*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 10
mamiseli_11 spune:
Gata, am terminat cu treaba prin casa si va scriu si eu 2 randuri.
Mav, aici sunt. Nu e zi in care sa nu citesc ce mai ziceti dar se intampla sa nu reusesc sa raspund pe loc ca apare ceva la servici iar seara e bataie pe calculator cu sotul. Din aceasta cauza nu am mai scris asa des.
Amalia, am vazut ce vesti bune ai adus de la morfo.Felicitari! Imi pare rau, in schimb ca nu ai CD cu bebitul tau.
Sper sa nu ma insel dar parca tu spuneai bebecris ca ai BAIAT!!!
Felicitari!!
Lelloo ai grija cu maselele, cred ca te doare ingrozitor.
Catalina am vazut ca ti-a revenit infectia. Nu pot decat sa iti tin pumnii sa treaca repede si definitiv.
Am vazut pozele pe contul comun, sunt superbe! Numai mamicute sexi la noi la odisee. Le pun si eu in curand.
Otilia cred ca analiza ta e buna altfel iti dadea de inteles asistenta aia ca ceva nu e in regula. Si la mine la servici am mamici cu copii bolnavi de rubeola si astept sa vad daca se intampla ceva. Mama zice ca am avut dar un ghimpe in inima tot am.
De mine sa va spun ca am facut analize multe de dozare de anticorpi la Institutul Matei Bals, am vorbit ca sunt gata rezultatele, mi-a zis asistenta la telefon ca sunt bune dar inca nu le am pt ca nu vor sa le trimita prin fax. Sa vad ce solutii gasesc. Cu sanatatea generala stau bine dar cu starea generala nu prea. Am inceput sa cresc in greutate, se vede burta si incepe sa imi fie foarte greu. Abia mai merg, obosesc repede. Cred ca mai stau o saptamana la servici apoi imi iau concediu medical ca nu mai pot. Cam atat despre noi.
Pu[ici si noapte buna.
Mihaela
16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Alexutza felicitari pt fetita!!!!

Am reusit sa activez si eu PM.
Mihaela
16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
alexutza_26 spune:
Mav - sar'na de parola 
Amalia -da, am vazut si eu faza asta cu legea primului venit
, am mai vazut ca se fac 2 programari la aceeasi ora
...eu am avut progr la 10 de dimi, nu cred ca aveam oricum cum sa ne vedem, poate data viitoare.....![]()
Mamiseli - 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Andy08 spune:
Nu cred ca mai avem sanse. Olanda-Roamnia 1-0 si Italia-Franta 2-0. Pacat.
Alexutza: : Felicitari pt. fetita! Sa fie sanatoasa si voi pe langa ea.
Mamiseli: Si eu obosec f. repede. Daca ma plimb si mai si vorbesc, abia mai suflu. Ce am observat e ca seara, cand ma pun in pat, abia pot sa respir cateodata. Chiar fara sa ma fi miscat prea mult inainte. Si parca imi bate inima mai tare. Cred ca e normal, ca am vazut ca s-a discutat pe subiectul asta acum cateva capitole si a explicat cineva (nu mai tin minte cine) ce se intampla d.p.d.v. fiziologic (diafragma este mai sus, ceva de genul asta...)
Andy
13+
monicabo spune:
Multumesc frumos pentru mesajul cu noua parola! 
Alexuta_26, felicitari pt fetita!
Si felicitari pt toate care au mai fost la eco si si-au vazut bebeii sanatosi...
Pe 8 iulie merg si eu la a doua morfofetala, voi avea cam 21-22 sapt.
Pt cine intreba de placenta...eu sunt la a doua sarcina (nu stiam ca asta conteaza), si la fel pe la 14-15 sapt. aveam placenta grad 2 de maturitate si grosime parca vreo 20 mm... Iosup mi-a zis ca e ok. Apoi am intrat la Tutunaru (eu la el merg) s-a uitat pe tot buletinul ecografic si a zis ca totul e ok... Deci am zis sa stau linistita.
M-am uitat si eu la meci...naspa, nu avem echipa. Olandezii sunt mult mai buni, parerea mea este ca merita sa castige si finala. Clar sunt buni
.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
18+
Ana Maria
Otiliav spune:
Neata! Poftiti la
!
Eu am dormit la 9 aseara.
