa-mi vina vre-o idee frumusica. Ce vacanta multa la Brasov are Vladut, ce bine de el si de voi!
Daria, ce dandy si romantic e tatal tau, sa dea Domnul sa fie fericit si linistit alaturi ce doamna pe care si-a ales-o drept partenera pentru viata! Frumos!
Catutza, a venit si sora mea aseara, din ce-am vorbit la telefon s-au distrat si odihnit timp de 2 saptamani ca lumea, ne vedem diseara sau maine si mai povestim!
Andrei al meu nu prea vrea sa invete sa inoate, are o idee nu-s de unde ca se ineaca si nu putem sa-i scoatem asta din cap, acu' cu chiu cu vai am reusit sa-l facem sa ne promita ca incearca sambata si daca-i place ok, daca nu de luni iar la buni!
Vreau si eu pepene!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

se simte ca ard gazul astazi sunt in top pe DC, uite asa daca imi simteati lipsa, dar acu plec sa le fac carduri la vecini nu ii las pana nu in carduiesc pe toti nu au voie sa zica NU, ca ii jale!

am gasit un nume!

ce parerea aveti de www.bizboo.ro acu fac cercetarea de marketing cu voi sincer vreau sa imi raspundeti cum vi se pare, la ce va duce cu gandul si daca va place sau enerveaza, eu l-am ales sima enerveaza asa ca sa fiu sincera!

sarumana!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Ooo daaa, taica mio e romatic, in toate partile si cu toata lumea
Anca, mie imi place bizboo Dc nu ti place ???

Si`amu ziceti mi ce faceti de papica ???
Am frigiderul gooooooool

Mergi la inceput

Ok acu zi-mi cu ce il asociezi ce idee iti vine la ce te duce cu gandul cand il auzi!

Ce sa faci de papa, ardei, dovlecei, rosii umplute cu carnita tocata, cu sos si cu smantana!

Buna ideea!

POZE VLADUT

Mergi la inceput