Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

CD multam de sfat... cred ca urmeaza sa ne punem si la gaze, parca a anuntat administratorul. Neuronul meu gravid nu mai retine prea bine
andreea consortul nu indrazneste sa zica nimic. Probabil datorita faptului ca pana acum am fost cuminte la shopping, n-am luat mare lucru. Si cum e cam la fel de cheltuitor ca mine... mama zice ca noua ne trebe sa ne angajam un administrator financiar

Deci cred ca sambata facem intalneala iara: aceeasi ora, acelasi loc.... va bagati?

hmmmm de data asta mai c-as veni si eu :)

si mie-mi plac pozele vostre. Pupici.

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

23+

Mergi la inceput

Sa nu uit, m-au sunt de la first bebe ca incep cursuri pe 9 liulie. :) oau

va numarati careva printre invitate atunci? Eu am ales si trei cursuri platite, dintre care unul e despre legislatie. O sa va tin la curent cu ce aflu pe-acolo ca la noi in tara e asa de greu sa faca toata lumea acelasi lucru, incat nu stim niciodata ce avem voie si ce n'avem voie sa cerem.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Gargaritza, pe viitoarea mea nepotica o va chema Ariana; se va naste peste aprox o luna. Eu vroiam Arian/Ariana ca iubesc numele...dar...mi-a luat-o fratemiu inainte!!Asta asa ca fapt divers...de fiecare data cand vad semnatura ta oftez usor!!

28+LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

bitza imi pare rau ca te fac sa oftezi...dar nu mai ofta ca esti de 2 ori mai castigata...o sa ai un baietzel cu un nume superb...si o nepotica cu numele care il vroiai in caz de fetita...nu?

eu am inebunit cu niste cereale cu lapte....doamne ca nu ma mai satur de ele.

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hi hi, sa inceapa meciul
Piolica, HAI ROMANIA!!, da?!

300, nu ne-au bagat nimic, au zis ca atat am consumat, gazele sunt la comun in bloc, a zis administratoarea ca noi consumam cel mai mult din bloc , deci restu'...cred ca faceau foc cu lene in sufragerie, ca nici la 3 cam nu au mai platit atat , asta e, la iarna cred ca ne mutam cu mIkul cu tot la mama(deja ne-am instalat aici, am invadat-o ), dar ei ii pare bine...mie nu prea imi pare dar....stiti si voi cum e

De gogosi ce sa va mai zic...am mancat una singura, dupa ce mare pofta aveam de cateva zile de cand tot vorbeati voi

Am fugit la meci, poate beau si o un pic de Cola

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Noi avem oaspeti la meci.. si io n-am chef decat de stat cu picioarele in sus

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gargaritza85

fetelor...poate ma ajutati si pe mine cu vre-o solutie ca simt ca inebunesc de cateva zile mi-au iesit o multime de cosuletze pe piept, spate...chiar si pe fatza am vazut acum...simt ca turbez ce sa-mi cumpar, cu ce sa ma dau...sa fie eficient si daca se poate si rapid as fi pls ajutati-ma cu niste sfaturi ca nu ma mai suport

well, broblema asta o cunoastem bine. Sunt chestii care tin de sarcina, in cel mai rau caz e o tulpina inofensva de un virtus numit hpv. Trec dupa ce nasti. Eu ma dau pe piet cu acelais gel cu care ma curat pe fatza, dar daca vor sa apara, n-am ce le fac. M-am obisnuit sa nu le mai iau in seama, ma imbrac decoltat sa nu transpir si astept sa treaca. Am zile si zile.

La inceput a fost groaznic. Mie mi-au aparut inca d eacum cateva saptamni bune. Nu incerca sa atentezi la ele.

23+

Mergi la inceput

anca, alinushca sau alta fata care se pricepe sa modifice lista de la inceput, va rog muuult , cand aveti timp, sa ma treceti si pe mine cu o cu DPN 6 ooctombrie.

Multumesc!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetele gravi ,

N-am mai apucat deloc sa mai scriu din lipsa totala de timp, desi am mai intrat sa va citesc din cand in cand, ma bucur ca toate sinteti bine sanatoase iar puii vostri cresc ca fetii frumosi din basme .

Saptamana trecuta am fost la serbare la gradinita, unde fiimea juca intr-o piesa. Piesa era cu dedicatie pt. ziua tatalui (father's day), iar intro a fost facuta de profa in sensul asta. Numai ca draga de fiimea , ca sa fie politically correct , a adaugat in fata audientei ca piesa este si pt. her mother and her baby brother , ceea ce a destins automat atmosfera . In rest noi am fost ocupati cu tot felul de modificari la bucataria nostra (schimbat frigider, aragaz, blatul cu unul din granit) dar macar arata estetic mult mai bine acum. In weekendul trecut am fost sa-l mai vedem pe junioru' nostru la ecograf. Se pare ca e dezvoltat normal, destul de maricel - deja un pic bucalat (dragul lui mama ), inghitea de zor lichid amniotic si dadea vartos din picioare si manute. Spre deosebire de Carla, verisoara lui, el nu si-a pus manutele pe fata sa se ascunda de noi, a fost baiat cooperant, aruncandu-ne din cand in cand cate un zambet smecheresc . Ne-a mai aratat fara nici o pudoare ciucurelul si mingiutele dintre picioare ca sa nu avem nici un dubiu . Bomba a fost ca va trai si el la fel ca si surioara lui pe picior mare, talpa masurandu-i in prezent 4.6 cm!!!!!!! DPN s-a modificat cu o saptamana, de la inceputul lui octombrie la sfarsitul lui septembrie, pe 29. Asadar sa ma feresc cand imi va da vreun sut . Cordonul ombilical deocamdata e bine pozitionat, nefiind in jurul gatului. Seamana cu mine la nas si cu taica-su la barbie, pana acum . Avem poze cu el 3D pt. posteritate, plus un CD si un DVD cu toata sesiunea de o ora inregistrata. Intamplator ecografa era romanca si am intrebat-o daca mai putem sa-l mai vedem pe junior inca o data si ea ne-a sugerat sa mai venim o data pe la sfarsitul a 35 saptamani. Domnisoara noastra cea mare s-a distrat cat noi am fost la ecograf la petrecerea unei colege de la scoala, si nu ne-a simtit deloc lipsa . Saptamana viitoare va avea alte doua petreceri si sambata si dumnica, asa ca se anunta un weekend plin. Mi-am achizitionat si eu o perna de dormit/alaptat de care spuneati voi, care numai pana acum si isi face toti banii. Din fericire mai am 6 zile de scoala si o saptamana si ceva pana ce plecam in concediu

300, te-am trecut eu cu si noul DPN.

CD27, ca tot spuneai de gogosi ...si eu la prima sarcina aveam o pofta nebuna dupa asa ceva, si as fi poftit la cele simple cum erau pe vremuri in RO, numai ca astia aici nu auzisera de asa ceva, asa ca a trebuit sa-mi pun pofta-n cui

La Multi Ani fetelor care si-au sarbatorit ziua de nastere .

Din pacate echipa noastra a luat bataie de la olandezi . Va urez o saptamana cat mai usoara

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si o sa taie greata.

alexa simami

Mergi la inceput