Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Merci fetelor.I-am arata si mamei acum despicatura si mi-a zis ca pot da cu apa oxigenata sau rivanol, a sa cumpar rivanol, sper sa se vindece frumos.In legatura cu rezultatul, totul este ok, numai ca nu-i place culoarea uterului, e ciudata si au susotit intre ei, ca erau toti, ioana, bogdan, dr daniela Lebit(ea a fost mana dreapta la laparo), ziceau ceva de genul "parca-i mort, galbui.." si nu-mi dadeam seama despre cine vorbeste. A sunat si tel intre timp si eu am crezut ca glumeste. Pe mine m-a bufnit plansul atunci ca nu am mai auzit asa ceva. Mi-au spus sa stau linistita, ca daca am ramas o data o sa mai raman si ca e bine ca toate celelalte sunt ok, nu isi da seama de ce aceasta culoare a uterului si ca nu a mai facut laparoscopie unei femei dupa ce a nascut ca sa isi dea seama daca culoarea este in urma avortului sau din ce alte cauze.A ramas ca incercam natural pe viitor, monitorizari si cam atat.I-am zis ca mergem in concediu, a zis ca si el, nu am intrebat cand, doar ca ne auzim in august si poate 2 in 1.Fetelor, ma bate gandul sa mergem in concediu la Sovata, a fost cineva acolo? Stiti vre-un medic sau cum se procedeaza sa ajungi acolo? Trebuie trimitere, analize facute aici sau acolo, ce proceduri se fac acolo.Offff, am obosit nitel, l-am stresat si pe tutu, dar si pe mine. Sper sa fie bine.parerea voastra care este? mai are cineva culoare ciudata la uter?va pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

felix , gata, nu mai plang, trec la imaginat scenarii: o fi bebe care isi face culcus, o fi cautand pe acolo un loc bun si acum se leaga bine !!! Ha, ce bine imi pare, acum intru in saptamana asta fericita de dinainte de testare... in care zburd de fericire1!! O fi bebeeeeee... Stai sa-i fac si o primire calduroasa:
HAI BEBEEEE!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mi-am revenit si io .... am un sef tampit pe care , daca nu-l plesnesc pana la sfarsitul proiectului asta , sunt tare

aseee ... io prolactina mi-am faciut-o si e normala (macar ea sa fie ,ca io ... ) , sa inteleg ca acest minunat hormonel o ia , si anume pe pustii , dupa ovulatie , caci daca e asa ... ok ...astept sa-si revina

io dureri de sani am de o perioada ... sau e doar cum spunea fire , ma caut si pe unde nu banuiam ca ma voi cauta, si acu' ca-s mai "simtita" si mai dibaca in ale simptomelor , observ orece "misca" in organism .... of....de-ar DD sa miste si un bb-lus ...sau 2 , ca nu zic nope ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

crisarh la mine ara lipita pielea acolo unde mi-au facut gauricile! ai facut cumva efort in zilele trecute? daca da, ar fi bine o perioada sa eviti... tutu ce ti-a zis despre ele?

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o.
Am si eu o intrebnare: cam la cat timp te programeaza Tutu pentru operatie?
Eu mai am o operatie laparoscopica facuta la Giulesti, dar se pare ca atunci cand mi-au facut-o nu au vazut ca am si trompele infundate, si la HSG arata ca sunt amandoua infundate. Deci la mine nu cred ca e vorba de stimulare, sau ceva de genul asta. Cred ca imi va face direct operatie, nu?

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor tre sa se lase cu gravideala luna asta. nu se poate. trebuie sa reusim cat mai multe. si eu merg la sovata. stiu ca tratamentul de acolo pe laga ce fac eu e apa de ploaie dar nu strica sa incerc. imbin utilul cu placutul. ne-am hotarat si pe 16 iulie plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

noname de obicei dupa 3 monitorizari iti face laparo. acum depinde. vorbeste cu el si vezi ce spune. cei de la giulesti in mod normal ar fi trebuit sa iti desfunde trompele la laparoscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

pana scriu io...imi iau fetile ideile

Cris: betadina este foarte buna!
despre culaoare uterului nu stiu ce sa-ti zic?
dar daca tutu ti-a zis ca vei putea ramane (asa cum s-a mai intamplat); iti tinem pumnii ! sa stii ca DD nu ne lasa!
bucura-te de concediu ! despre Sovata...ajuta si nu ajuta, depinde de problema fiecaruia cred! optimismul conteaza foarte mult in aceasta lupta, asa ca ....

pupi

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Rocsymultumesc de raspuns. Eu cred totusi ca imi va face operatie pentru ca trompele mele sunt amandoua infundate.
La Sovata ce se intampla? Ca vreau si eu.........

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Lallitica, iti multumesc frumos pentru raspuns.

Dar oare stiti, ia oricum toate pacientele care asteapta, chiar daca se depaseste ora 19:00 cand teoretic se termina programul la cabinet ?

Pup !

Mergi la inceput