Andy, eu stau in sud-vestul Norvegiei si aici nu-i frig, deobicei nu prea scade sub zero grade, ploua iarna, iar daca ninge nu rezista mult, 2-3 zile, in prima iarna am facut repede un mos de zapada si a rezistat doar o noapte, iar anul trecut vreo 2 zile. Cat despre oameni, am colegi norvegieni tare draguti, cu vecinii nu prea ma cunosc dar cum Stavanger este capitala petroliera este o zona cu multi straini si foarte rar mi s-a intamplat sa sun undeva si sa nu vorbeasca engleza.
Alexutza, felicitari pentru fetita, vi s-a indeplinit dorinta. Mie nu mi s-a spus ce grad de maturizare are placenta, o sa aflu peste 3 saptamani probabil la ecografia de la Medlife. Nici eu nu am CD la cele doua ecografii de la 13-14 saptamani, bb nu se misca prea mult. Eu la 20 de saptamani imi doresc CD, atunci este bb un mic omulet care se agita de zor.
Mamiliseli, ai luat in greutate sau retii apa? De obicei in trimestrul doi inca ar trebui sa fim mobile si de abia de la 30 de saptamani incolo vine greul. Eu ma simt usoara ca un fulg, burta nu ma incomodeaza deloc (de cateva ori mi s-a intarit sau am avut un junghi), daca nu m-ar durea spatele si piciorul as alerga cate o data. Sper sa nu ma vait pana in septembrie de mobilitate dar conteaza si in ce ritm voi pune kilogramele si cum va creste tensiunea, daca voi incepe sa retin apa.
Te inteleg cu bataia la calculator, aici este doar al meu dar la Bucuresti va trebui sa imi cer drepturile
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
oceanborn spune:
Neatza! Otilia mersi de cafea!
O parte buna a meciurilor de aseara e ca nu a trebuit sa ne agitam prea tare, bine pt bebeii nostri, fata de meciul cu italia, unde mi sa- parut ca au jucat mai bine ai nostri(au avut cu cine), cu olanda au fost net inferiori.si eu sper sa castige Olanda, joaca foarte bine, fostii campioni mondiali sunt marunti fata de ei.
Otilia si Andy,cat despre Coppa del Mondo , sa nu uitam de abtibildurile cu fotbalisti din guma Ulker, sau Turbo...nu mai stiu, aveam colectia aproape completa![]()
Amalia felicitari pentru vestile bune de la eco!
alexutza felicitari pentru caruciorul roz!
Mav mersi de parola si ca te-ai ocupat de problema.
Leeloo sper sa rezolvi ceva azi la dentist, sunt groaznice durerile de dinti...pe mine ultima oara m-a chinuit o masea de minte care nu avea loc sa iasa,..facusem si temperatura, si dureri sa nu mai zic...(de atunci am inteles prin ce trec copilasii cand le cresc dintisorii).
Movile sunt si aici in oras....mai nou au pus obstacole impotriva vitezei, trecerile de pietoni sunt pe niste ridicaturi, asa ca prin oras nu poti circula cu mai mult de 40 /ora. intr-un fel e bine, aici pietonii au ajuns sa-ti faca plecaciuni daca le acorzi prioritate pe zebra...asa ca intr-un fel sunt bune...(nu si atunci cand esti la volan si presat de timp)
Va doresc o zi frumoasa , sper sa curga vestile bune in continuare!!!
16+
mamiseli_11 spune:
Otilia, Andy, cand merg ma aplec spre dreapta si imi tin genunchiul cu mana. Constant merg aplecata. Si cu burta mai mare acum aplec si ridic greutate suplimentara. De asta am facut si febra musculara pe partea dreapta, obosesc repede si abia ma misc. Si noaptea am inceput sa ma intorc greu de pe o parte pe alta. In rest ma simt bine, nu am nimic dar faptul ca mi s-a limitat o parte din libertatea de miscare e destul de frustrant. Lasa ca trece, bb sa fie sanatos.
Mihaela
17+
Gargarita lui mami
Pozele mele
loren@ spune:
neata..Alexutza_26 eu am avut gradul 2 de maturitate a placentei si la Bia la 14 sapt. si acum la Larisa...nu este motiv de ingrijorare! Felicitari pentru printesa!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by loren@
neata..Alexutza_26 eu am avut gradul 2 de maturitate a placentei si la Bia la 14 sapt. si acum la Larisa...nu este motiv de ingrijorare! Felicitari pentru printesa!
Bianca Andreea
Larisa Elena19+
Multumesc mult de tot
...eee, hai ca incep sa ma mai linistesc!!!Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!