Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 10
eleny79 spune:
Fetelor sa inteleg ca ne pierdem increderea in dr nostru?????
Uitati-va pe prima pagina si vedeti cate aspirante au fost si cate si-au implinit visul cu ajutorul lui!!
Eu cred ca el nu face nimic superficial si ca trebuie sa avem incredere in el!
Daca imi pierd si increderea in el atunci chiar ca o iau razna!!
Eu cred ca stie ce face si o face cu responsabilitate!
Va pup pe toate si sper sa nu va suparati pe mine!
eleny79 spune:
Magdita vreau si eu pe prima pagina!
Pe scurt despre mine:2 ani incercari nereusite,2IA nereusite,ovulatie prezenta,sotul oligospermie moderata(se trateaza cu tribulus si chiar a dat rezultate- in doar o luna nr gigeilor a ajuns de la 8 mil la 17 mil), urmeaza laparo
aerlilian spune:
Crisarh, cred ca iti trebuie o bataita zdravana!!!!Cum te poti gandi tu la o asemenea enormitate???Auzi la ea:cancer!Te rog frumos sa te scuturi,sa iti amintesti ca esti o femeie tanara care va face un copil sanatos!Ai inteles?????
Pentru fetele interesate de Sovata,va pot spune ca am vazut un reportaj iar tratamentele de acolo consta in impachetari cu namol.Acest namol contine estrogeni,adica ceva similar cu stimularile noastre.
magdita spune:
Fetelor, nu va mai faceti atatea griji inutile. Va dati seama ca laparoscopia este o operatie cu anestezie generala, se face o fisa de prezentare, o foaie de internare, exista registre speciale unde se scriu toate detaliile unei interventii chirurgicale, se elibereaza un bilet de iesire din spital cu diagnostic si conduita postoperatorie ! Tutu nu mai sta sa se uite imediat la fiecare in parte ca sa spuna la fire ce a gasit, dar asta nu inseamna ca se bazeaza totul pe amintiri. Ganditi-va si voi un pic logic. Este profesionist si eu am incredere in judecata lui. E adevarat ca este un pic depasit de numarul mare de paciente, ca sa nu zic de situatie, insa eu am incredere in ce imi spune!
Eleny, esti in listutza.
Va pup si ma intorc la invatat
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
COCO2255 spune:
Buna seara.
Nu am scris pentru ca nu am avut noutati,citesc zilnic ce scrieti,incerc sa invat din experienta voastra.
Eu am ovarele polichistice(fara ovulatie),mi-a spus sa-l sun in z1 si sa merg la cabinet,ieri a fost z1 l-am sunat pe dr.T i-am spus cine sunt si ce am,si-a amintit de mine mi-a zis sa iau Clomifen din z5,100mg/zi,5 zile si in z10 sa merg la cabinet.
Sper sa dea rezultate.Ati incercat?
rocsy2007 spune:
fetelor eu zic sa nu ne pierdem increderea in dr nostru.chiar daca se intampla uneori sa fim dezamagite pt ca nu comunica cu noi eu zic ca stie ce face. are destule succese. ma mai supar eu uneori pe el dar nu imi pierd increderea. este speranta noastra. omul pe care ne bazam ca sa ne implinim un vis. eu sunt convinsa ca in cele din urma ne va ajuta pe fiecare dintre noi. trebuie sa avem incredere in tutu mutu al nostru.
magdita spune:
quote:
Originally posted by COCO2255
Buna seara.
Nu am scris pentru ca nu am avut noutati,citesc zilnic ce scrieti,incerc sa invat din experienta voastra.
Eu am ovarele polichistice(fara ovulatie),mi-a spus sa-l sun in z1 si sa merg la cabinet,ieri a fost z1 l-am sunat pe dr.T i-am spus cine sunt si ce am,si-a amintit de mine mi-a zis sa iau Clomifen din z5,100mg/zi,5 zile si in z10 sa merg la cabinet.
Sper sa dea rezultate.Ati incercat?
Coco, da, multe dintre noi am facut acest tratament de stimulare cu clomifen, in exact aceeasi schema. Fiecare organism reactioneaza diferit la stimulare, indiferent cu ce se face ea. Din cunostintele mele, unele fete au reactionat bine, au avut cate doi sau trei foliculi viabili, altele au facut chisturi care pana la urma au disparut sau nu, iar altele, printre care si eu, au reactionat f greu la el. Probabil Tutu vrea sa vada daca ovarele tale reactioneaza la stimulare. Tinem pumnii sa ai foliculi babani, care sa se sparga la timp.
Doamne ajuta tuturor
magdita
COCO2255 spune:
Coco, da, multe dintre noi am facut acest tratament de stimulare cu clomifen, in exact aceeasi schema. Fiecare organism reactioneaza diferit la stimulare, indiferent cu ce se face ea. Din cunostintele mele, unele fete au reactionat bine, au avut cate doi sau trei foliculi viabili, altele au facut chisturi care pana la urma au disparut sau nu, iar altele, printre care si eu, au reactionat f greu la el. Probabil Tutu vrea sa vada daca ovarele tale reactioneaza la stimulare. Tinem pumnii sa ai foliculi babani, care sa se sparga la timp.
Doamne ajuta tuturor
magdita
[/quote]
Multumesc petru raspuns si incurajari
Fetelor sunteti un mare sprijin pentru mine.
Pupici pentru toate
felix76 spune:
Fetele dragutele,
Va stept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!
Pooop,
Felix
georgia_c spune:
aseee... gata felix ,io am aparut sa beau cafa cu voi ...dar sa citesc din urma ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein