Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
JulyMorning spune:
piolica
stau cu cosul de cumparaturi gata umplut, asteapta sa dau doar un click ... uff... culmea e ca o sa-mi mai aduca si o pritena de-a mea din state cel putin unul... acu ce naiba fac, ma umplu de wrap-uri??? Da' au niste culori asa mumoaseeeee... offf.. ma duc sa-mi sun barbatul, sa-mi bage mintile in cap.
Monyca eu mai am dureri de mijloc si imi fac singurica masaj, cateva miscari stanga dreapta. Dimineata la dus, cu apa calda curgand pe spate iar ma simt bine... cam astea, mare lucru nu prea ai ce face.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
monica_dicut spune:
piolica vazut burtik ce a crescut mare si frumoasa.
si mamika frumusica. Poate negociem incuscrirea ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
piolica spune:
July, daca mai primesti si din State, atunci e cazul sa te potolesti.
eu zic sa-l suni pe sotul tau sa vina sa-ti ia cartea de credit, asa ai rezolvat problema.
ca o mica paranteza- cind a fost meciul Romania-Franta, sotul meu mi-a zis ca o sa-mi ia cartea de identitate franceza daca cumva bate Romania!
monica, pai mie nu mi-ar displace. esti o soacra buna? ca ti-o dau pe fiica-mea. Andreiut e un dragalas, asa ca nu-mi fac probleme. 
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
monica_dicut spune:
Monyca, pe mine ma doare de ceva timp dar singurul remediu pt mine e sa ma intind in pat. Din pacate faptul ca sunt la serv nu-mi permite acest lucru asa ca ma mai misc din cand in cand.
July, daca n-ai ce face cu doua, imi dai mie unul
Pup o mamica frumoasa. SA stiti ca July e o dulce cu o fetisoara de copil
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Monyca.C spune:
Andreutac, Piolica,CD27

multumesc frumos, in ceea ca priveste parul meu
am fost mai mult timp blonda si incepuse sa se cam deterioreze , sincer am plans cand am luat decizia de a ma intoarce pentru o perioada la culoarea mea naturala si cand m-am vazut in oglinda prima data am avut un soc si eu si sotul meu
..a fost trecerea prea brusca..dar zic ca a meritat..plus ca imediat am ramas si insarcinata si pe de-o parte mi-a parut bine ca nu l-am mai vopsit si ptr bebe...aici parerile sunt impartite vis-a-vis de vopsit..stiu ca ati vb mai demult pe tema asta..
CD27 in legatura cu acea statuie...
am vazut ca se facea coada la un moment dat ca oamenii sa puna mana pe ea, nu stiam sincer motivul de ce o fac..eu sincer nu am pus mana pe ea
nu de alta dar...nu prea mi-a placut cu arata
..dar na acum sunt doar ideile mele 
Pup toate burticile 

25+
Alexia
JulyMorning spune:
Piolica, pai mai repede ii dau cartea de identitate decat cardul de credit
Monica, ma faci sa rosesc
Iti dau, cum sa nu... doar ca o sa fie culori mai vii, asa, daca iti plac: rosu, portocaliu, bordeaux. Na, unul tot imi iau... ziceti-mi care din astea doua va place:
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#karime
(culoarea burgundy)
http://www.littlepossums.co.uk/slings/wrap-slings.htm#storch
(culoarea anna)
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andy_galro spune:
piolica felicitari pentru schimbarea semnaturii...si la mai mare...am vazut si pozele si ai o burtica tare draguta
piersicutza mersi si 
monyca.c durerile de spate vor fi pe toata perioada sarcinii si dupa aceea o perioada...mare lucru nu poti face pt. ca masajul prea dur poate duce la alte complicatii....multa sanatate
nocom ai grija de tine si stai cuminte in pat
25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:

you all!!!
LA MULTI ANI, GARGARITZA, SA ITI DEA DUMNEZEU UN COPIL SANATOS SI PAPACIOS SI SA AI O NASTERE USOARA! PETRECERE FRUMOASA DISEARA!!! 

ANDY_GALRO 

ALY_C 

Vazut poze foarte frumoase! Ce frumoasa esti MonycaC! Cum ti-a placut Parisul? Superb, nu? Eu sunt indragostita de acest oras, e orasul in care s-a nascut si a copilarit sotzul meu!
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy_galro spune:
eva mersi si 
25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Piolica, ce frumoase sunt pozele! Esti super scumpa si ai un zambet tare dragut! Foarte misto mansarda voastra 
July, mie imi place mai mult prima varianta de wrap, Kari-Me. Imi plac foarte mult si pouch sling-urile de pe site (Tri-cotti sling). Cat sunt taxele de livrare?
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas