Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Coco,trebuie sa iei Clostylbegit.Substanta continuta este clomifen.
Crisarh,se pare ca indiferent cat te-am incuraja noi,nu ai cum sa nu te gandesti la prapastii.Ai sa vezi ca tot zbuciumul tau a fost in zadar si vei ramane gravi curand.Pup fata ca sa-i mai alung gandurile negre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi!

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si prajiturici pentru viitoare mamici!

Felix

Mergi la inceput

Fetele, sunteti asa de active! Ce-mi place sa vad multa vorbarie!!!

Crisarh, si io am patit-o in Cluj. Am fost la conferinta impreuna cu o colega mele de serv, amandoua aveam 30 de ani. Eram imbracate haios, nu de conferinta. Ne urcam in tramvai si in cateva minute se ridica doua pustoaice de 16-17 ani si ne ofera locurile! Ne-a picat maxilaru, am luat locurile, bineinteles dar pana la destinatie ne-am tot intrebat daca aratam ca niste babatii... Pana la urma am concluzionat in favoarea noastra: mai sunt si oameni cu bun simt pe aceasta lume!

Tamy, sper ca nu te-ai zbantuit prea tare la aerobic! Daca e bebi si tu il dai cu capu de toti pereti??? O sa-ti zica, mami da zguduita mai esti!

Coco, clostilbegyt-ul si ova-mit-ul au aceeasi substanta activa dar se spune ca ova ar fi mai bun. Io am facut stimulare si cu unul si cu altul si am reactionat aiurea la amandoua (la closti am facut doar un folicul care s-a spart in z 11, prea devreme pentru endometrul meu mititel iar la ova-mit am facut chisturi de care am reusit sa scap cu mladite de zmeur). Alte fete au reactionat bine la clomifen, au ramas chiar gravi si asta fara inseminare...Cred ca suntem fiecare cu "marfa" ei...

Aerlilian, iti doresc concediu placut si sa veniti 2in1 dupa! Relaxare placuta si fufu la greu!!!

Ralu, poate esti bortosica si nu mai trebuie sa faci nici un dife...

Rocsy, sper sa-ti mearga netu azi sa ne spui simptomele! Pup!

Magdita coronita e aproape gata!

Georgia, te-a mai lasat sefu din chingi?

Aris, hai povesteste-ne si tu ceva. Ca tare tacuta esti in ultima vreme, asa ca Mmc_nd...

Pup toate fetele, fara nominalizari ca sa nu uit pe careva, de batranetile (doar mi se ofera locul in tramvai)!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neataaaaaa....e vineriiii ...
hai fetele ca suntem aproape de finele capitolului , imediat mai scriem 5 pag ..cine vine cu II ... hai sa nu-l inchidem fara o gravi ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi!
Coco...te-as sfatui sa iei ova-mit, da rezultate mai bune, eu cu clostibegyt am ovulat prin z18 iar cu ova in z14, din ce am citit organismul raspunde mai bine la ova.
Aerlilian....concediu placut, sa va intoarce-ti 2in1.

Mii de la toate dragutzele.
Feli...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fetiliii vine WE si plec la pescuit, ma relaxeaza la maxim , dupa o saptamana de fufu am nevoie de odihna.
Hai bag niste , le-am stres si de praf, haide-ti cu vestile bune, pleaseeeeeeee

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

am rezistat eroic si nu mi-am facut nici azi test. azi e z 14 de la ovulatie deci e decisiva....simptomele pe care le am pot fi si de bb si de cm dar eu inca sper la bb
Crisarh, imi pare rau pt ce ti s-a imntamplat atunci. Sunt convinsa ca acum, dupa laparo o sa fie bine.
Felix m-am zbantuit destul de tare, sa recuperez timpul pierdut. Sa fie bb si sa se invete sa fie sportiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor.
despre mine va pot spune ca dorm foarte mult. mi-e somn toata ziua. aseara am ajuns acasa am mancat. m-am asezat in pat sa ma uit la tele si am adormit. nu cred ca sunt simptome pt ca sunt prea devreme. simptomele apar de obicei dupa ce intarzie CM. mai am de asteptat o saptamana. cred ca vineri merg la IDS sa fac testul de sange. ce o fi o fi. abia astept sa plec la mare si apoi la sovata. ma voi relaxa. si concediul asta pica tocmai in perioada ovulatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei fetele ...
cand se face bhcg .... se poate face si daca am mancat?..cat costa ... la IDS...

mada23
.. unde mergi la pescuit ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Roxi bortoasa, Rocsy bortoasa!
Ce ma bucur ca majoretele mele mai ies de la naftalina!

Mada vacanta placutaaa! Unde va duceti la pescuit? La Delta?

Tamy, sportiv va fi! Face mama atlet din el! fa odata testu ala ca mor de curiozitate si scot majoretele la tine!

Pooop si vreau si io s-aud de o gravi pana la sfarsitul capitolului!

Felix

Mergi la inceput