*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 14
bebecris spune:
ELILOV...POATE scapati de bube...macar tu sa scapi...mai stii?
of.....a trecut o saptamana de la contaminare?
18+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
loren@ spune:
Hai mai Elilov ca trebuie sa scapi...Doamne ajuta..suntem alaturi de tine!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
mav spune:
Hei, Elilov, tu nu crezi in puterea rugaciunii??? 
Unde ti-a cazut moralul??? Pai daca n-ai anticorpi, nu inseamna ca o sa faci musai bubele! Eu am stat inchisa 3 sapt cu Seb bubos in casa (in primul trimestru!) si i-am tamponat bubele si am dormit amandoi (cel putin cand avea febra) si am avut grija de el cum numai mama poate sa aiba grija de copilul ei (si n-am avut ajutorul nimanui, doar cu Maica Domnului am fost in gand!)... si slava Domnului, n-am patit nimic, desi nu aveam anticorpi.
Asa ca fruntea sus! Pai ce fel de mamica esti tu???? Te lasi prada disperarii? Inca nu s-a intamplat nimic rau! Nu ai voie sa gandesti negativ! 

21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andreyutza spune:
bebecris felicitari pt baietel!!!
Otiliav felicitari pt analize. acum trebuie sa te linistesti.
Miky_ea la Institutul de Hematologie se fac analizele care iti trebuiesc tie. Institutul este pe la Victoriei, in spatele Muzeului Antipa. Nu costa mult, eu cu sotul am platit, parca, pana in 100.000 lei vechi, acum aproape 2 luni.
nov_dec2008, vreau si eu parola, te rog!!
Amalia multumesc pt PM si felicitari pt bebic grasunic!!
alexutza26 felicitari pt fetita!!
fetelor, eu de dim am mai fost la un alt eco si bineinteles ca mi-a dat alta masuratoare la pliul nucal. doca mea spusese 3.59mm, tipul de azi a spus 2.7mm si maine am programare la dr. Iosup. sa vedem ce-mi spune si dansul. 

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
andreyutza spune:
elilov,
curaj si cum spuneau si fetele, cu credinta orice e posibil. tu unde ai facut analizele. ca tare as vrea si eu sa le fac mai ales ca am intrat in contact cu nepotica mea care are varicela. mama spune ca am facut in copilarie dar eu stiu daca mai tine minte de acum 30 de ani?
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
elilov3 spune:
fetele nu m-am dezamagit e doar tristetea ca nu am anticorpi nu v-am spus eu ca lupt pana in panzele albe 
andreyutza noi an facut analizele la un laborator de aici de la noi din tg-jiu si au fost trimise in buc la Tody azi ne-au venit rez desi am facut analiza vineri.
Sanatate maxima
18+
Dimitrie
mav spune:
elilov
, hai sa-ti descretesc fruntea! nu zic ca n-ai motive sa fii ingrijorata, dar ceea ce e "scris" sa se intample (bun/rau), oricum se va intampla, fie ca vrem noi sau nu.
sebi, adineauri:
"mami, eu nu vreau sa cresc. daca nu mai cresc, voi mai imbatraniti?!"
... eu sper sa imbatranim frumos si cu folos!![]()
CU DUMNEZEU INAINTE!
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am sunat si mi s-a confirmat ca rezultatul analizei este negativ (adica nu am varicela) si ca IgG este pozititv si IgM negativ.
Yupiiiiiiiiiiiiii!
Mamiliseli, pai nu se justifica, poate ai tu o perioada mai incarcata si esti obosita.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
Felicitari pt analiza buna.
Ce anume nu se justifica Oti? Ca nu inteleg. Am explicat intr-un mesaj anterior de ce obosesc.
Mihaela
17+Gargarita lui mami
Pozele mele
monicus spune:
Despre ce analize vorbiti, m-ati bagat in ceata si nu va mai pot urmari.. Trebuie sc facute niste teste obligatorii in afar de ce este postat pe priam pagina? Intr-adevar testele pentru despistare anticorpi nu trebuiesc facute in primele luni de sarcina? 
Nu mai inteleg nimic