Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
July, comanda-le pe amandoua, parera mea. Apoi daca primesti si din State, vinzi unul, cu siguranta vei avea amatoare. Nu sunt chiar atat de scumpe si materialele par a fi de calitate. Culorile, ce sa mai zic, sunt superbe.
CD27, ma bag si eu sa-ti dau un sfat. In primul rand faceti amandoi tratamentul indicat de medic, poate fi o infectie veche pe care o aveti amandoi iar daca faci doar tu, va reveni odata ce veti face "prostioare". In al doilea rand, nu mai pleca urechea la toate tampeniile pe care le citesti pe net sau ti le "soptesc" rudele binevoitoare, ascuta doar sfatul avizat al medicului. Claritromicina face parte din clasa C a medicamentelor, deci nu sunt studii care sa arate ca ar avea efect teratogen, de aceea in prospect scrie ca nu se indica in sarcina. Medicul ar trebui sa stie mai bine ce sa-ti dea. Insista si fa tratament.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
EvaF spune:
quote:
Originally posted by CD27
Eva, mie nu mi-a recomandat nimeni mycoplasma si ureaplasma pana acum (recunosc cu rusine ca nu am auzit de ele la inceputul sarcinii, intre timp am auzit vorbindu-se), nici listeria de altfel, pe restul le-am facut, parte recomandate de medicul de familie, altele de medicul ginecolog. Abia acum am schimbat medicul ginecolog si am aflat ca ar fi trebuit sa mai fac si alte analize, gen TSH, T4, ceva legat de tiroida, care poate afecta dezvoltarea lui bebe
. O sa le fac acum in sapt 28, desi acum trebuiau doar repetate
Nu a fost o sarcina planificata, asa ca n-am stiut ce analize sa cer, am cerut si eu ce m-am priceput la medicul de familie si am sperat ca restul stie ginecologul sa imi dea,dar...
O sa fac tratamentul si o s afie bine
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD, bineinteles ca va fi bine, nu mai asculta de radio sant, indiferent ca sunt prieteni sau familie, gura lumii sloboda si plina de prostii. :))) Exista remedii, important e de stiut ce trebuie tratat. Important e ca pana la urma ai facut analizele si vei incepe tratament. Pacat doar ca dr tau e cam indiferent sau cam...incompetent. Habar n-am.
Nici la mine nu a fost o sarcina programata, a fost surpriza surprizelor
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nocom spune:
Ce bine este sa stai acasa......
ma intind cand vreau, pap cand si ce vreau.....cred ca o sa incep sa-mi iau liber mai des... si burtica nu mai doare (nu ca ar fi durut foarte tare, dar....)
andrea_and am facut fasolica verde, cu carne. Adica fasolica galbena...
si nu ca ma laud dar a iesit asa de buna....
moni subscriu si eu: july e foarte simpatica si chiar are fata de copilas!! o pupacesc.....
25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
babytza spune:
Offff...CD nu mai fi suparata ca trece...Nu mai conteaza de ce nu ai facut analiza pana acum, important este ca ai aflat la timp si ca este un tratament pe care il poti face. Nu te mai enerva cu ce spune soacra si incarca-te cu energie pozitiva , ca de asta ai nevoie acum... nu de suparari....Pup si sunt alaturi de tine 
Valentina
24 + 
Asa creste gandacelul nostru
CD27 spune:
Merci burticilor, n-o sa le mai informez pe socroshenii (cum zice sotzu
), de fapt ele ma intreaba, nu zic eu din propria initiativa si cum soacra e medic, se apuca si cauta si intreaba colegi si pac,,...ma baga in sperieti, mai ales ca fiica ei nu a avut absolut nicio problema in sarcina (in afara de greturi) acum totul li se pare si mai grav
Ce sa mai zic de dr de la inceput...asa a fost sa fie, sa o gasesc tocmai pe ea, desi am auzit de dr bune de la sanador ![]()
, acum merg cu incredere inainte si...astept si eu sa-l curteze cineva pe Mikul meu, nimeni?! Haideti mamici de fetizte ca il fac frumusel si shugubatz
si mai ales iubaret
26s
EvaF spune:
quote:
astept si eu sa-l curteze cineva pe Mikul meu, nimeni?! Haideti mamici de fetizte ca il fac frumusel si shugubatzsi mai ales iubaret
26s

Nici prea iubaret nu e bine... nu speria fetele! Ca zburataceala asta de albinutza cam pune pe fuga pretendentele...
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
quote:
...astept si eu sa-l curteze cineva pe Mikul meu, nimeni?! Haideti mamici de fetizte ca il fac frumusel si shugubatzsi mai ales iubaret
26s

Asta da mamica hotarata si pusa pe fapte mari!
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
monica_dicut spune:
Sa va mai spun si de Nocom? Este super frumoasa. Arata extraordinar de bine in realitate (nu intelegeti gresit dar arata altfel in poze, oricum nu cred ca m-am exprimat prea coerent)si este fooooarte tanara sau asa mi s-a parut. Are un par cret absolut superb (Si io ma laudam cu al meu
) Daca seamana bebelina cu ea o sa fie o superbitate.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
andy.p spune:
piolica ce ma bucur sa te vad pe forum ca n-ai mai intrat de mult.Bine ca ti-a trecut si acum esti k
.am vazut si eu pozele esti o frumoasa,de burtic nu mai zic
CD asa imi place fii optimista si lasa-le incolo,iar pe Mikul ti-l curtez eu si bb-lina
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Piolica 
Monique, da' niste pozici noi din concediu cand ne pui?
Vin si eu cu o intrebare, care dintre voi mai luati Utrogestan? Ca am impresia ca medicul meu nu-l mai scoate de pe lista mea de obligatorii si sincer m-am cam saturat 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas