Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hai ca dau io startul azi la povesti ...
eleny79, imi pare rau de z1..priveste optimist , fiecare luna cu z1 poate fi aia in care apare bb... io asa zic , ca o sa ma supar cand o sa-l vad in z1 pe uratu' ala de cm , dar ma bucur la sfarsitul lunii
noname ,cum ti-au zis si fetele ... asa e ... io vin doar cu o completare ... prima monitorizare o faci la cabinetul privat , apoi (pana se sparge foliculul) te va chema la spital ...acolo , da , intra in cabinet toate fetele (ca sa nu stea insirate pe hol) , dar te consulta separat , nu te vad celelalte ...sfat ..daca vrei sa-i pui anume intrebari la spital , sa te "misti" repede , ca zau de nu o sa ai impresia ca monitrizarea aia doar ti s-a parut ...asa de repede o sa treaca
crisarh, asteptam vesti ... cum a fost aseara la consultatie ..ce ti-a zis prietenul lui chivu(mutu tutu)?
tamaryllis , daca vrei sa stii exact ce analize ti se fac il poti intreba ...

si-acum artileria grea
cineva , zau nu-mi mai amintesc cine , dar merita un
, povestea de histero .... sa inteleg ca nu se poate face daca esti la ciclu ... dar la fel de bine am citit cum ca nu se poate face daca esti cu 1 za inainte .. intelese baba gresit ?...sau e corectaciune?...pei , nu-mi place , ca io stateam flexata ca le fac pe amandoua , si na , ca s-ar putea sa-mi strice planurile ...

aaa...si inca ceva ... idee pt cele care vor sa faca bhcg-ul la clinici private , unde am citit ca sunt trimise acasa , asa elegant , cum ca sa le trimita dr ... povesti .. spuneti-le ca intrati in operatie (laparo) , si nu e de dorit sa fie sarcina ... ..zic si io ... poate tine

milioane de scuze ... poate s-a hotarat insa mie mi-a scapat .......cum ramase cu intalneala ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eleny, imi pare rau de z1 dar o luam de la capat in fiecare luna cu acelas optimism si aceeasi speranta! Pup fata sa treaca supararea!

Crisarh, te rog din suflet sa nu te mai gandesti la lucruri din astea negre! Doar tu spuneai ca i-ai auzit vorbind ca n-au mai facut laparo la o fosta graviduta si in asa scurt timp dupa pierderea sarcinii! Poate culoare uterului tau este absolut normala si n-ai de ce sa iti faci grij! Daca vrei sa iti iesi din ideile astea, poti sa iti faci analize de sange care sa iti determine markerii tumorali! Offf, imi pare asa de rau ca ti se intampla lucrurile astea...

Noname, Magdita a zis bine, nu intra fete mai multe in cabinet dar, daca esti cu sotul, pe el poti sa-l bagi in cabinet cu tine, Tutu nu se supara! La spital e altceva: cabinetul e impartit in doua incaperi. In prima, ca de la intrare, intra toate fetele si asteapta sa le cheme pe rand. In cea de-a doua este echograful si tot in aia te dezbraci deci nu stai despuiata in fata tuturor! S-apai daca ai sta ce? Nu toate avem acelas lucru???

Fetele, apropos de nesiguranata amintirilor lui Tutu la o sapatamana dupa laparo, este bine sa vb cu el chiar in ziua operatiei, voi sau sotul sau oricine vine cu voi la spital. Eu una am rugat-o pe Ioana, rezidenta lui Tutu si mana a doua de la mine de la laparo, sa ii spuna sotului meu ce a gasit. Si dupa iesirea din operatie l-a cautat la etajul 2 si i-a spus ce a gasit! Apoi l-am sunat si eu pe Tutu sa ii spun ca plec dar nu l-am mai intrebat pt ca ii spusese Ioana sotului ce au gasit. Deci AVIZ celor care se vor opera de aici inainte!

Tamy, daca vrei sa sti mai multe despre laparo, intra pe site-ul lui, infertilitate punct ro si gasesti acolo toate explicatiile. De anestezie n-ai de ce sa iti faci griji. Este foarte scazut procenul celor care fac alergie! Ai facut testul? Hai ca stau pe jar!

Georgia, cata dreptate ai, la spital chiar doar ti s-a parut ca ai facut monito. Ha, ha!

Poop toate fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Eleny, imi pare rau din tot sufletul ca ti-au venit uratii. Nu-i nimic noi va asteptam cu bratele deschise pe la noi cand veniti la Tutu :) Acum ti-ai dat seama cine sunt eu de fapt, nu?

Eu am fost aseara la Tutu pentru prima data. Fara programare, fara nimic. Impresia mea a fost relativ buna, in contextul in care am fost pe la n medici, inclusiv Marinescu.

Concluzia lui a fost aceeasi ca a celorlalti: vino la cabinet cand ramai insarcinata. Nu analize inainte, un eventual tratament de pregatire inainte de sarcina, nimic.

Mi-a spus ca el nu crede ca un avort spontan si o sarcina oprita in evolutie pot avea ambele o cauza genetica, deoarece de regula sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani se datoreaza unor cauze imunologice, iar la probleme genetice problema se repeta exact la fel.

Ma apuc sa caut pe net ce mai inseamna si asta.

Aaaa, si mi-a spus "Ce crezi ca daca ai toate analizele bune nu poti sa o pierzi si pe urmatoarea?". Asa ca, o sa fac si eu conform zicalei :"Daca doi oameni iti spun ca esti beat, te duci sa te culci". In consecinta nu voi mai face nici o analiza, nu voi mai lua nici un tratament , dar cand voi ramane insarcinata o sa bantui pe la toti medicii posibili: Tutu, Marinescu, Medlife, etc.

Oricum eu trebuie sa mai astept putin pentru ca dincolo de faptul ca inca imi este foarte frica sa incerc de teama unui nou esec, de la 1 iulie imi schimb si serviciul si va trebui sa mai stau pe tusa un pic.

Asa ca fetele.... eu cred ca trebuie sa avem inceredre si in Tutu, nu de alta, dar chiar cred ca el si Marinescu sunt cei mai buni in domeniu la ora actuala.

Ceea ce mi-a placut la Tutu este ca el chiar mi-a dat incredere in mine. Mi-a spus ca atunci cand voi ramane sa vin imediat la el si vom face un tratament super bun, cu Pregnyl, ca el a avut o pacienta care a avut 5 avorturi spontane care a reusit pana la urma sa aiba un copil.

Pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna frumoasele ce vorbarete sunteti de dimineata
Eleny..., scapam noi de uricioasa z1 in curand.
Fetele eu am dureri de burtika , semn de ovulatie, azi bag fufu la greu, sa-mi tineti pumnii.
Pup toata gashca de tutunici mutulici , ne insamanteaza el tutu pe toate pana la urma o sa vedeti.
O zi minunata!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va salut !!!!Azi prima zi de serviciu, asa ca nu o sa mai fiu asa activa.Am venit tarziu aseara, dar era si super aglomeratie la tutu.Pe scurt, nu a vrut sa ma primeasca in cabinet, din usa m-a trimis acasa sa stau linistita, asa ca din lista de intrebari am apucat doar sa il intreb daca a facut ceva biopsie. A zis ca nu si ca ca sa stau linistita ca nu e ceva grav, culoarea ciudata de care zice e ca o congestie, mi-a zis el, ca atunci cand te lovesti si se inroseste. Nu stie de la ce este. Atat am obtinut de la el. Si l-am intrebat si mi-a confirmat ca asta e la partea ext a uterului si ca in interiorul lui nu stie daca e aceeasi culoare, pt ca o poate vedea doar prin histeroscopie si nu imi face (deocamdata poate)Acum ce sa zic, nu vreau sa va pierdeti increderea in el, doamne fereste, nici eu nu vreau sa imi pierd increderea in el sau sa-l stresez prea tare. Am sa merg pe mana lui si sa ma rog sa aibe dreptate, stiu ca suntem toti oameni si gresim, sper el sa nu se insele.As fi preferat ceva analize sa imi dea. Nu am alt medic ginecolog personal, decat pe el.O sa ma linistesc, o sa fiu optimista ca va fi ok, vom pleca in concediu si vedem dupa ce va mai fi. Va pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Doamnelor, se postase in usa si nu ma lasa sa intru, ma trimitea acasa sa stau linistita, auzi si tu, linistita, dar nu s-a purtat urat, a vazut ca eram disperata. Dar sa nu ma la se sa intru in cabinetaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, nu aruncati cu rosii caci inca nu mi-am pierdut increderea in tutu. Doar ca nu inteleg de ce uneori este asa zapacit. Si eu am mai schimbat cativa doctori pana am ajuns la tutu, de la care nu plec pana nu ma gravideste
Totusi cred ca e normal sa imi pun anumite intrebari daca asa imi vine, nu sa imi starpesc ideile inca din fasa, nu? hai ca am un limbaj.........
Felix, nu mi-am facut testul caci m-am gandit ca de ieri pana azi nu cred sa se fi intamplat ceva. Sunt in z 13 de la ovulatie, deci in mod normal maine ar trebui sa imi vina, cu toate ca eu am CM de 30 zile. Daca nu imi vine pana maine dimineata, mai fac un test. Ubiricai parca i s-a pozitivat in z 11 de la ovulatie, nu?
Fetelor, sa vina cineva cu o veste buna sa imi mai ridice si mie moralul si poate si altora.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, eu am uitat sa va spun ca aseara m-am intalnit la cabinet cu crisarh, care este o draguta !

Crisarh, ti-am spus eu ca o sa fie bine ? Trebuie sa il crezi pe Tutu, caci nici un doctor nu sta cu mainile in san cand chiar vede ca sunt probleme reale. Asa ca, plecati in concediu mai repede si sa dea Dumnezeu va intoarceti 3 !

Pentru fetele cu laparoscopie, aseara era o fata graviduta in 6 luni, care se chinuise o gramada de timp pana sa ramana insarcinata, i-a facut Tutu laparoscopie anul trecut prin martie, dupa operatie ea s-a dus la el la control (din proprie initiativa), Tutu nu a primit-o in cabinet, ci i-a spus sa nu mai vina la el pana ce nu e graviduta si in cateva luni ce ziceti, ea chiar a ramas si s-a dus la el asa cum i-a spus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh,

Esti mortala si Tutu e zapacit rau de tot ! Macar acum te-ai mai linistit? Hai, stai cumintica si nu te mai stresa! Daca luna asta se intampla minunea si te prinde suparata?

Analize ce sa iti dea sa faci? Trompele sunt ok, de ovulat ovulezi, sotu e ok, gravi poti sa ramai! Io zic sa plecati in vacanta si sa va linistiti! Nu te mai gandi nici la uter nici la bebe nici la ce s-a intamplat! Sigur vei veni din vacanta cu bebe la purtator!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisarh...daca era ceva grav sigur nu te lasa el sa pleci, la urmatorul control aminteste-i de culoare, dar nu o sa mai fie cazul, ai sa ramai gravi la fetitza sa se linisteasca. E el nebunatic dar nu superficial.
Tamaryllis...vezi ca bag ai grija ce faci vrem un sa mai sarbatorim

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput