Leoaicele DC*(16)*
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Haideti la cafea ca e nevoie, e iar luni ... brrr ...
Catutza, ma bucur ca sunteti acasa si nu a fost nevoie de stat prin spitale, cum e azi Bianca ?
La cetate n-am ajuns de data asta din cauza unei leni crunte de dupa strand :-)
Dodo, ati ajuns pe plaja ???
Anca, experta esti ! So ... spor la minivacanta ?! :-)
Merci de intrebare, maine merg la control ... vreau ochelari, nu pot focusa si gata :-)
Katty, ce ati facut in we ?
Lilia, Ralu, Adriana ... cum sunteti ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
sigur ca am fost la "balaceala "ieri.doar erau surorile lui,macar sa le vada si tot trebuia sa mergem.
Am stat toata ziua pe malul marii,cel mai important lucru e ca Bodo s-a distrat si tare ia placut comparativ cuanii
trecuti,
dovada![]()
Astrele spun:
Energia fizica atinge cote ridicate, permitandu-ti sa te ocupi de activitati dificile.
Incearca, insa, sa te implici in actiuni practice, astfel vei deveni agitata si nervoasa.
Evita sa iti manifesti suspiciunile legate de partenerul tau, caci ai putea avea neplaceri serioase. Situatia ta sentimentala se va imbunatatii simtitor, pana atunci, poarta-te cu prudenta si nu lua decizii capitale.
O saptamana frumoasa tuturor.
si poftiti 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Neatza...in sfarsit liberaaaa...
Ptiuu,ce bine e..fara agitatie,fara nervi..
Dodo,ti-am vazut pozele..pupam baiatul ca-i un dulce
Daria,cum mergi sa-ti iei ochelari?Operatia n-ai facut-o sa scapi de ei?
Anca,m-ai inteles gresit..nu vreau sa creasca burta repede,dar ma gandeam cum o sa fie si la mine cand o sa am 25 de sapt..ce burtica voi avea.Iar cu mancarea,pai eu la job nu am timp sa mananc sau sa merg la toaleta..ceea ce nu e deloc ok pt o femeie insarcinata.Iar bb,vreau sa vina evident la termen,ca toate gravidutele..Ca abia astept sa vina iarna,sa-l nasc..si sa-l tin in brate si sa-l iubesc,asta deja e alta poveste si e normal.Stiu ca viata mea se va schimba..a noastra de fapt,dar se va schimba in mai bine.
Catutza,imi pare rau ca ti s-a imbolnavit puiutza..sper ca acum e bine.Insanatosire grabnica printesei
Joi am eco iar ca v-am zis ca nu a reusit sa-i masoare nush ce osisor la capsor si la piciorus ..in fine,joi poate aflu si ce minune am eu acolo in burtica.
Aurora,ce mai faci tu?
POZE
Minunica mea
13+ 
szivarvany spune:
Ce frumosi sunteti, Dodo ! Ce mumos e Bogdan !!!
Si Giulia sta seara la teveu pt H2O :-)))
Ledi, nu, operatia am facut-o k nu mai vedeam aproape deloc cu ochiul drept (cataracta) si ar fi trebuit sa mi se corecteze si hipermetropia si astogmatismul, dar se pare ca mai am de asteptat ...
Tinem pumnii pt joi sa vii cu vesti suuuper bune !!
Daria &
Leditia spune:
Daria,stiu ca din cauza cataractei,dar ma gandeam ca asta era unul din avantajele operatiei,sa zic asa..sa scapi de ochelari.
In fine,sa dea D-zeu sa fie bine.
POZE
Minunica mea
13+ 
Dodo-pui spune:
Multumesc
fetelor,sunteti niste dragutze
,
Leditia prin operatia de catacta,spun ceea ce mi-a fost spus-de catre oftalmologi-,se scapa doar de cataracta dar daca ai purtat ochelari tot vei purta.
Daria sincer ma
sa scapi macar de o parte din prob cu okii de toate doar DD poate,cu ocelari ce conteaza daca o sa vezi.Eu mi-s ochelarista de la 7 ani(-3,75 la unul si -3,50 la celalat-deci mioapa)dar VAD si fara ochelari nu as sta nik daca as vedea perfect fara![]()
Anca
fericitilor;

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Poi io vreau ochelari, imi stau bine :-)
Si`apoi asta sa fie cel mai mare bai pe Pamant, ca tre` sa poarte omu` ochelari !
Daria &
Aurorra spune:
buna fetele!!
Ce mai faceti, ce mai ziceti? cum ati petrecut in weekend?
Leditia, eu sunt bine, multumesc, crestem , ca sa zic asa si sunt plictisita de serviciu, cred ca o sa-mi iau un medical!!
Astazi se pare ca am iintrat in saptamana 26,incet,incet ne facem mari!
Va pupacim pe toate si va dorim o zi buna!
PS Multumesc de primire tuturor leoaicelor!![]()

Aurora
26+, mamica de viitor delfinas 
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
szivarvany spune:
Aurora, la mai mare
Cum il va chema pe bb mic ???
Daria &
Aurorra spune:
mamagiuliei, multumesc de urari si Doamne Ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit si sa-l tin pe bebe in brate sanatos si voios! Pe delfinas o sa-l numim Robert-Matei.
Aurora
26+, mamica de viitor delfinas 
http://md.lilypie.com/LID2p3.png