Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
JulyMorning spune:
Gata, am comandat
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#karime - culoarea burgundy
si
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#storch - culoarea anna
Acu' m-am mai linistit... ma duc sa fac putina ordine prin casa, vin azi sa ne monteze repartitoare la calorifere, ca iarna trecuta am platit de ne-am rupt, ca niste destepti am zis ca noi nu ne punem 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by ratonelu
am vazut ca tot vorbiti de infectii etc.....
insist si io....daca m-a usturat nitelus dup ace mi-am facut de cap cu soata....se anunta vreo infectie?sper ca nu.
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
Ratonelu, nu cred ca e vreo infectie, si pe mine ma ustura mai tot timpul, eu imi explic asta datorita unui deficit de lubrifiere care SPER sa fie de la hormonii de sarcina si sa imi revin apoi .. ca nu e prea fun asa

25+ 
Haiduc iubit
sanziana27 spune:
Vai azi nu am intrat si surpriza...aliante peste aliante, incuscriri ca la carte! Ei nu-i bai ca eu am 2 baieti si ii las pe ei sa aleaga cand vor fi mari, sa nu ma urasca nurorile ca i-am bagat pe gat! ![]()
![]()
23+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
CD27 spune:
July, nu vreau sa te supar, dar noi cu repartitoare la caloriere si apometre am platit in jur de 6 mil intretinerea, in lunile de iarna (ianuarie, februarie, parca si martie)
a...si nu lasam calorifere deschise cand nu eram acasa, la baie nu a mers caloriferul decat foarte putin, prin noiembrie si apoi nu i-am mai dat drumu, adica am facut economii, nu gluma ![]()
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
JulyMorning spune:
CD cum sa ma superi... da' n-am avut ce face, efectiv. Din 36 de apartamente pe scara, efectiv plateam la intretinere cel mai mult!! (bine, la acelasi nr de camere si nr de persoane) Plus ca ne-a zis administratorul ca pe scara suntem doar vreo 4 apartamente care nu am pus repartitoare, deci toate pierderile se imparteau la noi. Si eu am platit aproape 6 milioane la ap. de 3 camere pe timpul iernii...
_
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
CD27 spune:
July
, unde sta mama e cel mai bine, nu au nici un repartitor, nici apometru nimic, iarna platesc cam 3 mil la 2 camere, dar fata de 6 cat am dat noi, tot la 2 camere si am mai facut si economii 
, problema cred ca e alta acolo unde stam, la gaze nu sunt contoare si lumea tine calorierele inchise si se incalzesc cu gaze (au venit facturi enorme la gaze), iar costul se imparte la toti 
, sa insistati sa puneti si la gaze contoare daca nu aveti, ca sa platiti exact cat consumati
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Fetili, the world is upside down?Vad ca baietii sunt curtati de fete mai nou? Ce ti-e si cu emanciparea asta a femeii...tare de tot.
July felicitari, sa ne zici in cat timp ajung si daca te cearta consoarta da vina pe noi
.Eu incep sa am dubii serioase cu privire la cremele Mustela...m-am tot dat, daca nu de 2 ori pe zi macar o data si vad ca vergeturile de pe solduri avanseaza cu curaj

..pe burta inca nu mi-au aparut da nu stiu daca se datoreaza cremei minune.
27+ cu
Mina AlexandraPoze
Asa crestem
Monyca.C spune:
Am ajuns is eu in sfarsit acasa ![]()
Fetelor sunteti niste dragute fara nici o exceptie 

Piolica superbe pozele..mi-au placut tare mult..mai ales cele cu burtica ... casuta de asemenea..ador mansardele
Ratonelu
..te-am admirat la nunta..frumosa foc..mai ales ochii
Eva
si tu esti o mamica foooarte frumoasa..ti-am admirat pozele de fiecare data
Parisul si Trieste..cred ca sunt cele mai frumoase orase din lume, dupa parerea mea...sunt romantice, elegante, fiecare in felul lor.. nu m-as satura niciodata de ele...

Multumesc tuturor fetelor pentru sfaturile date in legatura cu durerile de spate...offff..sper sa treaca..cu toate ca nu sunt sanse asa curand...intradevar la dus cu apa calduta ma simt fooarte bine..dar din pacate doar pe moment![]()
Pup toate burticile 

25+
Alexia
JulyMorning spune:
CD multam de sfat... cred ca urmeaza sa ne punem si la gaze, parca a anuntat administratorul. Neuronul meu gravid nu mai retine prea bine ![]()
andreea consortul nu indrazneste sa zica nimic. Probabil datorita faptului ca pana acum am fost cuminte la shopping, n-am luat mare lucru. Si cum e cam la fel de cheltuitor ca mine... mama zice ca noua ne trebe sa ne angajam un administrator financiar
Deci cred ca sambata facem intalneala iara: aceeasi ora, acelasi loc.... va bagati?
_
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
piolica spune:
quote:
Originally posted by ratonelu
nu stiu ce e cu site-ul asta.....e a 3-a oara cand nu pot intra
am scris un mesj dar vad ca n-a aparut
piolica....ziceam c-am vazut acum pozele tale....si poza cu piciorului....e reala?????
moamaaaaaaaaaa
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
si mie mi s-a intimplat la fel... cred ca sint probleme cu forumul.
se pare ca poza cu piciorusul nu e reala, insa e atit de simpatica...
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

sper ca nu.
Vad ca baietii sunt curtati de fete mai nou? Ce ti-e si cu emanciparea asta a femeii...tare de tot.