Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Una din taieturi , in dreapta, nu s-a legat deloc la suprafata si sta desfacuta, supureaza si se lipeste de tifon, am pus un tifon ca pateaza chilotul, cealalta din stanga supureaza dar este legata. ma gandesc ca voi ramane cu gaura.rezultatul laparo scrie: laparoscopie exploratorie. analize in limite normale. laparo evidentiaza uter, ambele trompe, ambele ovare de aspect macroscopic normal. S-a practicat verificarea permeabilitatii tubare - pozitiva bilateral. evol pacientei favorabila. asta srie in externare. chestia cu culoarea a zis-o tutu ca isi aminteste ca nu i-a placut, dar nu apare scris in externare, dar nu stiu de ce.Ai mei parinti mi-au spus sa merg la cab sa-l rog pe tutu sa scrie in foaia de externare de aceasta culoare si sa il intreb daca a facut o analiza sau biopsie a uterului.la laparo el vede uterul din interior sau din exterior, nu l-am intrebat daca cul. e pe ext sau int. Voi ce spuneti fetelor? E confuz, nu?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

rocsy, sa vezi tu de nu s-a prins acolo ceva...asteptam sa vii cu vestile bune saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, ar fi bine sa te duci la Tutunaru sa ii ceri mai multe detalii! Daca tot a gasit ceva, de ce naiba nu a scris pe foaia de externare?! Daca nu a fost la tine chestia cu uterul si a fost la alta fata? El isi mai aminteste exact cum a aratat uterul tau acu nustiu cate zile? Ce? E are creier de elefant? Mai ales ca o mai fi facut inca cateva laparoscopii de atunci? Iar ma enervez pe el si spun ca e superficial, distrat si aiurit pe sanatatea noastra! Atunci cand se putea filma macar ramanea CD-ul marturie, acu te bulverseaza total cu cateva vorbe care sunt sau nu reale!

La laparo se vede uterul doar pe exterior. Pe interior il vede la histeroscopie si iar imi vin in minte vorbe pe care i le-as spune printre dinti lui Tutu!

Cu taieturile stai linistita ca se vor vindeca! Nu vor ramane cicatrici decat foarte slabe si oricum sunt sub chilot!

Eleny mai stai un pic, fa testul daca iti intarzie...

Ramo, tinem pumnii sa creasca nazdravanii babani ca sa faci inseminare!

Lali sper sa avem dreptate in privinta lui Rocsy, nu de alta dar ne mai trebuie si noua cate o infuzie de vesti bune asta ca sa ramanem optimiste!

Georgia, sefu ala al tau cere bataie? Io ma ofer sa-i trag cateva! Ce as vrea sa viu si io la intalneala, heee! Da ma multumesc si cu poze!

Pup toate fetele, sa auzim numa vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Felix, ca intotdeauna tu esti responsabila cu optimismul
Rocsy, vrem infuzia de vesti bune! Ti-am dat un PM poate ai timp sa te uiti.
Mai stiti ceva de mult-asteptata clinica a lui Tutu?

Ramona

Mergi la inceput

jasmin, cred ca vin si eu azi la tutu sa-l strang de gat.tu la ce ora mergi? eu o sa pap acum si incerc sa plec.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Crisarh, eu vin pe la 16:30. Sunt bruneta si am o bluza cu rosu, pantaloni negri si sandalute tot rosii.

Sa nu il strangi de gat prea tare, sa mai traiasca pana ma consulta si pe mine :))

Poate ne vedem.

Pup !

Mergi la inceput

hai ca apar si eu pe la 17.00 sau poate mai devreme, eu sund blonduta o sa am un tricou alb si o fusta inflorata cu alb si roz/portocaliu, o sa vin cu ai mei perinti ca deja sunt ofilita si tre sa ma sustina cineva, sotu nu mai poate sa lipseasca azine vedem acolofetelor, sigur e azi acolo?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

crisarh strange-l de gat si pt mine. dar nu prea tare ca mai avem nevoie de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Crisarh, stai linistita cu ziua de consultatii, cel putin oficial, azi ar trebui sa aiba program de cabinet.
Dar intr-adevar, e f.posibil ca acea culoare sa nu fi fost la tine, ci la cine stie ce pacienta (desi daca zici ca erau toti acolo, macar altul si-ar fi amintit).
Eu stiu cum a fost la mine, si asta nu cand mi-a scos firele, la o saptamana, ci a doua zi dupa laparo:
Tutu :" si ti-am gasit si endo..."
pauza, apoi catre ioana
Tutu: "parca i-am gasit si endo, NU?"

Dar asta cu biopsia m-ar interesa si pe mine, pt. endometrioza.
Din ce stiu eu, orice tesut in afara normalului, trebuie sa treaca prin biopsie, insa rezultatul vine la un timp de la operatie (5-6 saptamani). E, eu daca vreau sa-mi ridic analiza asta, unde in Elias ma duc? Ca pe mine chiar ma intereseaza, ca pot sa obtin ceva reduceri la FIV facut afara...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Feteeeeeeeele declar ziua 1

Asta este margem mai departe asa ca o sa mai vin la Bucuresti.
Cine imi spune si mie cum procedez sa ma programez pt laparo il sun pe Tutu direct sau ii scriu mesaj?
Ce ii scriu in mesaj?
Offf iar o luam de la capat....

Mergi la inceput