Leoaicele DC*(16)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

Daria , i-mi pare rau ca trebuie sa-ti pui ochelari, dar e bine ca ai scapat de cataracta

Aurora , frumos nume a-ti ales am ajuns si noi la Piatra Neamt acum cativa ani, frumos oraselul

Leditia , succes joi la eco , abia astept sa ne spui cum a fost reantanlirea

Gabi , frumoase pozele dar cam putine. Bogdanel era tare haios in apa in colacel

Bia e mai bine azi, a facut doar un kk pana la ora asta destul de normal.partea rea e ca cere de mancare si nu am ec sa ii dau ...adica ea vrea iaurt, rosii, suc,biscuiti cu ciocolata...iar eu ii dau orez cu pui la coptor. Ma duc in seara asta la auchan sa vad ec naiba mai iau sa poata manca si ea.
Nu stiu daca ma credeti dar sunt ametita rau, nu mananc decat cand doarme ea ca sa nu vada si sa pofteasca, pana la ora asta nu am mancat nimic, iari am mancat abia la 16h prima oara...in ritmul asta lesin curand

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Catutza, ma bucur ca Bia e mai bine,sper sa se vindece complet cat mai repede!!
Acum orasul e si mai frumos,e foarte schimbat fata de acum 2-3 ani,acum ar trebui sa vii sa-l vizitezi!
Multumesc pentru apreciere in legatura cu numele lui bebe, initial am vrut numai Matei ca am eu o pata pusa pe numele asta,lui tati insa nu prea ii place asa ca i-am spus sa aleaga si el un nume si asa am ajuns la Robert-Matei si chiar daca la inceput nu pre-mi placea combinatia,acum mi se pare ca e chiar foarte potrivita,sper ca o sa-i placa si lui cand mai creste!

Aurora 26+,mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Catutza am facut mai multe dar ...multe din ele sunt cu Bodo in cucu gol,cu mine si el batand apa...ne-am distrat...
Bia
Aurorra sarcina usoara in continuare sa dea DD un BB sanatos e tot ce conteaza

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

asa e dod_pui, sanatatea e cea mai importanta si cea mai de pret, asta imi doresc si eu ca BB sa fie sanatos,e tot ce conteaza!
Sa-ti traiasca Bogdanel, e un scump!

Aurora 26+,mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Va pup pe toate.
Catutza, ma bucur ca Bia e mai bine. E complicat rau cu sincronizat mancarea ei mai de regim cu ce-i poti da cu adevarat.
Leditia, io pana la 5 luni am slabit 4 kile ... si dupa aia intr-o saptamana am facut un burtic de nu mai puteam de incantare. Si uite asa s-au facut 17 kile puse, si 12 ramase cu drag pana acu un timp.
Gabi, Bodo e un dulce in apa. Ce ati mai facut cu casa ? Ceva noutati ?
Daria, si io tot ochelarista, exact ca Gabi, de la 7 ani. Ma batea rau gandul sa ma operez ca toata copilaria mi-am detestat ochii si miopia lor, dar cand as fi avut posibilitatea ... m-a palit un pic de teama. Dar lentile tot o sa-mi pun io la un moment dat sa ma dau fitzoasa cu ochii si mai verzi decat sunt, poate o sa arat ca un martian .
Noi ne pregatim sa ducem piticul la tara la bunici la Campulung asa ca va mai urma un album dupa Thassos: Le Campulung .
Pup leoaice
Raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Va pup pe toate si promit sa incerc sa intru in curand cu un mesaj mai lung. Totul este bine, dar nu stiu cum o data cu vara asta am de lucru pana peste cap de nu ma vad, nu reusesc nici sa respir la serviciu. Iar acuma ca sa fie completa treaba, mi-au adus un stagiar din Franta pe care tr sa il tin pe langa mine vreo 2-3 luni, asa ca m-am mutat in alt birou pentru asta.. in fine, voi reveni cu detalii cat de repede pot.
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

Poftiti la ,ceai,inghetata,limonada....

Noi ne-am intors deja din oras,e caaald afara...

