*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 13
Ramo2007 spune:
Daca dorm mult pe spate, noaptea, deja ma doare...si obosesc repede.Eu nu fac miscare DELOC, la birou urc 3 etaje si scot limba.
As vrea sa ma duc la niste cursuri pt gravidute, gimnastica ceva, ca, la nastere, cu toata epidurala, daca obosesc si nu pot sa imping...o incurc...
Ramo
14+
Puiutul meu scump
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Otilia, super vesti, ma bucur din inima ca totul e ok!!!
Alexuta, felicitari pt. fetita! Cat despre placenta, eu la prima sarcina la fel o aveam, in sapt. 18 era deja gr. 3, INSA, tot la Iosup am facut-o si am inteles ca el nu considera primul grad de maturare a placentei ca fiind 0, asa cum considera altii si asa cum scrie in carti! Deci...eu la Iosup aveam placenta gr. IV spre V in sapt. 35, insa gradul V nu exista in nici o carte de specialitate.
Bebecris, felicitari pentru baietel!!!
Elilov, iti tin pumnii sa primesti si tu vesti bune de la analize!
Mav, multumesc pt. parole!
Leeloo, du-te la dentist, nu mai sta pt. ca mai incolo o sa fie mai rau!
...................
Uf, luni am si eu programare la dr. mea, nu mai am rabdare!!! O sa fac si eco si sper sa=mi confirme ca e baietel bebe, asa cum a vazut Steriu la 12s si asa cum a vazut si ea la 14s. Daca zice tot baiat, imi trag si eu carucior albastru la semnatura
! Nu v-am zis nimic pana acum, dar nu ma mai pot abtine, prea va laudati toate cu pasaricile si cuculetii 
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
dandusa spune:
neata' burticoase dragalase
multumesc de parola
Bebecris,
felicitariiii pentru baietellll
sa creasca maree sanatosss
Alexuta,
felicitariiii pentru fetita
sa creasca mareee sanatoasaaa
Otilia,
ce bine ca au iesit analizele
super vestiiiiii,chefuim cu drag in cinstea ta
mai era cineva cu vesti bune de la eco...,da' sa mor daca-mi aduc aminte
revin cu memorie improspatata...![]()
Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
bebecris spune:
AMALIA....EU AM facut eco la medlife la dna dr.chitescu...
sunt dezamagita de meci...dar asta este...
ALEXA...felicitari pt fetita
chiar ne place cum suna DAVID ANDREI.....
MIKY-EA ....asteptam vesti d ela tine!!!!!!!
18+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
brie spune:
amalia si alexutza, va multumesc pt informatii si ca m-ati luminat.Am avut impresia cateva secunde ca mi-am facut eu aiurea programarea.
alexutza, felicitari pt fetita!
otilia, 
20+ 
diana21 spune:
Pe bebe al nostru o sa-l cheme:
daca e baietel - Tudor Damian
daca e fetita - Sara Teodora sau Sara Anastasia
_
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Vreau si eu, va roooog, cartea "What to expect when you're expecting", de la cine o are in format electronic! Si stiu ca mai este una pt. cand vine bebe, tot asa cumva se numeste "What to expect when you have a baby" sau ceva de genul asta!
_
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
loren@ spune:
Diana frumoase nume...Damian chiar nu am mai auzit de ceva vreme!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
nebunica-zapacica spune:
Neata, burtici!!!
Multumesc pentru parola
Alexuta felicitari pentru fetita!!!Am zis eu ca fetitele sunt mai rusinoase si nu vor sa arate, dar sunt acolo, vin cu forte proaspete 
Otilia felicitari pentru confirmare!!!
Noi am facut programare pentru vizitarea maternitatii, a salii de nasteri(asa e aici) si ma interesez si de cursuri prenatale, probabil va trebui sa le fac cu o moasa, in particular, in engleza, franceza mea nu e asa de buna pentru a comunica eficient si repede la un asemenea curs, oricum, abia astept pregatirea prenatala. Voi stiti cam in ce perioada a sarcinii trebuie facuta?
Ramo si eu m-am gandit ca, daca vreau epidurala, ar trebui cineva sa-mi arate si mie dinainte ce trebuie facut, ma tem sa nu ma panichez pe acolo, mai ales ca nici nu o sa-l stiu pe medic, e destul de ciudat.
Eee, trecem noi si peste asta, abia astept sa-mi vad 
19+ 
Bebe in burtica
Samburele nostru
elilov3 spune:
fetele 

au enit rezultatele sunt negative si la mine si la sot nu avem niciunul anticorpi...acum asteptam sa ne apara bubele 

gata se scufunda si titanicul si mama ei de veselie 
18+
Dimitrie