Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by CD27

Merci Piolica, ma aci sa rosesc
Sa stiti ca ma inscriu in clubul celor care nu au ales inca numele pt bebe, eu am zis ca daca e baiat il las pe sotzu sa aleaga, la inceput a fost tare incantat de idee, venea cu tot felul de prostii gen: banel, yussuf...pana l-am luat la trei pazeste, acum zice sa alegem impreuna ca daca nu-i place copilului numele sa nu dea vina pe el

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

sa nu-mi spui de nume ca si eu intru in aceeasi categorie... nu am gasit nici pina acum un nume pt bebelina, ii spunem sau fetita sau bebelina, depinde de starea in care sintem. si noi am gasit nume din astea turcesti, arabesti, asa ca ne facem risul la greu.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andy.p

CD daca tot ne incuscrim tre sa si sarbatorim nu??
Piolica te primesc cum sa nu??Noi suntem bine,din ce in ce mai obosita si parca nu-mi gasesc locul.
babytza

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

andy.p, ma bucur ca esti bine. nu era vorba sa vii la Budapesta? noi simtem plecati toate weekendurile viitoare, ne-am facut un plan beton, asa ca o sa fie paranghelie la noi in fiecare weekend. ramonzca vine weekendul asta la Budapesta, dar din pacate noi sintem ocupati.

ramonzca si daca te pot ajuta cu ceva spune-mi. pacat ca nu vom fi dispo in weekend, ca tare mult mi-ar fi placut sa te vad.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Exact asta voiam sa zic si eu,ce ne facem ca nush ce nume sa-i punem?Al doilea nume va fi Maria ,dar primul??Chiar nu se lipeste nimic de noi si avem o listaaa.

26+bbelina

Mergi la inceput

Ba da Piolica vrem sa venim ,dar nu putem numa in week-end.Daca sunteti plecati se pare ca nu ne vom vedea.

26+bbelina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andy.p

Ba da Piolica vrem sa venim ,dar nu putem numa in week-end.Daca sunteti plecati se pare ca nu ne vom vedea.

26+bbelina

in Iunie si Iulie sintem plecati in weekend sau avem prieteni / familie in vizita.
cred ca in august o sa fie mai relax, dar banuiesc ca nu veti mai pleca nici voi la drum lung. oricum ne auzim. eu tot sper sa va vad.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

vazut poze de ramoncza......cer mamica suplace inseamna caterva kg la o inaltime omeneasca...si ce inseamna cateva kg la o piticanie ca....(nu dau nume)
monyca,de tine ce sa spun.....esti ceea ce se numeste.....o "bunaciune"

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Cred ca in august nu voi avea curaj sa merg prea departe de casa,dar asa cum zici tot ne vom vedea.
Eu va las ca duc cupilu la dans.Vorbim dupa ce ma intorc/

26+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Aaa...nu Eva, am zis asa...sa aleaga fetele, ii invatam pe baietzoi sa fie barbati adevarati sa le cureteze pe fete asa cum se cade

Andy

Ce as veni si eu la Budapesta, dar mai bine stau prin zona ca cine stie

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

nu stiu ce e cu site-ul asta.....e a 3-a oara cand nu pot intra
am scris un mesj dar vad ca n-a aparut
piolica....ziceam c-am vazut acum pozele tale....si poza cu piciorului....e reala?????
moamaaaaaaaaaa

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

io la 5 sparg usa
pup......
s-ar putea sa mai intru d-acas'....ca-mi iau niste hartoage sa mai lucrez de acas'

pup....
ne uitam la meci,deaa??? io asa o sa fac.[pofta si ca s ama sitm pe stadion....o sa mananc....un kg de cirese la meci.
pup

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput