Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Giulianna ma bucur ca ai avut o zi frumoasa ieri!
July acum m-am mai gandit la ceva - esti 100% sigura ca iti aduce wrap din state? Daca nu gaseste ? Daca iti aduce si iti comanzi pana la urma 2 eu iti cumpar sigur unul ca oricum mai astept pana sa comand si eu. Asta daca nu il vrea Monica, ca a zis prima. Ce mai, te faci importator, iti platim si adaos.

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Piolica, pai mai repede ii dau cartea de identitate decat cardul de credit
Monica, ma faci sa rosesc Iti dau, cum sa nu... doar ca o sa fie culori mai vii, asa, daca iti plac: rosu, portocaliu, bordeaux. Na, unul tot imi iau... ziceti-mi care din astea doua va place:
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#karime
(culoarea burgundy)

http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#storch
(culoarea anna)

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mie personal imi place mult al doilea culoarea Anna. E foarte vie si vesela.

23+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

July mie imi place cel in mai multe culori ca se poate asorta la mai multe haine. Hmmmm...grea alegere

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 100 zile !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

moni da, se vede ca esti intr-o stare buna azi Inca n-am dat comanda, m-am apucat sa citesc mai amanuntit, cica pt incepatoare ar fi bune alea din categoria strech wrap (asta daca vrei wrap simplu, eu d-ala vreau). Astept sa ajung acasa, sa imi pun niste muzica sa ma inspire si sigur aleg unul ca ma mananca degetele. Si facem intalneala si vin cu el sa ma laud.

_
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, eu m-am incuscrit cu Anca! Demult! Dar iti mutumesc ca mi l-ai curtat pe Luca...Nu intelesesem prea bine faza cu Denisa
Si ai dreptate, intr-adevar, burtica mea, desi enorma- poate pun niste poze zilele astea ca nu mi-am mai facut de cateva saptamani bune- a inceput sa aiba concurenta serioasa. Si ma bucur ca s-a marit clubul burticoaselor.

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eva, mie nu mi-a recomandat nimeni mycoplasma si ureaplasma pana acum (recunosc cu rusine ca nu am auzit de ele la inceputul sarcinii, intre timp am auzit vorbindu-se), nici listeria de altfel , pe restul le-am facut, parte recomandate de medicul de familie, altele de medicul ginecolog. Abia acum am schimbat medicul ginecolog si am aflat ca ar fi trebuit sa mai fac si alte analize, gen TSH, T4, ceva legat de tiroida, care poate afecta dezvoltarea lui bebe . O sa le fac acum in sapt 28, desi acum trebuiau doar repetate
Nu a fost o sarcina planificata, asa ca n-am stiut ce analize sa cer, am cerut si eu ce m-am priceput la medicul de familie si am sperat ca restul stie ginecologul sa imi dea, dar...
O sa fac tratamentul si o s afie bine

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva pentru tine si Luca, din partea mea si a Carlei

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

andreea nu ma tentati, ca si asa am dus munca de convingere cu mine sa-mi iau unul doar . Pai sigur imi aduce din state, mai ales ca stia despre ce vorbesc si era incantata ca vreau asa ceva. Numa' ca am vrut sa-i dau bani (urma sa-i spun ca vreau 2 cand ii dau banii efectiv in mana) , dar n-a vrut sub nici o forma sa mi-i ia... a zis ca vorbim dupa ce se intoarce. Si o banui ca vrea sa mi-l faca cadou Asa ca nu mi-am mai permis sa cer 2!

_
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

am ajuns acasa finally,stau un pic si plec iar.
300 multumesc azi ma simt mai bine.
anca multumesc ptr informatii,merg la dr.mea si o sa-i cer sa-mi faca aceasta analiza pe care trebuai sa mi-o faca de mult.
CD nu mai fi stresata ,ia tratamentul si vei vedea ca va fi bine,si nu le mai lasa sa-ti strice ziua.Nici eu nu le spun soacrei si cumnatei nimic tocmai din cauza asta.Iar daca tu si sotul nu ati facut nimic in perioada asta m-as mira sa aiba ceva.Revoltata din cauza dr.sunt si eu sa treaca cu vederea o analiza asa de importanta mi se pare tare aiurea.
Nocom multi si sa fii bine,pofta buna la fasolica si eu fac din cea verde
Pe mine nu ma doare apatele deocamdata si sper sa nu ma doara cat de curand,remediu nu este decat statul in pat.

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am scris un mesaj mai lung pe care l-am pierdut... nu mergea forumul deloc

andy_galro, merci. tu mergi la eco astazi? sau am inteles eu gresit?
Nocom, mi-ai cam facut pofta cu fasolica aia a ta. e din fasole noua, din aia pastai? tu cum te mai simti? e bine acasa, nu?
cd27, nu te mai lua dupa gura lumii si lasa pe soacra si cumnata sa-si vada de treburile lor. vorbeste cu doctorul si intreaba-l ce si cum. eu am avut Candida (nu Chlamydia, asta este cam nasoala si se face control de cind ai ramas gravida) si vad ca am rezolvat-o cu Klion, sper sa nu reapara.
anca, ma faci sa rosesc. si eu nu rosesc cu una cu doua! intr-adevar avem un apartament super frumos, mie-mi plac mansardele astea inalte. este intr-o casa cu 3 etaje, 3 apartamente, asa ca noi sintem singuri pe etajul de la mansarda. o sa-mi para rau sa lasam apartamentul asta cind o sa plecam in Franta, insa sper sa gasim o casuta acolo si sa iesim cu bebelina in gradina la iarba verde.
july, te-ai hotarit? ce ai cumparat?
monica, tu esti o dragutza, cred ca ti-ai dat seama ca nici eu nu arunc cu politeturi gratuite, asa ca mi te fac cuscra.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput