Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu sunt convinsa ca la odiseea asta sunt numai fete de fete,una si una.Din ce am vazut in poze,niste frumoase, ca in realitate nu v-am vazut....sunt prea departe.Da'eu cred ca in realitate aratati si mai bine.

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ma faceti geloasa.... Pe gandacelul meu nu il vrea nimeni ?????

Valentina 24 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD, cu o mama asa dragutza Mikul tau nu o sa ramina fara pretendente... (apropos, ti-am vazut pozele de la cununie, sinteti foarte dragutzi si tu, si sotul). daca Monica nu mi-l da pe Andreiut si andy.p nu se supara sa aiba concurenta, pai vin si eu cu bebelina mea. deocamdata sint in negocieri cu Monica.

andy.p, merci, nu mai intrasem de ceva vreme, insa acum sint fresh, ca scoasa din cutie, asa ca nu mai scapati de mine. ce face bebelina? tu cum mai esti?

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy, gata batem palma, poate n-a sunat bine ce am zis, sa stii ca il invat sa fie fidel, nu il lasa mama sa fie golanas, nu nu
babytza nu fi trista, imediat gasim si pentru gandacelul tau, doar ca al meu e mai maricel si ma gandeam asa ca de la o varsta tre sa aibe perspective

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Valentina 24 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July pe amandoua. Ca eu am avut doua la Alexei si acum l-am cumparat pe al treilea. Le-am dat la prietene si iaca nu le mai primesc inapoi. Lasa sa fie in cel mai rau caz faci o afacere cu ele.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci Piolica, ma aci sa rosesc
Sa stiti ca ma inscriu in clubul celor care nu au ales inca numele pt bebe, eu am zis ca daca e baiat il las pe sotzu sa aleaga, la inceput a fost tare incantat de idee, venea cu tot felul de prostii gen: banel, yussuf...pana l-am luat la trei pazeste, acum zice sa alegem impreuna ca daca nu-i place copilului numele sa nu dea vina pe el

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD daca tot ne incuscrim tre sa si sarbatorim nu??
Piolica te primesc cum sa nu??Noi suntem bine,din ce in ce mai obosita si parca nu-mi gasesc locul.
babytza

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

fetelor....
uite,,voi imi faceti complimente....si io dispar(o sa-mi fac astia statuie in curtea fabricii).
monica,multumesc...,nunta am avut-o pe 27mai.....2007
acum am cu 7kg mai mul;t si ditamai burtoiu...pe cuv.
piloica multumesc ....par io mititica(nu c-as fi pitica....sau fff pitica)....dar fac 28ani...
oricum,fetelor.....va multumesc ,dar,vaiii...fara sa fiu acum "modesta'...si rusinoasa...ci doar sincera.....pe cuv meu,la nunta mi-a facut o tanti un machiaj f frumos...in realitate nu sunt chiara sa cum spuenti voi.
vedeti voi ca la urmatoarea intalneala nu scapati de mine.
cd,doctorul stie mai bien ce si cum....nu cumnata si soacra(iar imi exprim..."sensibilitatea"pentru aceste 2pesoane
asa ca ....nu ai apleca aiurea urechea...ca n-are sens.

am vazut ca tot vorbiti de infectii etc.....
insist si io....daca m-a usturat nitelus dup ace mi-am facut de cap cu soata....se anunta vreo infectie?
sper ca nu.
gata..intru s ama uit si io la poze....ca vad c-ati pus poze noi.....io iar sunt codaasa la faza asta.

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetili, the world is upside down? Vad ca baietii sunt curtati de fete mai nou? Ce ti-e si cu emanciparea asta a femeii...tare de tot. Oare de la "Sex and the City" se trage? Sau vine de la sufragete???
Carla va fi cucerita de Luca cu asiduitate, o sa il invete al meu cum sa ii faca curte, stai pe pace Anca!!! O sa iti umple casa de flori si bomboane de ciocolata!

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput