Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
Boo spune:
Multumesc mult 

cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
angelynna82 spune:
Andy sa dea DD sa fie ok totul, deocamdata am sa urmez tratamentul asta si stau acasa si ma odihnesc cat pot de mult 
23+ 
Bebe
Eco
angelynna82 spune:
Boo mult noroc azi, presupun ca mergi la eco la fel si Alexia si mami 

23+ 
Bebe
Eco
anca81 spune:
'Neata buburuze! Am aflat si eu acum rezultatul meciului, am adormit ca o scrofita in a doua repriza si m-am teleportat in dormitor prin vis cred, ca nu-mi amintesc momentul. Imi pare rau ca au pierdut...
Khristin, felicitari pentru baby boy! Va avea picioruse mari, dragul de el!
Angelynna, imi pare rau sa aud ca ai probleme, tratamentul indicat de medic e bun, sper sa-ti treaca cat mai repede. Evita orice efort, crede-ma pe cuvant ca orice aplecare/miscare brusca face rau
sa treaca si sa fie mamica sanatoasa si fericita.
Denisa
poate ti-ar prinde bine un masaj...
Gargaritza, pentru cosulete incearca Bioderma Sebium, este o solutie de curatare fara apa, o gasesti in farmacii (Help Net sigur are). Pui putin pe o discheta demachianta si tamponezi zonele cu probleme. Am avut si eu pe spate in primul trimestru, acum mi-au trecut si sunt "clean".
Nushulica, A_rose, Danucu ne-ati uitat mamicilor?
Yupeeee, AMR 80 de zile 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
anca81 spune:
Bitza, felicitari pentru semnatura noua si mult noroc la intalnirea cu moasa 

Boo, bafta multa la eco: 
Boo & Alexandru

O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
alexa si mami spune:
Ange, Denisa
multa sanatate si daca "va permiteti" bagati odihna la greu! Multumesc pt galerie Ange, dar miine merg la dr:) abia astept. Boo, ti-am vazut pozele
SUPERBE!!!
alexa si
mami
Nocom spune:
Neata si de la mine,
Eu aseara am zis ca ma duc sa-l adorm pe Matei si apoi stau sa vad mesiul, dra cred ca ama adormit inaintea lui...... Pe la 3 noaptea m-am trezit si asa de tare ma macina cat o fi fost scorul, incvat vroiam sa-l trezesc pe barbate-miu sa-l intreb...dar n-am facut-o! Pana pe la 5 m-am tot intrebat si chinuit... Dimineata cand am auzit ca am luat bataie, m-am intristat....dar asta este!
Astazi fi-miu are prima lectie de inot cu gradinita, si ma duc si eu sa spionez sa vad cum merge treaba.... noroc ca piscina unde merg are vedere si de la etaj si noi o s stam sus si o sa-l urmarim.... Lui ii place mult in apa, si anul trecut se descurca foarte bine doar cu aripioare, asa ca nu cred ca o sa-i fie greu, dar pana nu vad.... tre sa plec ca la 10.30 tre sa fiu in Pipera.
Bafta celor ce merg la eco, Boo, mami de Alexa.
Buye
25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
maryb spune:
neata si de la mine !
angelynna, imi pare rau ca ai probleme. Odihneste-te cat poti de mult si fa si tratamentul si va fi bine. Gynipralul ce este ? pastila sau injectie ? Deci durerile de burta inseamna contractii ? 

....abia astept sa ajung si eu la dr joia viitoare la control.
legat de meciul de aseara a fost o mare panarama....romania a fost varza....asa cum au facut de fiecare data au facut si acum....sunt dezamagita...dar noi si bebelusii nostri sa fim sanatoase, nu ?
moni, alexa si mami, multumim pentru cafeluta.
eu de azi am venit la munca....bleah, ce nasol este, nu mai am nici un chef de munca, mai ales sa stau sa o invat si pe colega care o sa-mi ia locul....
va pup si va doresc tuturor o zi usoara. 

maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Boo spune:
Gargaritza eu chiar ieri mi-am luat o crema Bioderma de la Sensiblu. Mi-a recomandat-o cosmeticiana mea ca fiind foarte buna si hidratanta si am si incercat-o la ea. Chiar e foarte buna. Dupa ce m-am intors de la mare incepusem sa ma cojesc pe fata si m-am dat cu toate cremele din casa, inclusiv Mustela pe fata si degeaba. Tot se usca fata dupa 5 minute. Dar cu asta e super ok, ramane fata proaspata si hidratata. Asa ca si eu zic ca poti incerca cu Bioderma. Au mai multe feluri, vezi exact care e pentru ten cu probleme.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Boo spune:
quote:
Originally posted by maryb
Deci durerile de burta inseamna contractii ?....abia astept sa ajung si eu la dr joia viitoare la control.
Nu toate durerile de burta sunt contractii, cel putin eu asa cred. Eu am patit-o la Roma, ca evident ca nu am stat locului si am batut Roma pe jos prin caldura. Si seara si a doua zi am avut o multime de contractii (ceva gen 20-30/zi) Simti cum se intareste jos sub buric burta si parca uterul se muleaza asa pe bebe. poate nu descriu eu bine, dar cam asa e. Si sta tare vreo 20 de secunde dupa care se relaxeaza si dupa aia iar. Si tot asa.
Cel putin eu asa cred ca pot sa descriu ce am simtit. Voi ce ziceti ?
cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza