Leoaicele DC*(16)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa va doresc si o adiere cat mai placuta .

Astrele spun:

28 iunie

Astazi s-ar putea sa te simti descurajata si sa iti pierzi increderea in tine, dar ar trebui sa incerci sa fii mai optimista. Gandeste-te la alte persoane care nu sunt atat de capabile precum esti tu si care totusi au reusit sa se descurce in momentul in care s-au confruntat cu aceleasi probleme pe care le ai tu acum. Trebuie sa fii mai relaxata si sa nu renunti la idealurile tale atunci cand intalnesti obstacole in calea ta.

* Dragoste: Astazi va trebui sa iti dai seama cat de norocoasa esti pentru ca ai o relatie fericita si un partener care te respecta, este foarte atent cu tine si iti indeplineste toate dorintele. Nu te mai gandi la defectele lui, ci doar la acele calitati pozitive pe care le-ai apreciat mereu la el.

Altul:

Este posibil sa faci unele greseli la serviciu sau chiar fata de partenerul de viata.
Este momentul sa te justifici si chiar sa-ti redresezi greselile. Daca esti plina de initiative, ar fi bine sa le pui in aplicare.

O persoana pe care o consideri drept modelul tau te va motiva sa-ti pui in aplicare planurile. Autoritatea te innascuta va face minuni in plan profesional.

Catutza vazut pozici

intregul

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , voi ce faceti?

ce liniste pe aici, unde umblati toate?

noi azi am fost la cumparaturi, am facut curatenie, spalat rufe si acum ma duc sa calc , dar maine mergem la o verisoara la curte la o onomastica asa ca recuperam

va si un we placut in continuare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ei canutza, nu am fost plecate nicaieri numai ca am cam facut ce ai facut si tu, eu in plus am spalat masina si o prajitura!

in rest o zi obisnuita!

Va pup pe toate cu drag!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi.
Ieri am stat la strand, cam mult, zic eu, dar daca s-a stat in gasca cu copiii, am ramas si noi. Stem coma amandoo, azi mai mergem o tura :-)))

O duminica frumoasa sa aveti.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai

Poftiti la o cafa si o gustarica

Astrele spun:

Este o zi perfecta pentru tine si inima ta pentru ca ai ocazia sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita.
Va faceti reciproc declaratii de dragoste, promisiuni, angajamente. Nu este indicat sa dezvalui din problemele tale personale tuturor celor dispusi sa te asculte.

Nu toti oamenii cu care intri in contact nu iti sunt prieteni si, pe langa asta, ulterior iti pot face rau.

la Ct e ok ,noaptea trecuta a plouat si-i ok.

intregul fara exceptie,

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ne-am intors. A fost putin rau de tot, offff, ce frumoasa e marea aia cu toate nuantele de albastru-verde, parca si soarele straluceste alfel acolo. Vreau sa emigez. Merge si in Grecia daca in Noua Zeelanda nu .

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Catutza, superbe pozele !!!
Ralcat, zi dice ! si baga pozili.

va pupez, la noi e nebuneala, astept sambata.

Ledi, da un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Daria , ceva poze de la strand nu ne arati?

Raluca, ne arati si poze? din cate inteleg a fost frumos. cum sunt preturile la cazare, conditiile...

Gabi, Katty, Leditia, Anca, Adriana

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Io prima
Catutza, am cateva pozici noi aici
Si m-am uitat inca o data la pozele de la mare ... tare faine`s ! S-a distrat printesa voastraaa
Dodo, voi ati ajuns pe plaja ?
Ledi, cum esti ? Ai mers la servici ? Cand mai ai intalnire la eco cu bb mic ?
Anca, esti ok ?
Lilia, Adriana, sunteti ok ?
Ralu, pui poze ?
Merg sa adun casa, diseara avem musafiri si incerc sa aranjez una-alta ...
Ne vedem dupa 9 :-)

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa va doresc.

Noi suntem ok...parc,reflexo.si logopedie...

Daria marea-i la Constanta?Saptamana aceasta sau cealalta(in fct) de proprietar schimb viza .Ma rog la DD sa fie doar o zi de "nerv"Nu am ajuns nici o zi la plaja si inca nu stiu cand vom ajunge al meu lucreaza si sambata si duminica iar doar eu cu Bodo as avea timp doar dupa ora 16 in zilele in care nu am reflexo....incurcate sunt caile...

astrele spun:

Este posibil sa fii nevoita sa iei īn īngrijire un parinte sau o ruda mai vārstnica, iar mutarea dintr-o casa īn alta sa genereze anumite neplaceri.
Oricum, acest tranzit te obliga sa acorzi mai multa atentie celor din jur. Esti predispusa spre visare cu ochii deschisi, experiente mistice, estomparea granitei dintre realitate si iluzie.

Toate acestea pot fi extrem de utile daca esti scriitoare de fictiune, dar altfel iti pot crea mari dificultati daca nu le constientizezi.

Altul:

ce s-ar putea sa ai impresia ca dispui de suficienti bani pentru a cumpara unele lucruri de care ai nevoie si in realitate sa nu fie asa. Vei fi tentata sa cheltui mai mult decat iti poti permite in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa iti faci niste calcule precise si sa te asiguri ca situatia ta financiara se afla in echilibru.

* Dragoste: Astazi vei reusi sa iti petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu si sa ii acorzi atentia de care are nevoie. Vei prefera sa nu ii dai prea multe explicatii in legatura cu problemele care te preocupa in acest moment, ci vei dori sa discutati despre alte lucruri placute si amuzante.

* Cariera: Incearca sa iti canalizezi energia in directia corecta si sa nu te pierzi in detalii. Ocupa-te de acele proiecte mai importante si amana treburile care iti consuma mult timp si care nu sunt atat de urgente. Daca vrei sa fii mai eficienta, va trebui sa te organizezi mai bine.

intregul

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput