Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Felicitari TRY

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

hello, pe unde sunteti?
abia am gasit sub pe pag 2
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bree, stati asa ca eu nu stiu ce-i aia, voi acuma mi-ati atras atentia, eu nu ma uit la stelute si mai stiu eu ce modificari pe-acolo. Habar n-am avut de nimic, nu mi-a propus nimeni nici o moderare. Asa ca nu stiu cu ce se mananca. Devii moderator in virtutea inertiei prin nr mare de mesaje (desi mi s-ar parea un nonsens) sau cum?
Aseara tocmai ma felicita o tipa pt stelutele mov capatate, dar n-am facut nici o legatura cu moderarea, n-am vazut ce scria mai sus, am crezut ca mi s-a schimbat culoarea la stelute pt ca am trecut un anumit prag de mesaje postate.

Imi vine sa si rad, nu prea mi se potriveste mie "haina" asta.
In orice caz, aveti grija ce ziceti pe aici ca acu' va-nchid sub'ectu', eeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

pupicei dragelor
nu ma ..poze nu am inca.sotul meu e prea ocupat cu meciurile ca sa mai si descarce niste poze.oricum va puttei uita la pozele cu Maria nou-nascut si cam asta-i Sara
suntem bine,ea e cumintica,mananca doarme...dar asa facea si Maria la 1 saptamana..sa vedem cat o tine
eu am fost azi la spital ca ma cam supara taietura.v-am zis ca nu am nascut cu medicul meu(o sa pove alta data..sper)asa ca cusatura e de alta mana si ma cam supara.dar cica e ok,se vindeca bla..bla..Sara a stat cumintica acasa cu bunica
in rest,numai bine.scap duminica de examneul idiot si gata,am timp de povestit,asta daca Sebi aduce laptopul.
Try,felicitari
Monica,pupam cei mici si pe tine
Roserb,mai traiesti?
Fulgule,cum e sarcina?
Otilia,stii ce este BB?
hai ca vad ca Sara nu da semne ca se trezeste sa-i fac baie....puturoasa fata asta.
Maine vine si fata mea iubita,Maria...mi-e dor de ea.o s ava spun reactia
somn usor

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

andreap, ma bucur ca sunteti bine abia astept sa ne zici maine cum a fost marea intalnire dintre cele doua printese

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Sa aveti un we fain. Eu o duc pe Ana la prietena mea ca sa pot merge la servci, pe seara merg sa vad ce face si maine o iau acasa.

Andreea, nu stiu ce este bb, pe 9 iulie s-ar putea sa aflu. Iti tin pumnii azi!
Cassandra cum mai esti? Ai mai fost la eco?

Mai stie cineva, ceva de Miria, am inteles atunci ca vrea sa ia o pauza dar au trecut 3 luni de cand nu mai scrie.........

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

16+ BB2

Mergi la inceput

va pe toate sa aveti un we placut

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti cand vii acasa?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, pe 5 iule zburam inspre casa. Voi cum mai stati cu bubitele, ati scapat de ele?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

16+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

da bubitele sa-u mai estompat , acum ne luptam cu cele de caldura ca de avem si dalea, la gat la spate zici ca e soparlita

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput