Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Inteleg ca inca suferiti dupa meci? Lasati fetelor ca ne meritam soarta la cum am jucat.
Hai ca dau cafea, cioco, ceai, suc, laptic 
O zi buna.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
ratonelu spune:
![]()
![]()
![]()
neata.....ce "bine" imi pare ca au [pierdut!
au jucat ca niste.....
pe cuv.![]()
![]()
![]()
mi-am facut si io o poza ieri ...de fapt mi-a facut o colega la serv....o pun repede....sa vedeti ce burtoi am.![]()

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
alexa si mami spune:
da Monica sufar, dupa somnul pierdut din cauza meciului
Bafta fetelor care merg azi la eco 
alexa si
mami
andy.p spune:
'Neata fetelor!Mie mi s-a parut asa interesant meciul ca in repriza doi am adormit
,asa ca...am aflat scorul abia acuma dimineatza,m-a informat sotzul.![]()
Multumim de tratatie Alina si Monica,la fel si din partea mea o cafelutza cu muuult laptic.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
Neata fetele, o cafea cu multttt lapte din partea noastra
.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura si la cat mai multe saptamani 
La Multi Ani sarbatoritei noastre 

pentru fetele care merg la eco
Acu sa va spun: durerile mele de burta si mijloc erau de fapt contractii asa ca ieri am stat toata ziua internata cu perfuzie si gynipral. Incepand de azi sunt in concediu medical si vom incepe tratament cu gynipral si no spa cate 2/zi. Luni ma mai duc la contro din nou.
Tati al nostru e
, ieri a stat saracu mai mult pe drumuri: am mers impreuna la dra, a adus lucruri de acasa si am plecat aman2. Din pacata azi de dimineata a plecat din nou dar mai sta acolo foarte putin, adica 3 saptamani...
Va pupicim si mai vorbim.
23+ 
Bebe
Eco
tzitziri spune:
Neata burtici
,
Angelynna, dar ti se si intarea burtica in timpul contractiilor sau doar ca te durea spatele si burtica s-a tras concluzia ca sunt contractii? Oricum sa treaca repede 
24+ 
bebe David
angelynna82 spune:
Aveam si burtica mai intarita dar nu mi-am dat seama desi stiam ca astea sunt simptomele unei contractii din ce am citit, sa dea DD sa fie totul bine. 
23+ 
Bebe
Eco
denisa.g spune:
Buna dimineata fetele!!
Angelynna82 - multa sanatate si sa iti revii repede. 
Eva - felicitari pt mutare si sa fii fericita cu familia ta la noua casuta 
Anca - multi pupici 

Azi nu ma simt f. bine - ma doare rau in ceafa. In rest, bebe e bine. Va pup pe toate si o zi buna va doresc!
27 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Boo spune:
Neata si de la mine !! Eu m-am distrat aseara la meci, adica mi se parea asa ca noi nu luptam sa castigam, ci speram sa i se faca cuiva mila de noi .. asta DA atitudine !! Noi cu miloaga ca de obicei.. Asa ca mai bine ca nu am castigat. ma rog, parerea mea. Asta nu inseamna ca nu am tinut cu ei, dar si eu am adormit linistita la repriza a 2-a ![]()
Eu tot sper sa rezolv cumva cu concediul asta medical si sa-mi mai iau vreo saptamana doua. Am zis ca in principiu stau pana pe 18 iulie la servici, dar mi se pare o eternitate. Si mai vreau sa imi reduc si programul la 6 ore. Sa vad cum si ce rezolv.
In alta ordine de idei azi am intalnire cu Alex
De abia astept. Ma duc diseara la 7.30 la Pop.
Unde va intalniti pana la urma si cand ? Poate ajung si eu ..
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
Angelynna stai linistita si ia tratament ca ajuta DD si o sa treaca cu bine.
Denisa o fi de la tensiune?
Boo 

Te asteptam cu vestile bune.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)