Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

moni, acuma ma faci sa rosesc eu!!!! Pai cum spuneam am peste 30 de ani, deci cu tinerica... nu prea merge. iti multumesc pt cuvintele frumoase.

babytza pe puiul tau cred ca l-as vrea eu pt fi-mea, ca la ce ochi ai, si la cum arata Tina.........mmmmmm......

io m-as mai baga la o intalneala, dra e foarte departe de mine, mai mult fac pe drum.....dar poate il iau si pe Matei in parc si atunci impuscam 2 iepuri dintr-o lovitura..... Sa vedem daca ramane stabilit.... Si daca e Felicic de acord, de data asta dau eu gogoselele (tot din alea ca au fost superrrrrr)

25+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci pe mine ma termina psihic forumul azi.

Scrisesem un mesaj lung si frumos pe care bineineles ca l-am pierdut

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetele eu v-am pupat! Multumesc de galerie! Ma duc sa ma pregatesc ca peste o ora am intalnire cu bebe!!!! Abia astept!!!! Nu stiu daca mai intru diseara ca mergem sa vedem si meciul, dar maine intru sigur si va povestesc! Pupici tuturor!

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 100 zile !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

mama ce va invidiez!!!! va intilniti din nou???? de data asta sa faceti poze!

july, felicitari pentru noua comanda. vezi, ce sa te mai chinui sa alegi, le comanzi pe amindoua si scapi de o grija!
MonycaC, merci mansarda bebelinei se face din ce in ce mai mare; si aleia tot mansarda ii spun, avind in vedere ca-mi ajunge burtoiul pina sub git.
andreea_and, nu cred ca exista vreo crema miracol care sa combata vergeturile. Mustela, nemustela... daca e sa faci, poti sa te dai tu cu toate cremele si tot o sa faci. Din cite am inteles eu Mustela e super buna, insa nu face nici ea miracole. eu am cumparat acum din Franta o crema mustela pt bebelini, aici nu am vazut-o inca, se pare ca e foarte buna pt pielea lor sensibila.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nocom putem schimba locatia, intelesesem ca unor fete le-a convenit si d-aia am zis ca tot acolo. Da' daca ne mutam, pierdem gogoselele. Si pe de alta parte, ne-ar placea sa il cunoastem pe Matei, mai avem fete de maritat si diferenta de varsta n-ar fi asa mare Dar facem cum vrea majoritatea, mie nu mi-ar fi asa greu sa ma deplasez si in alte parti.

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andy_galro

Fetele eu v-am pupat! Multumesc de galerie! Ma duc sa ma pregatesc ca peste o ora am intalnire cu bebe!!!! Abia astept!!!! Nu stiu daca mai intru diseara ca mergem sa vedem si meciul, dar maine intru sigur si va povestesc! Pupici tuturor!

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 100 zile !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

bafta azi la eco. sa ne auzim cu bine maine.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci:

Ziceam Piolicai ca ANdrei al meu da la oti ceilalti pretendenti ca are o forta de mama mama. Asa ca pe bebelina ta o vrea ANdrei.

Ii ziceam ANcai ca n-am pus poze da mi-e lene ca's pe calculatorul "mare" si nu imi arde sa stau pe scaun acolo dar ca promit ca daca reusesc sa intru in medical de la 1 iulie o sa fac multe ca si asa am mult eplanuri in cap

SI mai ziceam ca Andrei al meu stie clar ce vrea de pe acum. STie clar ca nu-i place la serviciu ca nu vrea sa zica nimic. CUm intru in casa cum incepe sa dea din picioruse. Asa ca am hotarat sa-l fac patron ca sa se duca la munca numai cand vrea el

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD, hai sa iti spun cum am facut eu analizele de sarcina: cand prin septembrie am zis ca ne apucam de bebe din ianuarie anul asta, am inceput sa fac din proprie initiativa ce citisem pe net:toxoplasma. Apoi rubeola. Apoi am citit de HIV..logic, hai sa il fac. Apoi de papanicolau si secretie vaginala(desi secretia o faceam din 6 in 6 luni si Papanicolaul anual)...si tot asa. In decembrie am ajuns la un dr la Medlife care a ras cand m-a vazut cu tot teancul de analize, a zis ca "ati facut analize parca plecati pe luna" si a zis..daca sunteti mai catolica decat Papa mai faceti micoplasma,ureaplasma si streptococ de cgrupa B. Si le-am facut si pe astea...dar la 'sto....ca m0a vazut dr disperata. (e vb de Luis Mendez,cel la care cred ca nasc 70% din gravidutele de la Medlife).

Apoi in ianuarie a venit la fix bebelache...si vreau sa iti spun ca nu am avut pe lista de la doi dr diferiti (printre care si dr de la Giulesti ff cunoscut) decat uzualele de sange, HIV, sumar de urina si cam atat, toxo, CMV, rubeola (pe care nu le-am mai repetat). Asa ca nici macar de listeria nu mi s-a zis...nu mai zic de ureaplasma sau altele - dar oricum le aveam la dosar.

Acum nu stiu cum e cu micoplasma, dar la mine ureaplasma a iesit <10 000UFC. Citisem pe net ca la asa ceva nu se da tratament in cantitaea asta..si dr care au vazut analiza au zis OK. Poate asa e si la tine de nu a zis nimeni de tratament.

Si cu treaba cu datul analizelor: stiu cazuri in care dr au da analize cu cearsaful pentru ca isi luau procent din cat platea clienta. De ex stiu cazuri de analize trimise de la spital de stat la laborator privat pentru ca ii iesea dr procent...asa ca de ce sa nu te trimita cu cat mai multe analize ca sa le iasa cat mai mult??Deci eu nu stiu cat de obligatorii sunt analizele astea in sarcina....eu le-am facut aproape din proprie initiativa din cauze de paranoia, dar nu mi-a zis nimeni nimic de ele ca obligatorii.

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

SI mai ziceam ca Andrei al meu stie clar ce vrea de pe acum. STie clar ca nu-i place la serviciu ca nu vrea sa zica nimic. CUm intru in casa cum incepe sa dea din picioruse. Asa ca am hotarat sa-l fac patron ca sa se duca la munca numai cand vrea el

POZNICI CU NOI
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

DEci:

Ziceam Piolicai ca ANdrei al meu da la oti ceilalti pretendenti ca are o forta de mama mama. Asa ca pe bebelina ta o vrea ANdrei.

Ii ziceam ANcai ca n-am pus poze da mi-e lene ca's pe calculatorul "mare" si nu imi arde sa stau pe scaun acolo dar ca promit ca daca reusesc sa intru in medical de la 1 iulie o sa fac multe ca si asa am mult eplanuri in cap

POZNICI CU NOI
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

super, super, super. Andrei este luat.
iti tinem pumnii sa intri in medical (dar nu pe bune, ca nu vrem sa fii bolnavior)!

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput