Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

salutare si de la mine,

Eu azi stau acasa, ca m-a cam durut burtica ieri de atata stat pe scaun si azi dimineata ma durea un pic asa ca am zis sa suflu si in iaurt... si mi-am luat o zi de concediu.

Dr mea de familie abia asteapta sa cer medical, ca stie ca primeste ceva si e mare amatoare.... asa ca problema asta nu o am. Bine pana acum nu am luat decat 5 zile ca nu am simtit nevoia, dar de acum ma gandesc sa beneficiez din plin...

CD, si eu luna trecuta am avut ceva iritatii si usturimi in zona genitala, si fara sa ma vada dr mea si fara sa-mi faca analize mi-a dat sa iau 10 zile KLION, si mi-au trecut. Ea banuia ca am candida, si de aceea mi le-a prescris. Este adevart ca m-au ajutat si am scapat de neplaceri.... sper sa te ajute si pe tine.

Ma duc sa fac niste fasolica cu carne si ciorbita de pui cu smantana, si mai vorbim.....

PUP

25+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

VivianaD bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.
MonycaC multumesc de raspuns, imi pare rau ca si tie ti se intampla faza cu junghiul, e clar una din bucuriile sarcinii. Acum am vazut pozele, ce frumoasa esti! Nu ma pot hotari daca iti sta mai bine blonda sau bruneta, cert e ca iti sta foarte bine gravida.
AlyC , bafta cu apartamentul si multa sanatate tie si lui bebe!
gargaritza la multi ani!!! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca si sa ai o zi superba, iti tinem noi companie pana vine sotul.
andy bafta la eco
musette multa sanatate si bafta la dr de fam. ma bucur ca plecati in concediu, sper sa mai avem si noi energie sa plecam dupa ce terminam cu casa.
July felicitari, mai ai un pic si intri in 30 saptamani, ce repede a trecut timpul.
Piolica felicitari pt schimbarea semnaturii, sper sa te simti mai bine saptamana asta.
Ratonelu esti haioasa foc, ma si gandeam cum nu ai tu par .
Aveti grija mai fetelor cu cazaturile alea..si eu sunt mai impiedicata dar am reusit pana acum sa ma feresc...nici nu ma mai joc cu cateii mei sa nu ma loveasca si imi e cam mila de ei, ii indop in schimb ca sa compensez.
Legat de concedii medicale eu sunt o fericita ca nu am nevoie dar si daca as avea am o dr de familie care daca ii pun ce trebuie pe masa cand intru la ea rezolva orice. Acum chiar plange sa ma duc la ea ca cica trebuie sa ma ia in evidenta pana nasc ca sa pot lua post natalul si CIC. Daca vreti v-o recomand, ca medic nu bag mana in foc dar pt probleme birocratice e super.

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci mult de raspuns Piolica, atunci o sa iau Klion cu incredere daca ai luat si tu, mai sunt in dubiu cu antibioticul. De sotz nu mi-a zis ca ar trebui sa ia si el, dar cum noi nu...., de ceva vreme, nu stiu daca are rost sa-l indop cu pastile , inainte sa oprim activitatile a luat Flucoric
Fetelor imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu medicii de familie si mie mi-a zis al meu ca imi da medical...sa stau acasa restul sarcinii, dar...daca ii aduc o recomandare de la ginecolog , asa ca nu ma mira ce aud la voi.
oricum daca mergem si spunem ca nu mai potem, ca de 3 zile nu dormim, ca ne doare capul, avem cosmaruri si wsuntem stresate la munca, cred ca ne da 5 zile, ca nu e nebun sa ne lase sa murim muncind ca fata aia de a aparut la tv acum cateva luni

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nocom,stai cumintica azi....adik stai acasa si vorbeste cu noi
Nocom,io pana acum n-am avut nimic ..mi-am facut analizele si am fost.....curatica.
dar acum....de exemplu acum 2zile cand mi-am facut un piculet de cap cu soata.....am avut niste usturimi dupa contact....oare am ceva?
o sa ma duc sa-mi fac analize...poate samb la medicover.
io medic de fam....am la tara...una de ani de zile a lu maica-mea....dar vreua s-o schimb...ca oriucm nu ma poate ajuta f tare....
asa ca toate analizele mi le-am facut cu plata.....ca ma tine rau buzunaru

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

andreea multumesc

deci...daca nu vine sotzul...mergem noi la el nu? in concluzie...ma duc sa-mi fac un dusulica...si sa ma imbrac..si...ma duc la el la munca sa beau un tzuc ma intorc la voi putin mai tarziu...sa fiti cuminti..aveti grija de voi si de bebitzi...eu am fugit sa ma pregatesc toate burticile

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by anca81

Piolica, felicitari pentru semnatura Sper ca te simti mai bine saptamana aceasta si te asteptam mai des pe forum, ne-a fost dor de tine

multi pupici si mie mi-a fost dor de voi. ma simt mai bine, cred ca nenorocitul ala de antibiotic m-a dat peste cap, insa acum sint cit de cit ok, arsuri si alte chestii.... dar e normal.
O sa incarc niste poze, sa vedeti ce burtikos am devenit.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom, merci de sfat, de la inceputul sarcinii ma chinuie candida si nu am reusit sa scap, poate acum... Si sa stii ca ieri am papapt si mancare adevarata, ciorbitza, fripturica , eh si 2 praji asa ca de seara

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Acum m-am trezit si eu..LA multi ani Gargaritza si petrecere frumoasa si un bebe sanatos si la termen

24+
bebe David

Mergi la inceput

CD27, cu mare placere, ma bucur ca te-am ajutat. eu am verificat pe o sumedenie de site-uri, pe toate am gasit ca in trim 2 si 3 este OK. plus ca doctorul mi-a zis inca din trim 1 de o gardnerella si mi-a spus ca nu putem sa o tratam in trim 1 cu aceste ovule pt ca sint periculoase pt bebe. Vezi ca sint niste ovule ca niste pastile asa mai mari, deci nu arata ca niste supozitoare. sper sa nu-ti dea si tie starile pe mare mi le-a dat mie, eu am avut o oboseala crincena de la ele...

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

eu ma citit asa pe sarite, asa ca m-am trezit si eu acum!

LA MULTI ANI GARGARITA! O sarcina usoara si un bebe frumos is cuminte.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput