*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos pentru acele mamici care mi-au raspuns la intrebarile postate sptaana trecuta.
Este cineva dinre mamici care sunt paciente la dr Moisa de la spitalui Giulesti. Ce impresie v-a facut?

Va multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mamiseli_11 si eu obosesc si as dormi...dar cind ajung acasa de la serviciu, cine ma ia de noua? Bia! Cit ai luat in greutate?

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

Mergi la inceput

Mamiseli_11 nu esti singura care oboseste repede. Eu de cand am aflat veste ca sunt insarcinata am inceput sa am mai mare grija de mine si sa iau lucrurile cu calm. Sotul meu ma sprijina foarte mult. Intr-adevar toate lucrurile maruntete obosesc mai ales in situatia in care suntem. Dar constientizezi din ce in ce mai mult ca in in burtica este un bebe drag si repede iti va trece oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

bine v-am regasit.
Asa cum spunea si Oti(careia-i multumesc din suflet pentru grija) n-am mai aparut demult pe aici pentru ca ne-am mutat acasa si acum cateva zile ne-am bagat net.

Suntem bine,azi am implinit si noi 12 sapt,insa aseara ne-au cam dat de furca niste dureri de burtica pe care le-am calmat pana la urma cu no-spa.Nu stiu daca-s normale sau sper sa nu fi racit!
Azi am facut si ultima injectie cu clexane..gata,am scapat!!!

Va pupic pe absolut toate si felicitari tuturor celor ce ati aflat culoarea carutului

P.S.As vrea si eu,daca se poate,parola noua de la mailul comun.Multumesc mult.

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata buna fetele
pentru moment nimic am sunat la laborator si nimic inca nu au primit rezultatele
si ma mai doare si o masea asa ca merg la dentist...bafta si tie leeloo la dentist
fetele va si va multumesc de incurajarile voastre calde pentru voi
fetele cu vesti bune de la echo felicitari mamici de baietel si mamicii de fetita ..imi este asa de drag cand scrieti si mai vine cineva cu vesti 'o sa avem...' imi da asa de multa speranta.
burticile frumoase si bb-i nostrii iubiti
18+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata,

Felicitari fetelor care au fost la eco si au vazut buburuzele!
Eu am inceput sa pap din ce in ce mai bine si vad ca deocamdata, saptamana asta nu mi-a fost rau..sper sa ma tina asa si in continuare.Saptamana viitoare merg si eu sa fac toate analizele de sange + urina (la asta mi-e cam frica de vreo infectie ceva, pt. ca nu prea beau lichide, dar acum am inceput sa suplinesc cu pepenele).

Ramo 14+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Miky-ea

Burtici,rugaminte mare: spuneti-mi,va rog,unde pot face acea determinare de anticorpi anti-RH si cat costa?

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

se face la centrul de colectare sange (asa se numesc la noi in provincie) si nu costa absolut nimic.

10+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

flori76
Si eu am avut cateva dureri de burtica, nu foarte dese. Doctorul de familie ma sfatuia ca,in momentul cand am astfel de dureri sa iau no-spa. Si eu nu vreau. Sunt dureri rare de burtica dar suportabile. Eu iau elevit, ferogradumet si acid folic.
Tie ti-a recomandat doctoruol de familie sau ginecologul acest medicament?

Monica Iorgulescu

Mergi la inceput

flori76
Si eu am avut cateva dureri de burtica, nu foarte dese. Doctorul de familie ma sfatuia ca,in momentul cand am astfel de dureri sa iau no-spa. Si eu nu vreau. Sunt dureri rare de burtica dar suportabile. Eu iau elevit, ferogradumet si acid folic.
Tie ti-a recomandat doctoruol de familie sau ginecologul acest medicament?

Monica Iorgulescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

In Bucuresti, stiu ca la Institutul de Hematologie...
Nu stiu de unde esti

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput