Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
Piolica, felicitari pentru semnatura
, asta mi-am amintit si eu sa o schimb pe a mea ![]()
Am uitat sa va zic aseara am acut comanda laredoute
, dar nu m-au lasat sa iau tot ce vroiam, ca ar fi fost niste articole personalizate 
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Piersicutza spune:
Gargaritza La Multi Ani!!!
, ce-mi place numele asta, e un cuvant romanesc superb.
Andy_galro si Aly_c20
bafta multa la eco si clipe minunate la reintalnirea cu bebeii!
Merg sa citesc din urma si revin.
23+ 
Piersicutza
monica_dicut spune:
ratonelu esti superba. Sa nu-mi spui ca asa fara burtik esti gravidutza 
Cand ai avut nunta (defapt asa trebuia sa incep
)?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
monica_dicut spune:
MonycaC 
si tu esti la fel de frumoasa. Sunteti prea de tot fetelor. Tu bruneta semeni cu Angelina Jolie si blonda cu Mandy Moore. Parerea mea, daca-mi este permis, iti sta mai bine bruneta, esti frumoasa foc 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
andreutac spune:
Raportez ca am vazut si eu pozici frumoase cu mamici superbe!!!!!

. Moni mi-a facut pofta!!!
Pe Ratonelu am admirat-o mai demult, insa pe Monyca n-o vazusem. Esti fooooarte frumusica!!
Poate ma gandesc sa mai pun si eu ceva poze in contul comun, dar cu lenea e mare, aman procedura ....
Pupici tuturor!
Andreea
24+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
piolica spune:
MonycaC, mama ce fata frumoasa! daca-mi este permis, si eu sint de acord cu Monica, iti sta mai bine satena, ai un aer misterios.
ratonelu, tu esti excat cum mi te-am inchipuit, cu ochi negri, rotunzi si mari... ce mai, frumoasa foc.
mama si ce tinere sinteti.
am mai pus si eu niste poze in linkul cu Piolica enceinte de la semnatura.
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
CD27 spune:
Monica am vazut si eu pozele tale, subscriu la complimentele fetelor, altceva vreau sa zic, am vazut o poza din Bruxelles, cu o statuie sfanta, se zice ca daca atingi statuia aia ramai insarcinata, la tine a functionat? Chiar sunt curioasa ![]()
Nici eu, nici cumnata mea nu am stiut ce e cu statuia si am mangaiat de zor si...uite ea are bebe eu il astept ![]()
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
JulyMorning spune:
Ma mananca rau de tot sa-mi comand 2 wrap-uri... de ce 2? ca-mi plaaac... si nu ma pot hotari care din ele

Dati-mi peste maini sa ma potolesc ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
piolica spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Ma mananca rau de tot sa-mi comand 2 wrap-uri... de ce 2? ca-mi plaaac... si nu ma pot hotari care din ele![]()
![]()
Dati-mi peste maini sa ma potolesc
_
Our future determines our past
Fasolicade S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
eu zic sa-ti satisfaci poftele... upsss, am pus paie pe foc???

28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Monyca.C spune:
Hop si eu, noroc cu voi ca tare ametita sunt
Gargaritza LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si un copil sanatos si cuminte 

Anca multumesc frumos pentru trecerea numelui si a caruciorului roz in listuta 

Andreea_and, Monica_dicut, va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase, sunteti niste dragute
si voi sunteti niste viitoare mamici foarte frumoase, parca sarcina da fiecarei femei un plus de farmec si finete 

Inca ceva..pe voi va doare spatele ? si daca da ce anume faceti in legatura cu asta...de ceva timp a inceput sa ma doara spatele de nu pot sa stau in nici o pozitie..si culmea..nu pot sa spun ca am o burtica foarte mare, sau ca am luat mult in greutate..
25+
Alexia