Comori de nov-dec 04(180)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
oti, ce putin mai aveti pana veniti
paxelina uite in thailanda fiindca era f cald mereu toate mamicile dadeau copilashii cu pudra de talc, erau albi pe la incheieturi, incearca si tu poate scapati de bubite
va pe toate
sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
monica, iam dat si aseara si azi dupa dus cu pudra ,nu talc simplu pudra cu... imi scapa.. si vad ca e mai binisor si cu alea
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
andreap spune:
Otilia,sosesti in RO???pai trebuie sa ne vedem..macar de data asta.e vara,poate facem un parc
Paxela,Baneocin ai incercat?
Cam slaba miscarea pe aici....toata lumea a fugit la padure?
eu am dat nesuferitul ala de examen azi..sa vedem.nu va imaginati in ce stres am stat.pana la urma s-au descurcat cu Sara si lapticul lasat la congelat.oricum cand am sosit nu se ma satura sa suga...abia de a dat drumu' la san.apoi a dormit pe rupte.....si eu la fel,ca me trezise de la 5.30
Mariuca a reactionat bine.e cuminte,nu face(inca) crize de gelozie.in schimb vrea mereu sa stea cu ea si mie mi-e frica sa nu-i faca ceva din greseala.vrea si ea in brate.vrea si ea sa o plimbe etc.sa speram ca ne vom obisnui.noroc ca Sara e deocamdata extrem de cuminte:mananca,doarme..cma atat.
mai vb sper curand
pupici la toata lumea
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
http://bd.lilypie.com/Am5op2.pngAndreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
andreap...esti super tare fato...sa-ti ajute DD sa iei examenul ca meriti!
ma bucur ca sara a fost cumintica si ca s-au descurcat cu ea acasa si mai ales ca mariutza o iubeste pe sara sigur o sa se inteleaga super bine amandoua
sa ne arati pozeeee...abia astept sa o vad pe toate 3
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
roserb spune:
Salutare!
Am venit si noi de la mare, am fost intr-o minivacanta de 4 zile aici, la Mamaia. Ne-a cam plouat in prima zi dupa amiaza, dar sambata si duminica a fost vreme super. Pacat ca apa era rece-gheata, estimez un 19-20 grade. Nu m-am lasat si am tras un inot zdravan, drept care m-am cam intepenit (semn ca apa era totusi prea rece!). Copiii au stat numai in mare si in piscina,au mancat cate 100 inghetate pe zi, ma si mir ca nu au racit. Au fost foarte incantati dar si obositi ca am incercat sa facem cat mai multe.
Mamaia, dupa o absenta de 3 ani, mi s-a parut la fel, incremenita, nu s-a schimbat nimic nici in bine nici in rau, in afara numarului crescut de cluburi de pe plaja, care nu ma pasioneaza.Masa a fost OK, noi avem cateva locuri unde mergem de obicei si sunt "safe".As mai merge o tura, dar tot asa, cateva zile, mai mult pt copii.
Andreea, bine ati venit acasa, ma bucur ca merg toate bine si ca Mariuca o place pe Sara (deocamdata!!).Poze, poze, poze!!!
Bafta cu examenul , la cat esti de "programata" , o sa-l iei sigur!
Paxela, sper ca v-au trecut bubitele de tot.
Otilia, cat stati in tara?
Ma intorc la munci ca e balamuc curat aici daca am lipsit, mai trebuie sa si plec miercuri la Timisoara in delegatie, si nu mi-au gasit bilet decat la 7 dimineata, of, of, trebuie sa plec la 5 de acasasi ma intorc seara.
Roxana&Co
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
Buna fetelor
ANDREAP FELICITAAAARI!!!!!! CE BUCURIE MAREEE!!!! BINE AI VENIT PE LUME, DRAGA SARA!!! MARIUCA, SA TE BUCURI DE SURIOARA TA, SA O IUBESTI SA TE JUCI SI SA O JUMULESTI ASA CUM FAC FRATII MAI MARI!
OTILIA ce bine ca au iesit analiele bune!!! bravo!!!! sarcina usoara in continuare, pupam ca ne-ati dus grija si dorul si va asteptam cu mare drag in tara sa ne vedem la o
PAXELA, esti tare gagicuto!!!!!! ce rochitaaaa, ce mamicaaaa, pardon surioara!!! iar copiii sunt grozav de frumosi, mi se pare ca au inceput sa semene f mult intre ei, in special Delia aduce mult cu Silviu acum...am vazut ca si voi ati fost la o petrecere, m-am bucurat ca a avut cine sa mai stea cu copiii, multi adulti s-au "gudurat" pe langa ei, nici nu e de mirare, la cat sunt de scumpi!
Am mai vazut pozici cu copii minunat ROBERT SI AMIRA, MIHNEA SI BIANCA, IRIS, DIANA, tare dragalasi, minuni nu alta!!!
Despre noi va scriu repejor ca nu-mi vad capul de treaba...
MIHAELA am terminat anul scolar cu o serbare foarte reusita, , "Carnavalul", in care am avut si eu un rol nu tocmai pozitiv, am fost Baba Cloanta Cotoroanta ...la festivitate ne-am luat ramas bun cu lacrimi in ochi si uite-asa a inceput vacanta....asta a fost vineri dimineata....
Sambata la prima ora ne-a dus Mihai la Moreni si ne-a lasat la mamaie o saptamana , timp in care el a avut un curs in Anglia. Duminica am avut o nunta, la fiica finilor parintilor mei, fata a fost si colega cu mine in liceu, era clar o obligatie, dar si placere sa mergem , mai ales ca eram curioasa cum arata o nunta de adventisti. Ne-am distrat pe cinste, se va observa in poze :D, apoi saptamana ce a urmat a fost ff obositoare ca "mama singura" dar acum ne bucuram ca suntem acasica la noi. Am pus si pozici , sper sa va placa.
Acum am si eu un morcov, stiti voi unde ...
Paul e un copil foaaaaaaaarte rusinos!!! daca la inceput doar ma deranja, acum ma enerveaza la culme.....cand incearca sa vorbeasca cineva cu el, pers straina, sau pe care nu a ami vazut-o de ceva timp, se ascunde dupa mine, si primesc numai critici la adresa lui....
...nu scoate un sunet si mai si pune "boticul" daca incerci sa il atingi , sa dai noroc cu el sau sa te joci cu el....ce-o fi frateeee asa de sfios???? exista vreun leac????
sau trece de la sine????
POZE NOI
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
Andreea sa va traisca fata, sa iei examenul si sa ne arati si poze .
Eu am rasuflat azi usurata, ptr ca mi-am vazut copilul pe prima lui lista de admisi, la gradi. En fin....dupa lupte seculare, l-am vazut inscris la gradi, oficial, cu cerere de inscriere, cu lista de analize si tot tacamul. Putem pleca linistiti la munte.
De ieri am devenit printesa (m-am imbracat in fusta, cred ca saracul e satul sa ma vada in pantaloni) si-am primit complimnete cu caru' de la copilul meu, "printesa mea, frumoasa mea" el fiind "cavalerul cu spada care ma apara de crocodili". Si cum sunt o veritabila printesa, m-a si "cazat" la Palatul Culturii, ca "doar printesele stau la palat, nu la casa sau bloc"
. M-a pus sa ma tin de fusta si sa fac piruete...e de coma, ce le zace in mintisoara aia a lor...aaaa, si neaparat cand va fi mare va dansa cu mami "printesa lui" (eu i-am zis ca-si va modifica radical visul...dar...nu ma crede, e mic inca)
Roxana, ati fost la mare asa putin, ca o avanpremiera, ce bine ca sunteti mai aproape. Asa-i nimic spectaculos in Mamaia (noi anul asta am schimbat si hotelul) dar sincer acuma, n-am patit nik nasol pe litoralul autohton, am nimerit-o sau am fost norocosi?!
Pupici la toata lumea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Roxana, ma bucur ca v-ati distrat si copii sunt caliti.
Aime, ati fost deja la mare? Felicitari pentru admitere.
Ioana, ai pus poze.
Noi venim pe 5 iulie in tara si plecam pe 3 august, stam 4 saptamani, prima saptamana sigur va fi in Bucuresti. Pe 20 iulie plecam la Moreni si de acolo as vrea sa plecam pana in Maramures, sau macar pana la Cluj sa mergem, poate reusim pana la Baia Mare ca nu am fost niciodata si mereu imi face Dana pofta cu poze.
Cine poate veni la o intalnire intre 6-13 iulie si unde ati vrea sa ne vedem?
Eu sper cat mai multe mamici sa poata, daca nu am eu grija sa fac niste vizite surpriza la domiciliu .
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Buna!
Am vazut si eu poze ..
Ioana cam trista intr-adevar la nunta..sau doar romantica??
Si Denisa face la fel cu persoanele care le vede pt prima data, se ascunde dupa mine . Deja i-am zis ca e uracioasa.
Aime in ce perioada sunteti pe la noi prin zona?? Poate reusim sa ne vedem.
Despre noi noutati..am fost cu ploada cu tot in concediu in Italia vreo 10 zile. Am dus-o la plaja in sudul Italiei. E prima iesire din iubita noastra Romanie deci am fost superincantati. Din motiv de prea mult rasfat la copil acuma o am iarasi acasa la "reeducat" . Problema e ca acasa e destul de docila si nu am ce sa educ. Cand apar bunicii la interval sa te tii frate...
Elena & Denisa
NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
OTILIAAA vrem si noi la intalnire cu voi!!!!!dar pe 12 iulie am o nunta in Arges, iar pe 11 cel mai probabil sunt la Moreni sa ma vopsesc si sa il las pe Paul la ai mei ....cum facem? eu pot intre 6 si 10 iulie...inclusiv in aceste zile....
MI-E TARE DOR DE VOI!!!!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL