Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 9
crisarh spune:
Dar el era foarte relaxat si mi-a zis sa nu imi fac griji. Sa am incredere in el sau nu? Acum imi trec tot felul de idei prin cap. daca e cancer? de ce nu scrie in externare? A facut sau nu o analiza a uterului? Se poate face sau nu? Ceva analize de facut in continuare? E normal nu e normal? Imi vajaie capul de spaima nici nu gasesc pe net culoare ciudata la uter.aspiranta la
noname spune:
Fetelor, stiti cumva ceva despre noua clinica?
Si cand isi ia Tutunaru concediu?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
rocsy2007 spune:
mie tutu mi-a zis ca la inceputul lui iulie nu va fi. clinica nu stiu cand o va deschide.
pentru laparoscopie e suficient un mesaj in care sa scrii numele si sterilitate apoi astepti sa te sune tutunaru.
crisarh spune:
quote:Pai si eu stiu ca biopsia, rezultatul il obtii dupa saptamani.De cerut analizele, zic ca tot la el, te indruma unde sa mergi. Ti le da doar sa le tragi la xerox. Sotul meu a cerut la municipal analizele, lea tras la xerox si le-a adus imediat inapoi, in mod normal nu le elibereaza decat pe incredere.Si tu ce zici? Sa nu il iau in seama? Dar daca ar fi ceva grav, ca totusi eu am pierdut o sarcina si am ramas greu insarcinata si inca nu reusesc sa raman. Acum sunt in momentul in ca emi-am pierdut increderea in toata lumea aspiranta la
Originally posted by fireyes
Crisarh, stai linistita cu ziua de consultatii, cel putin oficial, azi ar trebui sa aiba program de cabinet.Dar intr-adevar, e f.posibil ca acea culoare sa nu fi fost la tine, ci la cine stie ce pacienta (desi daca zici ca erau toti acolo, macar altul si-ar fi amintit).Eu stiu cum a fost la mine, si asta nu cand mi-a scos firele, la o saptamana, ci a doua zi dupa laparo:Tutu :" si ti-am gasit si endo..." pauza, apoi catre ioanaTutu: "parca i-am gasit si endo, NU?"Dar asta cu biopsia m-ar interesa si pe mine, pt. endometrioza.Din ce stiu eu, orice tesut in afara normalului, trebuie sa treaca prin biopsie, insa rezultatul vine la un timp de la operatie (5-6 saptamani). E, eu daca vreau sa-mi ridic analiza asta, unde in Elias ma duc? Ca pe mine chiar ma intereseaza, ca pot sa obtin ceva reduceri la FIV facut afara...http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
noname spune:
Fetelor, este adevarat ca intra mai multe fete odata in cabinet?
Daca pleaca in concediu, si deja am programare voi fi anuntata?
Sper ca nu va stresez cu intrebarile mele.
Pupici multi!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
i94lar spune:
Eleny, imi pare rau pentru ziua 1, dar stii si tu, e un nou inceput.
si daca il suni, tot mesaj te pune sa ii dai. In mesaj ii scrii numele, in ce zi esti, si ce vrei: programare pentru laparo sau/si histero.
De obicei dureaza destul de mult pana te programeaza...
Rocsy, multumesc pt lamuriri .
Ramona
lalitica2000 spune:
eleny, imi pare tare rau pentru Z1, dar precum i-a spus si felix magditei, o noua luna inseamna o noua sansa. capul sus, mergem mai departe!!
noname, la consulatie intra doar cate o fata doar ca pina tu te imbraci dupa paravan, dupa consultatie, da drumul la urmatoarea fata ca sa mearga treaba mai repede.
daca vrei sa-ti faci o viitoare programare, el ar trebui sa-ti spuna, teoretic, daca e in acea perioada in tara sau nu. daca ai apucat sa-ti faci programare si el intre timp pleaca , nu cred ca te suna sa-ti spuna ca e plecat. Asta e parerea mea, poate fetele stiu altceva
fireyes spune:
Crisarh, ma pui in incurcatura cu intrebarile astea...
Sincer, eu am invatat ca nu trebuie sa crezi orbeste in nimic pe lumea asta si mai ales in oameni, pt ca sunt predestinati sa greseasca. Si tutu e si el om... deci poate sa si greseasca...
Nu te agita insa ca te agiti pe uscat... si pt ca ai auzit ce ai auzit, nu vei putea sa-ti scoti din cap gandurile negre. asa ca sfatul meu ar fi sa mergi la ginecologul tau curent (sau la un alt medic in care sa ai incredere), sa ii povestesti ce si cum si sa ii ceri sa iti faci niste analize, pt ca orice ar fi, se va vedea in niste analize.
Sincer, eu nu cred ca are cum sa fie cancer, dar exista markeri tumorali pentru orice tip de cancer din aria gineco.
Iti faci un set complet de analize cu bataie in aria gineco si te-ai linistit.
Bafta multa
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
Gianina34 spune:
crisarh - poti sa folosesti plasturi chirurgicali care vor tine marginile operatiei stranse si se va vindeca totul bine. Eu i-am folosit cand mi-am operat niste alunite mai mari si , tot asa, nu mi se inchisese operatia dupa scoaterea firelor si cu plasturii aceea a fost OK. Daca ajungi sa-ti cumperi sa te uiti la ei in zare pentru ca sunt de foarte multe dimensiuni si sa ai grija ca pansamentul din interior sa fie suficient de mare pentru tine.
PS: sunt de mai multe tipuri: clasici, transparenti, ca o piele artificiala, rezistenti la apa.
Deci concluzia este sa nu te ingrijorezi ca solutii sunt
Va pup pe toate , sunteti tare dulcele.
Mai-mai ca-mi vine sa intru in clubul vostru
cu drag,
gianina
tamaryllis spune:
[quote]Originally posted by fireyes
[b]
Eu stiu cum a fost la mine, si asta nu cand mi-a scos firele, la o saptamana, ci a doua zi dupa laparo:
Tutu :" si ti-am gasit si endo..."
pauza, apoi catre ioana
Tutu: "parca i-am gasit si endo, NU?"
Mai fetelor, m-ati speriat cu laparoscopia asta! Asa de zapacit sa fie tutu? Cum naiba sa iti spuna asa ceva in conditiile in care endometrioza este o boala ce iti afecteaza fertilitatea? Si el acum ce tratament iti da? Pt endometrioza din amintiri?
Mi se pare chiar superficial! Eu imi imaginam ca atunci cand iese din operatie merge si scrie ce a constatat in fisa de obsevatie. Nu e normal asa? Cum sa te bazezi pe amintiri? Adica eu merg si ma las anesteziata, taiata si el se bazeaza doar pe amintiri?
Nu stiu ce sa mai zic... mai am o luna de monitorizari si va trebui sa fac si eu operatia asta. Ce credeti ca o sa imi spuna daca o sa merg la cabinet sa ii cer detalii despre cum decurge o operatie? Ma va da afara?
Mie oricum mi-e frica de acea anestezie...ma tem sa nu fac complicatii, ceva....Analizele din ziua premergatoare operatiei in ce constau? Te testeaza si sa nu fii alergica la acea substanta folosita la anestezie?
Am scris cam mult. Maine cred ca nu o sa ma abtin si mai fac un test...poate ies II
Nu am inteles de ce ati concluzionat ca sanii dor in preajma ovulatiei din cauza prolactinei. Eu stiam ca prolactina nu creste decat in sarcina sau anumite afectiuni. Credeam ca sanii dor de la cresterea progesteronului.
Felix eu merg pentru cumpararea testelor la farmacii diferite asa incat sa nu isi aduca aminte de mine... Nu cred ca m-ar intelege cineva care nu trece prin treaba asta.
Sa inteleg ca utrogestanul intarzie menstruatia?