Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

angelynna,stai linistita si ai grija de tine
in leg cu aceste dureri de burta..si eu am...si mai ales seara ...si am mom acand nu ma pot misca ca mi se intareste rau burta pret de cateva momente..apoi se relaxeaza si tot asa.v-am mai spus si ati spus ca sutn contractii si io cred la fel.l-am sunat acum 10min pe doctor.....cica vai doamna...ca l;a gravide sunt normale contractiile si luati nospa...pai stit ca nospa nu are mare efect la mine...poate iau altceva....pai nu,nu luati decat nospa.si de vazut ...ne vedem la eco peste 2saptamani....
deci...v-am zis io ca-o sa-mi spuna ca-s bolnavu inchipuit ....si ca-s paranoia?
io acum nu vreau sa ma pupe in fudn...si domne fereste...nu as vrea sa interneze is pe mine ori altceva ca pe angelynna...nu duc doru
dar...cum aceleasi simptome la un pacient sunt semne "rele "si se administreaza tratament etc....iar la alt pacient...sunt "normale"?
nmu mai inteleg nika...ori doctorul meu e cel mai miserupist din lume.
oriucm....sa luam partea buna.....ne chinuim..ne doare ...mai ales seara....dar scapam de ace si tratamente....
deci.....sanatoasa tun!si doar ipohondra.

doar ca io stiu cum seara nici nu ma pot misca de contractii....

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by Boo

quote:
Originally posted by maryb
Deci durerile de burta inseamna contractii ? ....abia astept sa ajung si eu la dr joia viitoare la control.

Nu toate durerile de burta sunt contractii, cel putin eu asa cred. Eu am patit-o la Roma, ca evident ca nu am stat locului si am batut Roma pe jos prin caldura. Si seara si a doua zi am avut o multime de contractii (ceva gen 20-30/zi) Simti cum se intareste jos sub buric burta si parca uterul se muleaza asa pe bebe. poate nu descriu eu bine, dar cam asa e. Si sta tare vreo 20 de secunde dupa care se relaxeaza si dupa aia iar. Si tot asa.
Cel putin eu asa cred ca pot sa descriu ce am simtit. Voi ce ziceti ?

am avut si eu o senzatie de-asta la birou ieri, si era si foarte putin durerasa. Am mai simtit ca ma strange burta duminica dupa nunta, dar era evident de ce. Nu ma medichez momentan. La tine apar des sau dupa ce exagerezi cu efortul?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata, subscriu si eu la cafelutza. Sa lasam meciul ca oriucm nu suntem noi microbiste infocate, iar ‘tricolorii’ si-au facut—o cu mana lor.

khristin multumesc mult pentru modificari. Felicitari pentru bebe sanatos si bucalat.

angelynna mukta sanatate, ma bucur ca pari totusi senina in ciuda faptului ca ai ajuns la spital. Incearca sa nu te stresezi ca ii faci rau lui bebe.

Ecografie placuta celor are ajung azi la dr :)

23+

Mergi la inceput