Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
maryb spune:
hai ca am aparut si eu....tare bine mai e sa stai acasa....
nocom, ai grija de tine, ma bucur ca ti-a priit ziua de azi ![]()
mai fetelor, voi deja va incuscriti aici....

vreau si eu parola de la mailul comun sa va vad si eu in poze ca m-ati facut asa de curioasa....astept si eu pe PM parola....multumesc anticipat
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
CD27 spune:
Merci mult tzitziri, cate bordeie atatea obiceie, eu sunt increzataore ca e totul ok.
Andy, scuze sunt ametita rau azi, bata multa la eco 

Andreea, la fel am patit si eu cu vergeturile si Mustela, pe sani se intaind pe zi ce trece, dar uite pe burta nu am, doamne ajuta, asa sa ramana. Problema e ca eu nu m-am dat de la inceput cu crema si mie la inceputul sarcinii mi-au crescut sanii foarte mult, probabil ca de atunci trebuia sa ma dau, cred ca atunci a inceput pielea sa isi piarda elasticitattea si abia acum se vede la suprafata. Dar o sa ma dau in continuare, ca am vreo 3 creme achizitionate deja si cum ti-am zis, pe burta sunt multumita de rezultate 
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nocom spune:
andy_galro

25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
anca81 spune:
Gagics, sunteti super tari 

m-au distrat de minune mesajele voastre.
Raportez si eu o bebelina calare pe colul meu fragil, de o jumatate de ora face
si nu reusesc nicicum sa o determin sa se dea jos d'acolo. Parca-i vad mutrisoara dulce cum isi suge degetelul si mai "baga" cate un picior in col, asa-mi trebuie daca am burtica mica si n-are copilul destul loc sa se desfasoare.
Bomboane de cioco, a zis cineva BOMBOANE DE CIOCO??? Aaaa, parca Eva, dar erau pentru Carla din partea lui Luca, nu pentru mine ![]()
Si nu in ultimul rand URAAAAAAA!!! Gine meu mi-a rezolvat concediul medical la comisie, maine merge sotul dupa foile de boala. 

HAI ROMANIA 

O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
piolica spune:
maryb, ma bucur ca te simti mai bine! ti-ai luat medical mai multe zile?
eu am mare noroc ca pot lucra de acasa daca am chef, insa eu sint cu obraz si nu vreau sa abuzez... saptamina trecuta am lucrat 3 zile de acasa.
a fost super bine, cind nu ma simteam bine ma duceam in pat, ma incolaceam de pernuta aia speciala de gravida si ma odihneam. plus ca am terminat si o carte de gravide, acum am inceput alta despre nastere, cred ca ar fi bine sa mai stau putin acasa sa ma documentez.
anca, felicitari pt concediul medical rezolvat.
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
maryb spune:
moni si monyca, multumesc frumos pentru PM.
ma duc acum sa ma uit la poze. 
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Piersicutza spune:
Sunteti niste simpatice toate, cu glume, laude, alieri, incuscriri pe-aici atata ma distrez citindu-va
.
A devenit ca un drog odiseea asta. Si fara efecte secundare.
Azi joaca Romania-Olanda chiar aici in Berna. In deschidere vor canta "Zdob si Zdub", asa ca fug sa-i prind live in centru.
va pup dulce pe toate si sper sa reusesc si eu sa pun niste poze saptamana asta.
23+ 
Piersicutza