Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 7
georgia_c spune:
jasmine30
io asa stiu ca le ia .... si din cate am vazut asa procedeaza
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
eleny79 spune:
Buna ziua fetele!!!
Jasmine mergi ca Tutu sta pana termina toate pacientele.
Pe mine inca nu m-au invadat nesimtitii dar cred ca imi intarzie de la utrogestan.Chiar voua cat v-a intarziat de la data in care ati intrerupt utro?
Noilor venite le urez bun venit si sa nu stati prea mult pe aici -treceti repede la odisee!
Va puuup pe toate
PS Felix sa stii ca nu am mai avut curaj sa imi fac test mai bine astept sa vad daca imi vine sau nu ca nu as mai suporta sa vad 1 liniuta iar.
georgia_c spune:
so ... ideea e ca imi vin gandurile in hopuri ....nu stiu cum a ramas cu intalnirea , caci am fost cam lipsa pe forum ... sincer , nici nu stiu daca voi avea timp sa ne vedem , dar imi fac ...sa vad cum insa ... voi hotarati o zi , si io incerc sa ma mulez ... cum suna
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
fireyes spune:
Jasmine, singura problema care poate sa apara la cabinet este sa nu aiba vreo nastere, dar asta se poate intampla la orice ora, deci... De obicei, tutu termina fetele care sunt in salita de asteptare, daca nu apare vreo urgenta.
Crisarh, si mie mi se pare f.ciudata si nemaiauzita chestia cu culoarea... pe biletul de externare ce au scris, mai exact? ca ne documentam rapid...
Cat despre taietura, si eu cred intr-adevar, ca depinde de organism, dar si de felul in care s-a facut cusatura. clar fara nici un strop de efort si daca vezi ceva in neregula, in 2-3 zile, mai bine dai o fuga la un spital, daca nu chiar la tutu.
oricum, pana se duce coaja, cel mai bine dai cu betadina, e folosita si in chirurgie la greu si e ok. dupa, am uzit si de crema de galbenele, tetraciclina, etc., dar cred ca merge si numai vitamina E sau A (uit intotdeauna care e pt piele)
Aaa si fara plansete, ca papi bataie la greu, facem lista mai bine, stai in patut, uita-te la tv (oricum sunt seriale siropoase care iti odihnesc mintea) si rasfata-te cu ce poti si profita, ca doar esti in convalescenta...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
jasmine30 spune:
Eleny draga mea, te pup si iti spun eu ca tu esti gravi ! Am decretat !
Pai mai fetito tu ti-ai facut un test de sarcina seara, cum nu trebuia, acum cm nu a venit, deci, e clar, mai fa un test maine dimineata si hai anunta-ne oficial de cele 2 linii ca noi nu mai avem rabdare :).
In a cata zi de cm esti azi ?
Eu ma duc azi la Tutu sa vad ce fac si eu cu sarcinile pierdute. Sper sa imi dea tratamentul minune si sa reusesc si eu intr-o buna zi...
eleny79 spune:
Jasmine te pup!
Nu stiu ce sa zic...
Nu prea mai imi fac sperante ca este dureroasa caderea de sus.
Azi este ziua 26 a CM dar nu put spune daca mi-a inatrziat sau nu ca mie imi vine intre 24-27 zile asa ca...
Oricum sa dea DD sa ai gura aurita !!
Pupici la toata lumea!!!
i94lar spune:
Ce harnice sunteti astazi!
Multumesc pentru raspunsuri, o sa incep azi stimularea cu 100 mg Closty, si de luni ma duc la monitorizare. Cred ca o sa ne intalnim pe acolo. as vrea sa fac inseminare (prima), pe la sfarsitul saptamanii viitoare. Mai face cineva?
Despre durerile de sani, pot sa va zic ca le aveam si eu la fiecare ciclu stimulat, m-au pacalit si pe mine, a ma bucuram ca o fi un semn .
La Sovata am fost si eu anul trecut in septembrie, la baza noua, e mai scumput. N-am observat nici o modificare (decat o intarziere de ciclu), dar cred ca depinde de problemele care le ai. Daca suferi frecvent de anexite, daca ai trompe infundate, poate sa ajute.
Crisah, daca vrei sa mai vorbim, da-mi un email.
Si eu iau Omega 3 de 1000, si vitamina E si Magne B6, si acid folic...Am incercat si tratamentul Liviei cu nasturiste, dar m-am dereglat complet. Beau orice
Va pup si sunt alaturi de cele care sunt in asteptari.
Ramona
noname spune:
Eu tin pumnii la toate fetele care sunt in focuri , sa li se indeplineasca visul de a tine Bebelusii in brate.
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png