Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 5
anadomnica spune:
Fetiliii... ce de veselie pe la voi, ca de obicei. felix multumesc pt. detaliile cu privire la omega 3, am cautat si pe net, si spune acolo ca e f. bun si ca face f.f.f.bine la psihic, si determina stare de optimism si creste IQ-ul... si asa ma straui si eu sa fiu mai dasteapta . Acu, eu am luat de 300 mg, nu de 1000 cum ai recomandat tu, insa, iau 2 pe zi si urmatoarea cutie promit sa o iau de 1000 .
Acu... ma plang si eu de dureri in burtica, si m-am bucurat de informatiile scrise de georgia_c, insa eu sunt, dupa calculele mele cam z10 dupa ovulatie, asa caa... ... nu stiu ce sa fie si sunt trista, parca vrea sa vina cm . Hei, cred ca mi-a intrat in cap ca pot combate starile de tristete cu ulei de peste (omega3) si ma duc sa mai introduc pastilutele de optimism - m-am gandit sa le spun asa dupa ce m-am documentat pe net.
Pupii la toate fetiliii!!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
vally spune:
neata' tutunici optimiste !
am ajuns si io la ceiut'... cam tarziu....dar decat deloc
eu va citesc zilnic, sa stiti
nici mie nu mi-a facut Tutu laparo si histero odata; o luna una si luna urmat cealalta; dar nu-mi pare rau, pentru ca mi-a reparat partia instalatia
georgia si eu am acelsasi simptome.....feli si magdita are dreptate, de la prolactia sunt
noname : bine ai venit printre noi! iti tin pumnii sa-ti rezolve tutu problemele cat mai repede, daca ai!si sa-ti indeplinesti visul
pupii'toate tutunicile optimste ale lui tutu mutu!
P.S. Cum ramane cu intalneala ?
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
crisarh spune:
Buna dimi!!!Am sosit si eu de la spital. Usor necajita si confuza.Dar inainte sa va povestesc ce mi-a gasit, o intrebare in legatura cu gauricile din abdomnen de la laparoscopie. Mi-a scos firele, la cea din dreapta am avut gaurica mai mare si a trebuit sa puna 2 fire. Nu arata ea prea frumos si tutu a certat-o pe ioana ca ce mi-au facut acolo, ma rog, nu a fost ea. Intrebarea e cum trebuie sa arate dupa scoaterea fireleor? Cea din dreapta nu s-a lipit la suprafata si s-a deschis, e ca o gaurica. Asa trebuie sa fie? In viitor presupun ca se va vindeca ca o gaurica Cealalta, a avut un singur fir si e nitel desfacuta. Problema e ca am ajuns acasa si nu stiu daca e normal asa sau sa-l sun pe tutu si sa-l intreb ce-i de facut? Imi mai pune un fir? L-am cam stresat azi dimi, dar si el m-a facut sa plang.Fetele, help me!!!!aspiranta la
vally spune:
pai, daca e asa, o sa iau si io omega 3!
sunt foarte nervoasa si agitata in ultimul timp....
asa sunt de obicei cu o saptamana inainte sa-mi vina....
este cea mai idioata saptamana din luna
sa-si mai revina si fata....
fetele...majoretele mele sunt cam supi...nu au mai iesit de mult....
toate tutunicile!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
mada23 spune:
Crisarh.. de ce ai plans ? cu gauricile nu stiu ce sa zic, mai stai pana maine si daca nu se inchid te duci iar pe capul lui.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
lalitica2000 spune:
felix, multamesc de tratatie. tare bun fu...
noname, bine ai venit in gasca noastra. Sa dea DD sa treci repede la odisee.
magdita, stiu ca esti o persoana puternica, asa ca vorba lui felix o noua luna inseamna o noua speranta. Mergem mai deprate pana ne indeplinim visul.
fireyes, probabil ca endometrul tau a ajuns la dimensiunea care trebuie si de aceea nu ti-a mai mentionat nimic de el
pup toate fetele cucuiete
magdita spune:
Crisarh, nici eu nu stiu ce sa zic de gaurici. Mai bine il suni si vezi ce zice, daca nu azi, maine, cum zice Mada. Spune-ne ce ti-a gasit, daca ti-a gasit ceva.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Crisarh, imi pare rau ca ai plans! Zapacitu! Cum sa faca fetele sa planga? Nu-i suficient ca ne stresam pentru bebi, ne mai supara si el...
In legatura cu taieturile, chiar daca se vad putin desfacute nu-i problema, se vor vindeca! Acum depinde si de organism, mie una la 5 zile mi-a scos sotu atele si nu s-au deschis deloc, chiar aveau crusta de vindecare (cojita). Ai grija sa dezinfectezi bine pe langa rana cu betadina sau alcool iodat dar pe ea sa nu dai decat cu rivanol ca alcoolul nu face bine pe rana si te mai si ustura de-ti ies ochii. Hai sa-ti spun ce-am patit eu cu pisicuta mea: am castrat-o la un cabinet la un coleg de-al sotului (ca sotu n-are sala de operatii, anestezice si toate cele care trebuiesc la o operatie pe abdomen) iar la 7 zile i-a scos firele. Cateva dintre copci nu erau vindecate si s-au cascat asa cum spui tu... In 3 zile s-au inchis de la sine si a fost in regula!
Fiecare vine cu "marfa" ei, unele ne vindecam mai repede altele mai greu dar eu stiu ca si tu, peste cateva zile, ne vei spune ca totul e in regula.
In rest ce ti-a mai spus? Ce scrie pe foaia de externare? Cre e strategia viitoare?
Anadominca, iti dai seama, o sa devenim niste destepte! Oricum suntem ca stim atatea lucruri despre infertilitate, inseminari, tratamente...Offf, mai bine de n-am fi stiut! Eu iau unul de la Tishcon care contine ulei concentrat de somon - 895 mg, ulei de tuna - 100 mg, ulei de ficat de cod - 2.5 mg, ulei de hering - 2.5 mg si costa 30 de gelule in hur de 10 lei. Ieftin ca braga.
Intrebare: de ce palngi draguta? Pana nu vezi rosu n-are rost sa te stresezi! Si atunci ai voie doar 1-2 ore si apoi iti revii, asa ca pasarea Phoenix!
Mada, ma bucur ca iti place cafeluta! Si mie imi place dar am vazut ca nu prea face bine la fertilitate si am inceput sa beu mai putina!
Fire, daca zilele trecute ti-a spus cat este, mai pui si tu cate 2 mm in fiecare zi... Da eu zic ca e bine si cred ca ne vei anunta curand ca suneti 2in1!
Machus, da, e mititica sarcina! Dar creste Bogdas mare si o sa simti tu atunci suturile pe vezica, ficat etc (doamne ce imi doresc si eu!!!). Sa ne descrii cu lux de amanunte, eu una abia astept!
Fetele optimistele, va pupicesc pe toate! Ia mai ziceti, ati fost la intalneala? Sa nu uitati de poze sa va videm si noi!
Felix
jasmine30 spune:
Fetele, voi stiti daca Tutunaru are in dupa-amiaza aceasta program la cabinet ? Eu i-am trimis un sms si m-a chemat vinerea trecuta, dar mi-a venit cm si nu m-am mai dus si ma gandeam sa ma duc azi pe la 16:30. Oare m-o primi fara programare ?
Va pup
lalitica2000 spune:
jasmine30, Tutu este la cabinet azi si poti sa mergi si fara programare ca oricum el nu prea tine cont de programare si ia pacientele in functie de ordinea veniririi lor. daca alegi sa te duci pe la 16:30 eu zic sa te inarmezi cu rabdare ca de obicei e coada la el si se cam asteapta. Bafta diseara!!!