Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
pamy - pe site-ul lui tutu a raspuns la aceasta intrebare la un moment dat. ziua 1 este ziua cand vezi roshu-roshu. nu are rost sa bati drumul pana la cabinet.
bafta tuturor!
tamaryllis spune:
Fetelor, eu nu prea am avut timp sa intru azi pe aici. Inca astept II si sper sa nu vad altfel de rosu in curand.
Deocamdata durerea de burta nu a disparut-simt ca ma dor ovarele.
Aseara m-am supart si am fost la aerobic unde am cam evitat sa merg un timp gandindu-ma ca poate nu imi face bine. Pana la urma daca nu reusesc sa am bb mai repede ma gandeam sa nu ma transform si sa nu-l mai atrag pe sot, ca asta ar mai lipsi.
Multumesc pt incurajari. Eleny, imi pare rau pt Z1. Crisarh, nu te mai stresa atat. Nu am inteles insa ce istoric medical ai tu si ce probleme ai avut pt ca nu te-am gasit in lista de la inceputul capitolului. Sa ma scuzi ca te intreb si daca te deranjeaza sa nu imi raspunzi. Poate nu am prins eu firul discutiilor?
Felix, pe unde te ascunzi?
toate fetele.
COCO2255 spune:
Fetelor Tutu mi-a zis sa iau CLOMIFEN,la farmacie nu am gasit.
Ce iau Clostilbegyt sau Ova-mit??
aerlilian spune:
Fireyes, scumpa mea,nu am vb inca cu Matei,am hotarat ca o vom face dupa concediu.Luni plecam,asa ca maine e ultima zi de munca!!!Dar asta era motivul pt care nu am prea intrat:MUNCA.DAR DE LUNI,DOAR DISTRACTIE SIIUBIRE!!!Si poate cand ma intorc nu mai e nevoie sa merg la Matei
crisarh spune:
Pamy, nu prea imi aduc aminte, eram prea stresata, prietena ta era in verde cumva?tamaryllis cam prin 2006 am intrerupt pilule, dupa un an ma intrebam de ce nu raman insarcinata si ne-am apucat mai serios, s-a prins de-o sarcina dupa 9 luni. Cand am facut 15 saptamani au inceput problemele cu sarcina, la 18 saptamani implinite am pierdut sarcina (nu eram la tutu, am ajuns in a 18a saptamana la el), asta se intampla in 23 ian. am ramas la tutu, am facut pauza de 2 cm-uri si am inceput monitorizarile, 3 luni si nimic. Dupa monitorizari, ne-a zis laparo ca raman sigur dupa, acum am facut laparo, nu mi-a gasit nimic, doar ca nu i-a placut culoarea uterului, congestionata, Eu m-am speriat cand mi-a zis de culoare, pt ca a doua zi de la laparo mi-a zis ca nu am nimic. Cam asta e povestea mea. Cateodata ma gandesc, eu nu am fost niciodata racita jos, nu am avut infectii, am avut dureri normale de cm, nu am avut alte avorturi in afara de cel din ian., eu ma gandeam ca sunt sanatoasa si nu credeam sa trec prin asa ceva. Inseamna ca ceva in neregula tot am, daca totusi ne chinuim asa mult sa facem un bb. Tin pumnii fetelor sa va iasa IIConcediu placut aerlilianDa doamne sa ploua cu IIluna astaPup, seara buna sau buna dimineata pt maineaspiranta la
ralu76 spune:
Pammy , nu imi vine sa cred!Si la mine este EXACT aceeasi situatie; am spoting de 2 zile dar nici urma de CM.Tocmai ma hotarasem sa iau Dipherelinul.Am reusit sa il prind pe Tutu la telef si mi-a zis sa fac injectia numai daca apare sangerarea.Facut si test si e negativ.Asa ca astept.
Poate avem noroc si nu o sa mai fie nevoie sa le facem!zic si eu!