Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pentru mine e bine si pe 6 iulie, pica duminica, sa vedem ce mai zic si celelalte mamici.
Numai sa fie cald, ca de abia astept sa ma perpelesc putin

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pupam pe vladut protectorul pt locul la gradinitza obtinut.

Onitza, daca lumea ii adreseaza critici, tu sustine-l si apara-l. Daca si tu, Brutus, il condamni pt ca e rusinos, copilu' chiar o sa faca din asta o mare scofala. Paote ca e doar o periaoda trecatoare, si alex trece prin ea, nici mie nu-mi place, dar eu il incurajez mereu sa devina degajat in preajma noilor veniti (la el rusinea dureaza doar pt ceva minute, la inceput). Eu raspund in locul lui daca e intrebat ceva si se rusineaza si apoi il pun si pe le sa repete ce am raspuns eu, nu fac nici un fel de referire la rusinea lui si ii apostrofez pe cei care spun ca e rusinos/timid si le spun ca nu e timid, doar are nevoie de cateva minute sa se imprieteneasca. Daca e nevoie il iau in brate ca sa-l ridic la vinelul nostru, al adultilor sau ma aplec eu la nivelul lui.

Andreiutzo, est tare, sigur iei examenul, esti prea hotarata de felul tau ,stii ce vrei. Asa ca sa nu te mire atitudiena Mariucai, mosteneste pe mami, ai sa vezi ca-i va fi bine in viatza cu atitudinea asta. Pupam pe sara scumpa pe care doar mi-o inchipui. UNDE-S POZELE ALEA CA MI S-AU LUNGIT URECHILE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vleau si io la intalnealaaaaa
onitza, ma bucur ca sunteti ok ce de activitati ati avut, am vazut pozele de la nunta prietenei tale si pe tine si ochiosul mic
roserbina, ma bucur ca v-ati distrat
aime, felicitari pnetru inscrierea oficiala
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY ma enervez in sinea mea, nu il cert de fata cu pers necunoscute de el...in aceeasi masura ma supara si neintelegerea celor din jurul lui carora li se pare rusinos ca un baietel poate fi timid, unora chiar jignitor ca nu ii adreseaza Paul niciun cuvintel...in fine, treaba lor...da, il incurajez sa vorbeasca si exact ca tine fac si eu, il pun sa repete ce raspund eu in locul lui....uf, uite ca uneori iti spune instinctul cum sa reactionezi ca mama in unele situatii mai ciudate...dar la noi nu se vede inca niciun rezultat ...in bine...

Fetelor spalati azi rufe, maine este sarbatoare.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA MULTAM te pupacesc! ce mai face Ruxi? Alex?

OTILIA multam mult, daca totusi nu vor putea alte mamici sa vina duminica, stabiliti in alta zi ca noi ne vom intalni sper separat.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, se vede ca erai putin obosita dar oricum sigur ai frant ceva inimi la nunta, de mireasa nu discutam, pare fata draguta si modesta.
Eu sper sa poata cat mai multe mamici pe 6, daca nu ne vedem separat, ceea ce inseamna mai mult timp impreuna .

Andreea, hai mai cu poze. Pai daca este copie fidela Mariuca, a cam incurcat-o tati cu doua fete asa frumoase. Chiar ma uitam azi la niste tricouri galbene si m-am gandit ce bine i-ar sta Mariucai, ea cu par negru si ochisori negri.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,si eu am cateodata aceeasi problema cu Robert,e cam uracios.La el nu se pune problema timiditatii el spune clar si raspicat:"eu nu vleau sa volbesc cu tine". Am incercat sa-i explic ca nu-i frumos,ca bla bla bla...dar pana la urma m-am gandit ca poate si eu sa fiu in locul lui sa fiu nu mi-ar place sa zambesc frumos,eventual sa mai spun si o poezie la toata lumea cu care se intalneste mama pe strada.
Pe de alta parte eu stau si ma intreb cum e mai bine...sa fie mai suspicios,mai selectiv...sau mai "in vorba" cu toata lumea?Sa-l invat sa aiba incredere in orice strain ce-i zambeste si vorbeste frumos?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti noi pe 6 nu putem , asa ca tot la separeu, sau la comun cu alte mamici care nu pot atunci
noi pe 28 plecam la mare si venim cel mai devreme pe 6 asa ca nu sunt sanse

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am tuns si eu motzata azi
am zis ca plecam la mare si sa ii ia coafeza bretonul, dar cum sunt ele obisnuite eu zic eu aud , pana sa ma demeticesc eu deja juma de cap era tuns, Delia a stat cuminte a miscat o singura data capul dar cred ca zgomotul foarfecii langa ureche a speriato in rest ziceai ca e papusa, nu ma asteptam

acum seamana leit cu fratisu, doar ca e mai rotunda la fatza, pun si poze dupa ce fac

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by paxela

oti noi pe 6 nu putem , asa ca tot la separeu, sau la comun cu alte mamici care nu pot atunci
noi pe 28 plecam la mare si venim cel mai devreme pe 6 asa ca nu sunt sanse

Hi hi...poate ne intalnim noi la mare...Noi plecam pe 23.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput