Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 12
crisarh spune:
Te pup jasmin, poate ne vedem cu burtile mari la tutu, ca aseara ai vazut ce de burti erau pe acolo, noi eram cam slabute.Daca ne vedeati aseara. Era si cu o prietena cu mine, ea mi-a zis ca sunt nebuna si i-a dat dreptate lui tutu, ca nu s-a vindecat de la avort si de aia e uterul culoare ciudata.tutu presupune ca-i de la o infectie sau se mai gandeste ca ar putea fi de la avort, el zice ca nu a mai facut laparo cuiva care a nascut sa compare uterele. dar nu stie nici el sigur. Dar ma gandesc de ce nu imi da sa fac niste analize sa vedem daca am vre-o infectie, oricum avortul la mine in final s-a produs din cauza infectiei, patrunsa prin controalele vaginale. Sau poate oi fi racit. Si daca ar fi infectie sau raceala sa imi dea ceva tratament. El se bazeaza doar pe eco si laparo? faza cu cancerul poate am exagerat, dar mintea omului se gandeste la toate prostiile, nu, cand iti zice nu i-a placut culoarea uterului. O sa -i scriu o scrisorica si i-o depun la cutia postala, poate imi raspunde.aspiranta la
fireyes spune:
Crisarh, imi place de tine, te-ai mai pus pe picioare
Sa stii ca eu vorbeam la ultima "sesiune" de la tutu de la cabinet cu o alta pacienta si zicea ca in tot stresul cu monitorizari, cu presiunea de bb, cum sa ramai??? cand s-a linistit cu toate astea, a ramas... deci asta e solutia si pentru tine!
Tamy, stai linistita, nu te indoi de tutu.
Eu,desi stiu ca e zapacit si mutulica, nu m-as lasa pe mana altuia la treburile importante (gen laparo, control in sarcina,etc.). Dar e bine sa tii cont de sfaturile celor care au trecut prin asta, in sensul ca si eu o instructasem pe mama&soacra sa memoreze fiecare pliu de pe fatza lui tutu cand iese din operatia mea.
cred ca la partea de birocratie (hartii, fise de completat), tutu se bazeaza pe persoane mai meticuloase (gen ioana, bogdan,etc)
Dar in nici un caz nu e un dr inconstient, ca altfel ne-ar pierde pe toate si n-ar avea reusitele pe care le are...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
crisarh spune:
Tamy, are dreptate fireyes, nu te speria, intreaba pana nu mai ai intrebari.Eu una am obosit, gata am incheiat capitolul monitorizari, laparo, daca zice ca totul e ok trebuie sa ma linistesc si sa nu ma mai stresez vine nu vine. o sa vina. el a zis ca vom incerca natural, vom mai face si monitoarizari si o sa vina bb.Acum astept cu nerabdare concediul.aspiranta la
mada23 spune:
Frumoasele unde ati disparut? bag o cantare , poate va trezesc
Am papat o salatica buna si acu ma relaxez putin.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Buna fetele mele vorbarete,
Gata, mai scapai de unul. Mai am maine unul si marti unul si sunt "freee as a bird" toata vara !
Mada, sa iti fie de bine, acelasi lucru il facui si eu.
Crisarh, si eu iti spun sa nu te mai stresezi inutil, daca era ceva suspect, cu siguranta se ingrijora si Tutu. Incearca sa te relaxezi, sa faci lucruri care te binedispun, sa te inconjori de oameni dragi si sa uiti de obsesia pentru bebe. Cand va vrea Dumnezeu, va veni cu siguranta. Noi toate il asteptam cu prea multa nerabdare si parca cu prea multa inversunare cateodata. Toate la timpul lor ! Gandim pozitiv si nu ne pierdem speranta !
Rocsy, esti cam inactiva azi. Esti bine?
Fireyes, tu cum mai stai? Ti s-a spart foliculul? De chist nu ti-a mai zis nimic?
Va pup pe toate dulce, dulce si va urez o dupa-amiaza excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
pamy_ggg spune:
crisarh, te-am vazut aseara la cab si am auzit ce ti-a zis tutu de congestie,te-am recunoscut din descriere
jasmine ,noi cred ca am stat de vb nu? stateam pe bancuta..eu eram imbracata cu o bluza alba gen baby doll
fetelo eu nush ce sa fac..aseara am vb cu tutu ce sa fac si am hotarat sa incep dipherelinul ce sa mai..problema e ca ieri in z 27 mi-a venit o pata maronie si atat azi la fel ,sanii nu ma dor cum ma dureau de obicei ,problema e ca trebuie sa incep diphe in z 2 ,dar eu nush care e z 2 cum sa iau in considerare ,sa astept sa vina rosu sau sa il sun azi pe el ...mie de obicei cm vine in z 30 nu stiu ce sa mai fac..mi-am luat si un test ,sa stiu o treaba.
Va pup pe toate
pamy
magdita spune:
Pammy, in mod normal, prima zi se considera ziua in care vezi rosu, nu pete maronii.Insa fiind vorba de Diphereline, cred ca cel mai bine ar fi sa il suni pe Tutu dupa-amiaza si sa il intrebi, pentru ca stiu ca trebuie facuta injectia in z2. Iti tinem pumnii sa iti implinesti visul imediat dupa tratament !
Doamne ajuta tuturor
magdita
noname spune:
Buna fetelor!!!
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Sunteti niste dragute.
As mai avea si eu o dorinta. Sa ma treceti si pe mine pe prima pagina, sa stiu ca luptam impreuna, si ca fac parte din minunatul vostru grup.
Pupici multi, si bafta fetelor care fac teste.
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
magdita spune:
quote:
Originally posted by noname
Buna fetelor!!!
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Sunteti niste dragute.
As mai avea si eu o dorinta. Sa ma treceti si pe mine pe prima pagina, sa stiu ca luptam impreuna, si ca fac parte din minunatul vostru grup.
Pupici multi, si bafta fetelor care fac teste.
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Noname, fa un mic istoric al incercarilor voastre, cum are fiecare fata pe prima pagina, si se rezolva.
Doamne ajuta tuturor
magdita