Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ei e o mini vacanta 2 zile, dar e "bune" si astea, la o balta, Vladesti se numeste, la mine aici la Moldova.
pentru Rocsy si Tamy

Pupicccccciiiiiiiiiiiiiiii
Magdita...treci la apel

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

'neata fetele!!!roxi nu, asa am patit si eu anul trecut, inainte cam cu o saptamana juma sau poate chiar mai mult de cm, ma luase o oboseala cand ajungeam acasa, la 8 seara veneam de la serviciu si la 8.30 eram deja adormita si ma gandeam ce obosita sunt. si dimi la 8 abia ma trezeam. cand mi-a intarziat cm cu o zi am inceput sa am pofte, imi curgea apa in gura dupa mancare. Am facut testul si au iesit II. Asa ca poate o sa fie si la tine IIAsa ca sa ne dai o veste buna.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ei...crisrh ar fi foarte bine. dar...stii cum e...nu vreau sa imi fac prea mari sperante ca apoi dezmagirea e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mada23,si io ma duc maine la pescuit .... //de-abia astept ..desi ma scoala maine sotulica de la 5 am ... io n-am mai fost , ca al meu , se ducea cu baietii , si mereu imi zicea .. hai si tu ... ei zic , ma duc io mot acolo ... acum insa , nu mai scap de el ..si vreau sa-mi perpelesc un pic si branzeturile , a se citi picioarele ... so ....

sa nu uit ... fir intins micuta ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

si eu vreau sa ma duc la plaja maine sau poimaine . sau la pescuit. pe 7 iulie plec la mare si trebuie sa fiu putin bronzata ca apoi ma parleste soarele acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

georgia - la ids te poti duce si mancata si bauta, hormoni nu sunt influentzati de mancare sau cafea. testul costa 67 de lei la urgentza, adica il faci dimineatza si la ora 16 ai rezultatul. sa nu te duci chiar la prima ora pt ca este o coada....chiar inainte sa se deschida cabinetul. daca te duci pe la 9.30 sau chiar 10 in 20 de minute ai scapat. multa bafta, orice peste 5 este rezultat pozitiv.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Georgi...fir intins si voua, pescarita

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Rocsy..vezi usor cu soarele sa nu faci rau la bebe

asteptand miracolul

Mergi la inceput

fetelor eu vreau sa ma duc sa fac test vineri dupa ora 16. inseamna ca a doua zi am rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

roxi, stiu, dar eu ma rog pt tine, dar si pt celelalte fete sa iasa IIfetelor, au inceput si la mine niste mici dureri de burtik si mai am pana pe 27 iun cand ar veni cm. au trecut doar 7 zile de la prestat, ca de la ovulat nu stiu.aspiranta la

Mergi la inceput