*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebeoana spune:

Salut burticile, sunt o viitoare mamica de noiembrie si am trecut sa va salut!
Voi avea un baietzel.Pe 2 iulie voi face eco morfo fetala.

Bubu mic in burtik la mami- baietzel
DPN 7 NOIEMBRIE 2008
dn 2 MARTIE 1975
UM 15.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elilov, te imbratisez si ma sa fie bine pentru voi. Nici tu si nici sotul nu ati intrat in contact direct cu acei copii, probabilitatea de a face varicela este mult mai mica decat cum ar fi fost la mine cu Ana in casa, iar eu singurul parinte care o are in grija, dormim impreuna, vine si ma pupa, nu se putea evita contactul direct.
Uite nici Mav nu a facut desi a avut grija de Sebi.

Oricum inteleg ca aveti si IgM-urile negative deci inca nici o urma de infectare, ceea ce-i bine, te si te rog nu dezarma. Si eu cred in puterea rugaciunii altfel nu imi explic ce noroc am avut cu Rh-ul sa nu dezvolt anticorpi si acum cu varicela.
Mai vroiam sa te intreb daca ai vorbit cu doctorul tau despre tratamentul cu Aciclovir sau cu Imunoglobulina G?
Mamiliseli, vroiam sa spun ca nu ai luat mult in greutate si greutatea nu justifica oboseala.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otiliav trebuia sa fi facut un vaccin ZVIV parca asa ceva in 96 de h de la contactul cu pers infectata acuma na sotul nu are nici o buba..doc zice sa mai asteptam sa nu facem inca vaccinu ...deci mai asteptam daca nu ne apare in aceasta sapt inseamna ca nu am contactat boala niciunul..asa speram si noi
acum Dumnezeu cu mila vorba voastra ce este sa se intample se intampla si gata
18+Dimitrie

Mergi la inceput

cat despre aciclovir nu e ii prea place lui doc
Sarcina si alaptare:
Folosirea in timpul sarcinii si alaptarii impune prudenta. Aciclovir trebuie administrat cu prudenta la gravide si lauze; in caz de necesitate se va avea in vedere rata beneficiu/risc. Aciclovir se regaseste in cantitati mici in laptele matern.
iar img g e pt sistemul imunitar..tot vaccinul ar ramane ca solutie
in momentul in care ii vor aparea sotului bube eu voi merge sa fac vaccinul intrucat varicela e contagioasa din momentul aparitiei bubelor
otiliav si mav din moment ce aveti anticorpii nu aveati cum sa luati boala de la copilasi vostrii la mine e alta mancare de peste
18+Dimitrie

Mergi la inceput

ete
Cea mai contagioasa perioada incepe cu 2-3 zile inainte de aparitia eruptiei veziculare si continua in timpul formarii veziculelor (care dureaza in general 4-5 zile) pana in momentul cand toate veziculele au format cruste.
deci ma incadrez in cele 96 de h cand apar bubele
daca nu apar si mai bine
18+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Brie,Babyzapi,Cristi2003,Monicabo,multumesc mult pentru informatiile voastre.Eu la ora 16 am programare la ginecolog.Sper sa vin cu vesti bune!
Elliov,Doamne ajuta,fiti puternici!
Tuturor burticilor mullta sanatate!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

SA NE DAI VESTI CAND TE INTORCI DE LA DR.....tinem pumnii!!!
pentru dozare trebuie sa intrebi si dr unde iti recomanda sa mergi

18+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

fetele momentan sunt in cautarea vaccinului pe la farmacii deja am sunat la 2 si nu au oare pe unde as mai putea gasi acest vaccin ii zice VZIG ???
18+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Fetelor help...eu am prestat acum 2 zile..noaptea m-a durut burta...ieri am observat o scurgere gelatinoasa pe care eu nu o pot asemana decit cu dopul gelatinos...azi acum la baie la fel...deja intru in panica..vreau sa stiu mai are cineva scurgeri gelatinoase???? Mi-e frica sa nu fie vorba de dop..
La Bia la 36 de sapt. am inceput sa pierd dopul si am pierdut timp de 1 sapt. apoi am nascut..deci dupa cum arata mi se pare ca seamana cu dopul ala...tare frica mai imi e!

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

elilov, tocmai ce-ti scrisesem ca n-aveam anticorpi la varicela, n-ai fost atenta.

Mergi la inceput