Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

salut pammy, dar unde stateai? erai inaintea mea sau dupa mine? inaintea mea au fost fete cu baby doll si albe.ar trebui sa purtam un insemn tutunaresele de pe forum, o esarfa alba sa ne recunoastem.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdita... mersic, la fel. Bravo, fetitza desteapta , pregatim coronita?
Rocsy...ne luam de manuta si eu dorm non stop, dar la tine s-ar putea sa fie un de vina
Pamy...daca nu vine rosu, fugutza la un test de sange, nu te apuca de dipherelin. Doamne ajuta sa fie sangerare de la nidare.
Fetele va invit la un ceiutz de cretisoara, bun tare.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eheeeeeee mada sa ai gura aurita. sa fie de la bebe . oricum e prea devreme sa am simptome . nu am nici macar o sapt de la ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...Doamne ajuta!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Am 27 ani,incerc sa raman insarcinata de 4 ani.Am ovare micropolichistice,am facut tratament cu ovamit, menogom,si metformin.
Anul trecut am facut o operatie la Giulesti pentru decorticare ovariana, si driling ovarian si mi s-a spus ca trompele sunt bune, iar acum dupa al doilea HSG facut mi s-a spus ca am ambele trompe infundate.
Imi vine CM numai sub tratament.

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Noname, s-a marcat.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

magditamultumesc mult!!!
Fetelor haideti sa atacam infertilitatea din toate partile si sa o invingem!

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

crisarh stateam chiar la intrare ,sunt bruneta si parul mai ondulat,lungut ,mai eram cu o fata,si am venit printre ultimele paciente.
Eu am facut test, nu se vede nimic,l-am sunat si pe tutu il tot sun si nu raspunde.Cred ca mai dau o fuga pe seara la cab .
Tot nimic nu mi-a mai curs, de ieri pana azi doar 2 pete si atat..

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

sa va povestesc ceva haios.aseara, ma intorceam de la tutu, in metrou, cu prietena mea, ma agatam de bara din metrou. cand deodata, o tanara, de 17-18 ani ma intreaba daca vreau sa stau jos. eu, zic da, gandindu-ma ca am stat la tutu numai in picioare si eram si operata. se ridica si in timp ce ma asezam m-am intrebat de ce oare mi-a oferit locul, ca nici cand eram insarcinata nu mi-a oferit nimeni locul. ma rog, ajung acasa si ma tot intrebam cum e posibil, pana mi-a picat fisa ca mie nu mi s-a retras burtica si cum bausem o gramada de apa se cam umflase si cred ca domnisoara a crezut ca-s insarcinata, altfel nu-mi imaginez cum de mi-a oferit locul. nu va spun ca incepusem in metrou sa ma uit daca nu sangerez, ca nu-mi dadeam seama de ce imi oferea locul pe scaun, parca lumea imi spune ca arat mai tanara decat varsta.tare nu? sau o fi vre-un semnaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Crisarh, doamne ajuta sa fie semn

Magdita, nici gand sa se sparga vcreun folicul, abia am ajuns la 2cm... chistul tot acolo e, fara sa dea semne de good bye

Aerlilian, ce faci iubita? ati vorbit cu matei? cam lipsa la apel zilele astea. sper ca e cu folos si nu ca te spetesti muncind

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput