Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
300 spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
boo trimite-mi pe PM adresa ta de mail si iti trimit model de adev. pt reducerea orelor de servici+legea
Hola, poti te rog sa bagi un model si la buneasca@gmail.com?
Danke!!!
23+
piolica spune:
HAI ROMANIA!!!!!
mi-e cam teama cu meciul asta, olandezii au fost super buni pina acum...
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
CD27 spune:
Mare meci mare astazi HAI ROMANIA 

Oare cu cine Eva?!!
sua mai bine intreb la care dintre meciuri se uita 

Avem prieteni un cuplu ea roamnca el francez si au doar un tv 

fetelor a venit sotziorul meu acasa, incarcat cu ce credeti?! gogosi 

, de multe feluri ![]()
![]()
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
piolica spune:
CD27, pai meciurile nu sint la aceeasi ora. la 6 e Romania cu Olanda si pe la 9 este cel dintre Franta si Italia.
pt seara asta Hai ROMANIA si FRANTA! eu sper ca Romania sa se califice, insa cu Olanda deja calificata, nu se stie ce se va intimpla cu Romania, Franta si Italia.
vreau si eu gogosi, va trebui sa gasesc si eu pe aici pe undeva, ca mi-ati facut o pofta. daca nu, o sa mi le fac singura.
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
Hello!Ne-am intors si ne pregatim de meci asa ca
HAI ROMANIA!!!!!!

Piersicutza esti o norocoasa!
Andy_galro te asteptam cu vestile bune 

Anca 

super.
maryb ma bucur ca esti mai bine.Tine-o tot asa.
CD pofta buna 
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
fratilor, ma duc sa caut prima gogoserie care imi iese in cale cand ajung in oras.
Desi daca ma uit si la discutia despre vergeturi, imi trece. Eu pe sani nu am facut vergeturi (noi) pentru ca aveam deja de la pubertate si pe vremea aia taica, nu se inventase crema antivergerturi sau eram eu prea mica si proasta ca sa stiu despre asa ceva. Pe burta nu am facut, ca nu am burta asa de mare. In schimb am facut pe pulpe, desi ma dau cu crema de zapacesc. 

si mai nou din cauza ca am crescut in bust ma irit (ca si bblusii) sub sani. Nu stiu daca mai pateste careva asa ceva. Sa ma dau cu pudra, nu prea merge, ca mai ajunge crema pe acolo si impreuna cu pudra cred ca iese o combinatie...
24+ 
gargaritza85 spune:
ce harnicutze sunteti...cand am plecat erati la pagina 3 si acum sunt deja 17...daca mai intarziam putin va gaseam la alt capitol
ma asteptam eu sa gasesc lectura aici...si am fost inspirata de mi-am luat un castron plin cu pepene din care am papat cat timp v-am citit
...cred ca am inebunit...mai toata ziua am mancat pepene ![]()
tzitziri, piolica, Piersicutza, Monyca.C, Eva 

pe toate si va multumesc mult pentru urari 
deci pana la urma am avut o zi placuta...si inca nu s-a terminat...am fost la tati al nostru la munca...am baut suculetz,am papat praji...si am stat si la aer curat, ceea ce mi-a cazut f bine 9 mie ca mie...da bebelinei nu mai zic...m-a rasfatat toata plimbarea cu atingerile ei firave)
deci am avut si am o zi superba...nu asa urata cum ma asteptam sa fie, si pt asta va multumesc si voua burticilor 
pt fiecare dintre voi.
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Nocom spune:
nu ca ne-am omori cu meciurile, dar cand joaca ROMANIA.....

HAI ROMANIA

25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
monica_dicut spune:
Piolica, ambele meciuri sunt la aceasi ora din pacate
ca asa a decis UEFA
Nocom, la ora 21,45 ora Romaniei
Eu una nu cred ca ne da Olanda meciul asa cum spun astia, eu sper sa castigam dar... sansele sunt minime.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