Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
JulyMorning spune:
anca, la orice cantitate shippingul costa 3 lire... mie mi se pare mai mult decat rezonabil.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
Pai chiar ca e super OK. Sunt misto sling-urile, cred ca ma bag si eu la unul ![]()
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
CD27 spune:
De bine ce eram si eu mai relaxata, ma suna cumnata, care a discutat cu soacra mea (mama ei) si au ajuns la concluzia ca infectia cu mycoplasma hominis e foarte grava 
, sincera sa fiu, din ce a zis dr aseara nu parea ceva atat de grav. dar mau speriat ca provoaca avort spontan, nastere prematura, infectia fatului 

, ca trebuie sa faca si sotzul tratament, ceea ce dr chiar nu mi-a zis
, ca sigur din cauza asta am ajuns in spital cu contractii ![]()
Acum am lasat balta munca si m-am apucat sa citesc, intr-adevar am gasit exact ce zic ele, dar daca e o chestie asa grava, eu nu inteleg de ce nu e o analiza care se recomanda de la inceput in sarcina, mai ales ca poate fi asimptomatica 
Ei acum numai de munca nu-mi mai arde si ma innebunesc si astia cu tot felul de cerinte 

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
JulyMorning spune:
hihihi.. si mie imi plac toate, dar m-am oprit la wrap pentru ca din cate am citit ofera cea mai mare arie de utilizare: de la nastere pana cand bebe e destul de mare. Plus ca tre sa inveti doar noi metode de impachetare, il poti purta in nush cate moduri in fata, pe sold, pe spate; la sling si pouch parca esti cam restrans din punct de vedere al pozitiilor, cel putin asta a fost impresia mea. In fine, toate sunt frumoase, niste culori de mai mare dragul sa te uiti la ele...
_
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andreea_and spune:
Nocom sper ca te simti mai bine
. Faci fasolica verde sau uscata? 
July daca trebuie sa alegi eu l-as lua pe cel burgundy ca sa-l poti asorta la imbracaminte fiind uni - dar si anna e ff frumos...hai ca te-am ajutat
. Doar 3 lire transportul? 
CD27 nu-ti mai face atatea probleme, mergi la doctor si iti va da tratament, tie ti-a iesit in sange sau in cultura de col?
De dureri de spate eu deocamdata am scapat - bat in lemn
. Dar si daca ma apuca nu prea am remediu, decat sa stau in pat.
27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
_giulianna_ spune:
Fetelor ce surpriza mi-ati facut! 

Va multumesc tuturor pentru urari, sa va dea Doamne Doamne inzecit, sa va bucurati de copilasi, sa fiti iubite si fericite!
A fost foarte frumoasa ziua de ieri! Am savurat-o din plin!
Va pup si ne mai auzim, sunt la munca, am o gramada de lucru 
28+ cu
Eduard
JulyMorning spune:
CD uite d-asta eu am renuntat sa le mai spun soacrei si cumnatei ceva despre sarcina... raspunsul invariabil cand ma intreaba ce fac: BINE! si atat. La doc la control a fost bine si atat... De cand m-a anuntat ca ea nu e deloc de acord cu cezariana recomandata de doctor..
Despre infectia cu care te confrunti... eu as repeta analiza si la alt laborator si apoi as vorbi cu medicul. Nu mai asculta la soacre, cumnate si alte persoane d-astea bine-voitoare 
andreea macar mi-ai dat niste idei ca si criterii de departajare

_
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
quote:
Originally posted by CD27
De bine ce eram si eu mai relaxata, ma suna cumnata, care a discutat cu soacra mea (mama ei) si au ajuns la concluzia ca infectia cu mycoplasma hominis e foarte grava, sincera sa fiu, din ce a zis dr aseara nu parea ceva atat de grav. dar mau speriat ca provoaca avort spontan, nastere prematura, infectia fatului
, ca trebuie sa faca si sotzul tratament, ceea ce dr chiar nu mi-a zis
, ca sigur din cauza asta am ajuns in spital cu contractii
Acum am lasat balta munca si m-am apucat sa citesc, intr-adevar am gasit exact ce zic ele, dar daca e o chestie asa grava, eu nu inteleg de ce nu e o analiza care se recomanda de la inceput in sarcina, mai ales ca poate fi asimptomatica
Ei acum numai de munca nu-mi mai arde si ma innebunesc si astia cu tot felul de cerinte
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD, dar mycoplasma si chlamydia sunt analize obligatorii in sarcina. Mie dra mea mi le-a dat sa le fac la inceputul sarcinii. Am avut o lista cu vreo 15 analize de sange si cultura de col care au costat 11 000 000, care se fac in trim 1 neaparat, chiar daca tratamentul se incepe de-abia in trim 2. Lista aceea de analize pe langa toxo, citomegalovirus, listeria, toxo canis, virus hepatic B si C, chlamydia, mycoplasma, candida si restul de teste de culturi de col si de urina, rubeola, mai cuprinde si toate analizele de sange colesterol, coagulare, magneziu calciu si restul vitaminelor, HIV si Wassermann, ma rog, vreo 20 de analize complete de sange. Ele se repeta i in trim 3, mai ales daca nu ti s-au gasit anticorpi la unele gen toxo, restul analizelor de sange se refac oricum. In plus se mai fac cele de streptococ B, dar asta in S36.
Eu nu inteleg de ce nu le-ai facut inainte...Dr ta cum s-a justificat?
Mai ales ca acum informatia circula peste tot, pacientii stiu singuri ce analize se fac, pana sa mai apuce dr sa zica mare lucru. Ai grija de tine!
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Piolica, pai mai repede ii dau cartea de identitate decat cardul de credit![]()
Monica, ma faci sa rosescIti dau, cum sa nu... doar ca o sa fie culori mai vii, asa, daca iti plac: rosu, portocaliu, bordeaux. Na, unul tot imi iau... ziceti-mi care din astea doua va place:
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#karime
(culoarea burgundy)
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#storch
(culoarea anna)
_
Fasolicade S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
amindoua sint frumoase, dar mie-mi plac foarte mult astea cu multe culori, striate.
hahaha, hai ca mi-a placut chestia cu cartea de identitate, asa am zis si eu, ca i-o dau, ca mi-e buna si aia din Romania.

28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
monica_dicut spune:
July, daca ar fi mers foumu' 
ti-as fi spus ca nu pot alege ca toate sunt super inclusiv culorile. Parca ma bate gandul sa ma bag si eu la unul ca zic eu ca sunt tare practice.
Si doi, sa stiti ca eu spun numai ce gandesc si daca laud sau felicit pe cineva, laud numai daca si simt lucrul respectiv. Asta ca sa nu credeti ca arunc cu politeturi gratuite. Nu am facut si nu voi face niciodata asta pentru ca nu-mi place. Mai bine tac din gura
si privesc din umbra.
Am simtit nevoia sa specific lucrul asta intrucat am laudat cam multe persoane azi
dar chiar imi place de voi.
Nu stiu ce am azi ca sunt cam dusa...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ

Iti dau, cum sa nu... doar ca o sa fie culori mai vii, asa, daca iti plac: rosu, portocaliu, bordeaux. Na, unul tot imi iau... ziceti-mi care din astea doua va place: