Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
gargaritza mii de scuze ,dar neuronu meu gravid a uitat 

.Ma bucur ca ai avut o zi minunata
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
CD TIN CU ROMANIA, EVIDENT, IMI CURGE SANGE DE FEMEIE DACA PRIN VENE!!! Sotul meu e atat de dezamagit si rusinat de ce prost a jucat Franta in acest campionat ca...tine tot cu Romania!!!
DAR VOM PRIVI IMPREUNA AMBELE MECIURI, BUTONARE LA GREU, PENTRU CA MECIURILE SUNT IN ACELASI TIMP! E FOARTE CORECT ASA, NU SE MAI FAC ARANJAMENTE SI NU SE MAI JOACA LA MISTO DACA UNELE CALCULE DE GOLAVERAJ SUNT FAVORABILE!!! deja umbla vorba in targ ca Olanda se va lasa batuta de Romania, pt ca ei sunt deja calificati si prefera Romania in sferturi. Hm, speculatii, asa ca uite mai bine meciuri in acelasi timp!

HAI ROMANIA !!!

28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
gargaritza85 spune:
andy multumesc
pe tine si pe printzesuca ta.
ah ce somnic m-a luat...dar nu pot face nani pt ca imi astept soacra sa vina sa o cinstesc plus ca...daca fac nani acum nu mai dorm la noapte...defapt...mie tot timpul mi-e somn nu stiu de ce ma mai mir
ma uit la pozele voastre si ma minunez...ce frumoase sunteti toate...si ce burtici
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
gargaritza85 spune:
fetelor...poate ma ajutati si pe mine cu vre-o solutie ca simt ca inebunesc
de cateva zile mi-au iesit o multime de cosuletze pe piept, spate...chiar si pe fatza am vazut acum...simt ca turbez
ce sa-mi cumpar, cu ce sa ma dau...sa fie eficient si daca se poate si rapid as fi
pls ajutati-ma cu niste sfaturi ca nu ma mai suport
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
maryb spune:
gata fetelor,a m vazut pozele....uuufff...ca multe au fost si am vazut numai fete frumoase asa cum ma si asteptam.
andy.p merci frumos. 
si 

HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!!

ROMANIA CAMPIOANA EUROPEI 

maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
piolica spune:
monica, bine ca m-ai luminat
eu credeam ca meciul este la orele 6 (ora Ungariei), asa ca m-am ambalat sa ajung cit mai devreme acasa, am deschis televizorul, am butonat 500 de canale, m-am umplut de draci... mi-am sunat sotul si plina de nervi am inceput sa urlu ca nenorocitii astia de francezi nu dau meciul dintre Romania si Olanda. Noroc ca m-a calmat... mi-a zis ca meciul e la 9 seara, de fapt ambele meciuri.
CD27, scuze... eu eram ferm convinsa ca e ca data trecuta, adica meciurile la ore diferite. 
asa ca am intrat repede acum sa va anunt ce mototol pot fi!
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
EvaF spune:
Gogosi...de ce vorbiti de ...asa ceva? 

28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
quote:
Originally posted by CD27
July, nu vreau sa te supar, dar noi cu repartitoare la caloriere si apometre am platit in jur de 6 mil intretinerea, in lunile de iarna (ianuarie, februarie, parca si martie)a...si nu lasam calorifere deschise cand nu eram acasa, la baie nu a mers caloriferul decat foarte putin, prin noiembrie si apoi nu i-am mai dat drumu, adica am facut economii, nu gluma
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
sase milioane??? La noi a fost mult mai putin, cam 2,2 milioane in medie la 3 persoane, in aceleasi conditii. Sigur nu v-au bagat ceva pierderi sau lucrari la comun pe scara?
23+
bitza2008 spune:
Salutare burticutze!!!
Am intrat in mare fuga sa va salut!!Noi ne pregatim de meci; aici olandezii se umfla in pene ca ei is calificati deja!!Sper sa-i batem ca ei vor juca cu multe rezerve si au si debutanti la nationala.....dar tot buni is!!HAI ROMANIA!!!!
July si CD,noi ne-am pus centrala termica pe gaz... esolutia cea mai buna!!Repartitoarele sunt o mare teapa!!
Gargaritza, LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si fericita!!
Am vazut si poze sunteti toate niste frumoase..Boo mereu cu zambetul pe buze; Piolica la fel(imi amintesti de o fosta colega de liceu), de Angelina Jolie(Monyca) nu mai spun. Va pup pe toate ca sunteti frumoase!!!
Succes fetelor care merg la eco!!Doamne ajuta!
Piolica, felicitari pt semnatura!Maine schimb si eu semnatura si merg si la moasa.Ma bucur ca te simti mai bine!Deci nu ne vom vedea in iulie?
Pupici tuturor...fug la dush si apoi....cina(mi-e o foame)....
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!
gargaritza85 spune:
bitza 

21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe