Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 17
rocsy2007 spune:
crisarh pe mine m-a durut tot timpul burtica. poate avem rezultatul impreuna ca si eu fac testul tot pe 27. nu vreau sa imi fac sperante prea mari dar macar acolo una mica. offff....grea e asteptarea.
mada23 spune:
Rocsy...in ce zi esti, nu e prea devreme? am uitat socoteala , baba, de..
aaaaaaaa, vinerea viitoare ..........
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

mada23 spune:
pentru test, dar am inteles mai tarziu ca e vorba de vinerea viitore, nu azi, imi cade mai greu centrala 
asteptand miracolul

fireyes spune:
Crisarh, dupa laparo pot sa iti apara dereglari... mie mi-a venit la 21 de zile in prima luna...
Rocsy,Tamy tinem pumnii sa fie cu II
Aerlilian,
sa stii ca asa as fi facut si eu in locul vostru... si poate nu mai ajungeti sa faceti analiza
perioada e optima, asa ca un concediu nemaipomenit
Mada, meriti si tu o vacanta la soare... sa papi pestiuci si pt mine, ca tare mi-s amatoare ![]()
Magdita, ce mai faci? terminasi cu examenele? mai usor, ca dupa aia te faci prea desteapta
Eu va anunt am terminat monitorizarea, destul de rapid dupa parerea mea
adica azi dimineata cand m-am vazut cu tutu (care by the way nu era prea bine dispus
mi-a zis ca am ovulat si e numa' z15, deci probabil ca am ovulat prin z13-14...
fireste, neavand niste cifre spectaculoase (un endometru mititel si un foliculas prapadit care cu chiu cu vai ajunsese la 20mm) si avand aseara program cu artificii cu sotul, am sarit peste partea cu prestatul
Prin urmare, cerul mi-a cazut in cap cand l-am auzit pe tutu: "ai ovulat. cand ai avut contact cu sotul?" iar intrebarea, credeti-ma, era amenintatoare, eu cred ca si-a dat seama ca n-am fost o fetita cuminte. am balbait eu ceva pe acolo, el nu si nu, insista, asa ca suparata, i-am raspuns: "diseara". mi-a aruncat o privire crunta, am crezut ca o sa ma bata cu batul ala de la ecograf. mi-a dat utrogestan.
am plecat de la tutu destul de debusolata...mergand eu asa, m-am gandit si razgandit, l-am sunat pe sot care nu raspundea... nu va zic ca vinovata ma simteam
ca mi-a ars de paruiala aseara in loc sa...
asa ca am dat o fuga pana acasa la sotior si am incercat sa dreg busuiocul
, asa ca mi-am inceput ziua mai altfel...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
mada23 spune:
Fireyes..totul e bine cand se termina cu fufu, pai e frumos, in loc sa iasa artificii de la toate pozitiile
asa cum am facut eu pe la doishpezece noapte, de dormeam pe mine, da nu-i tarziu nici azi, mai baga diseara un fufu scurt asa de impacare si o sa vezi ce ochisori frumosi o sa aiba bebe 
Suntem in aceeasi zi
.
Am sa pap pesti si pt tine.
asteptand miracolul

felix76 spune:
Fire, m-ai omorat! Ma rad pe sub mese! Chestia asta cu neprestatul la timp am patit-o si eu! De atunci ii fac program sotului si ii spun ca daca ma supara si nu prestam din cauza asta nu mai pupa niciodata pasa! A mers, chiar daca suntem bosumflati, mai mult eu ca eu sunt aia mai suparacioasa, tot prestam. Si trece si botu!
Frumos inceput de vineri, poate mai incercati inca odata si maine ca e we...Noi fufu si maine ca deja ma inteapa ovarele! Incepe ovulatiaaaaa!
Felix
Andreuk spune:
Fetele, am intrat doar sa va salut si sa va urez weekend placut.La mine...nimic nou, astept sa ma duc la endocrinolog, m-a programat abia pe 25 iulie.
Pe mine ma munceste sefa de m-a capiat si mai si invat pt licenta seara...Deci, nu prea mai am timp de nimic...
Pupirici
rocsy2007 spune:
prestati fetelor prestati si iar prestati. trebuie sa vina el bebe. ca va fi luna asta sau luna viitoare pana la urma tot va fi. ca nu e dupa el. trebuie sa vina ca doar noi suntem parintii si trebuie sa ne asculte.