Multumim frumos de aprecieri ,

Astrele spun:

Campul profesional iti poate furniza sanse interesante si in alte directii #65533; oportunitati de natura sociala sau amoroasa.
Este o zi de bun augur pentru activitatile colective, pentru proiecte, negocieri, intalniri cu prietenii.

Intamplarile bruste si neasteptate risca sa-ti submineze bugetul (amenzi, penalizari, cheltuieli nesabuite). Fii pe faza si evita riscurile! Pot aparea decizii profesionale cu impact pe termen lung.

Altul:

8 iulie

Nu ezita sa te gandesti in primul rand la tine astazi. Nu inseamna ca trebuie sa fii egoista, ci ca trebuie sa iti stabilesti niste prioritati. Pana acum ai pus dorintele celorlalti mai presus de ale tale. Aceasta atitudine a fost inteleapta si ai avut multe de castigat in acest fel, dar astazi este randul tau. Spune "nu" lucrurilor pe care nu vrei sa le faci si nu te simti vinovata din aceasta cauza.

* Dragoste: In relatia cu partenrul va trebui sa iti asumi mai multa responsabilitate si sa dai dovada de mai multa seriozitate. Incearca sa acorzi mai multa atentie problemelor ce tin de comunicarea cu persoana iubita.

* Cariera: Astazi ar trebui sa incerci sa fii mai discreta cu viata ta personala si sa nu le dai colegilor prea multe amanunte, daca vrei sa nu devii subietul unor barfe sau comentarii rautacioase. Se poate, de asemenea, ca persoanele cu care ai fost asociata o perioada mai lunga de timp sa iti devina dusmani.

Va doresc o zi frumoasa si racoroasa

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am intrat sa va salut.Mai stau putin si plec la medicul de fam.Am oroare de asta,avand in vedere ca stau cu orele pe acolo pt o amarata de stampila sau o chestie minora..
Pupam intregul grup si va dorim o zi superba.

POZE
Minunica mea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leditia , de ce stai cu orele la cabinet la dr de familie? la noi pe usa scrie mare ca urgentele si gravidele au prioritate deci....intra in fatza mama draga ca ti se face rau pe hol asteptand

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

La Ct cu tunete si fulgere...in timp ce sriu s-a mai potolit putin dar e inca inorat.

Poftiti la si o

Astrele spun:

9 iulie

Astazi vei avea suficienta energie si te vei concentra foarte bine asupra lucrurilor pe care le ai de facut. Este o zi excelenta pentru studiu si pentru aprofundarea cunostintelor in orice domeniu. In acelasi timp, nu uita sa te si distrezi, pentru ca in acest fel vei putea sa iti mentii o stare de spirit pozitiva. Activitatea fizica este recomandata, deoarece ea te poate ajuta sa fii mereu in forma.

* Dragoste: Astazi s-ar putea sa te confrunti cu incapatanarea partenerului care nu vrea sa renunte la unele decizii pe care le-a luat si cu care tu nu esti de acord. Incearca sa ii explici cu calm ceea ce te deranjeaza si sa ii oferi argumente serioase. Pana la urma veti reusi sa ajungeti la o solutie de compromis.

* Cariera: Toate eforturile pe care le-ai depus in ultima vreme incep sa dea roade. Unele colaborari pe care le-ai stabilit se dovedesc a fi extrem de profitabile si superiorii vor fi foarte incantati de rezultatele pe care le-ai obtinut.

Altul:

Este perioada in care astepti un mic impuls, un suport sau recunoastere din partea celor apropiati.
Simti ca esti in armonie cu ceilalti ai parte de sprijin si de o cooperare de succes. Stralucesti in afacerile pe care le intreprinzi.

Multi te vor considera mai in varsta decat esti pentru ca ai tendinta sa iti asumi responsabilitati si sa ai o atitudine autoritara. Esti nevoita sa iei in supraveghere o persoana mult mai tanara decat tine.

Leditia nu sta la usa prin lege ai prioritate...Catutzaasa scrie si la dr meu de fam pe usa gravidele au prioritate.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput