Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor sa va spun faza: a sunat un client si Paul atunci s-a trezit sa strige la mine: "Rusine ce esti tu !"(noroc ca n-a zis la sf, mami), eu sa intru in pamant de rusine, l-am luat de o aripa si l=am dus in camera lui, mi-am continuat discutia cu clientul, explicandu-i ca SEFUL SI-A LASAT COPILUL PENTRU O JUMATATE DE ORA LA FIRMA!!!!

OTILIA iti trimit poza pe mail, daca vrei.

MIHA s-a amuzat paul teribil cum se stramba Amira, dar am impresia ca a si pus ochii pe ea, m-a intrbat cum o cheama!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
onitzo...rusihe ce esti
roserbina super tare bianca...si nu l-a iertat mey ?
Ele, asa i-am zis si eu..d.eschide gurita si mai si rade intre strambaturi
dama, sper sa rezolvi totusi mai repede problema cu certificatul in ro
oti burtika si pe anuta
ruxi a fost cam agitata azi noapte(din cauza racelii) nu a prea tusit si asta m-a mai linistit dar oricum nu am dormit toata noaptea sa o pazesc in caz ca Doamne fereste se intampla ceva sa-i administrez tratamentul pentru astm...dar a fost ok...Slava Domnului...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Merci, fetelor, sper sa trag niste sfori pe acolo, ma voi duce si in audiente daca e cazul pt ca la sfarsitul lui august cel mai tarziu ar trebuie sa si plec spre casa. Problema e ca sotul are vacanta cam scurta, ca altfel amanam un pic plecarea de aici si faceam certificatul de nastere romanesc (pt ca momentan de el avem nevoie, apoii cu el facem pasaport) direct prin ambasada.
Oti, chiar imi pare rau ca nu ti-am citit subiectele, unde le-ai deschis, pe la "Vacante...", spune-mi unde sa citesc acum poate mai aflu vreo minunatie. Si eu puteam sa aflu mai multe daca ma interesam un pic inainte...dar iar m-am pacalit...mi-am zis ca daca la David, certificatul de nastere romanesc l-am primit in tara intr-o luna, la 3 ani dupa, nu s-o fi schimbat asa radical treaba. Sunt isteti insa "legiuitorii" nostri: acum se face mai repede prin ambasada pt ca iti iau si bani, si pana la 6 luni la primarii, ca doar e gratis.

Onitza, te rog, vreau si eu sa vad Gandaceii de Gandacica, bineinteles daca e si ea de acord.

Mami de David & Patrick

Mergi la inceput

Monica acum am citit de Ruxita. Sanatate multa sa nu ajunga la criza.

Mami de David & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitzo, ce misto a picat vestea ta cu scapatul la pampersi, tocmai dupa insertia bannerului cu Pampers.

Pai bine mai Miha, daca i-ai pus lamaie, te asteptai s-o savureze?

Dama, sigur poti plati si-o taxa de urgenta in Ro pt certificat. Nu cred sa nu existe posib. Asta, peste tot exista taxe de urgenta.

Ce client mai onitzo?

Roserb, pupam pe Bianca si-l iertam pe Mihnea ca e inca mic (chiar daca stia ce face). Si eu il mai prind pe alex dandu-i cate una lui adrian pe sestache, iar adrian da fara ezitare in oricine il enerveaza. Dar nu da tare, n-are forta, mai mult lipeste un pic pamutza lui mica de pielea ta. Uneori e o joaca pt el, se utia la tine si asteapta sa razi, nu stiu de unde a capatat el sensu lasta de gluma-bataie.

Fi-miu a fost in al noualea cer in weekendul asta ca a beneficiat 3 zile de prietena lui cea mai buna (si se pare ca iubirea intre ei e reciproca), asa sa nimerit sa existe 3 ocazii diferite sa se intalneasca (sambata, duminica si luni). Iar ieri ma ia pe departe si ma intreaba "mami, vrei sa vina ana pe la noi?". Adica vezi Doamne, nu el vrea, ci eu sa vreau si in felul asta se alegea si el cu bucuria.

Adrienutzu e din ce in ce mai scump si mai simpatic, se preface ca plange si e atat de scump. In plus e un mare dansator, imediat cum aude muzica se inavrte, misca din cap si se roteste din mijloc de la stanga la dreapta. Tot gelos a ramas (nu suporta sa ma vada nici cu un alt copilas/bebelus in brate).

Mergi la inceput

TRY mi se pare mie sau aparitia copiilor te-a facut sa vezi viata cu alti ochi?? te vad o mamica foaaare indulgenta, care totusi tine la programul copiilor, la educatia lor, insa ori mi se pare mie, ori incerci sa gasesti explicatii in toate manifestarile mai mult sau mai putin placute pe care le vedem la copiii nostri zilnic....Doamne fereste nu spun ca e ceva rau in asta, dimpotriva, eu te laud si te invidiez ca ai rabdarea necesara sa gasesti aceste explicatii pe moment, astfel incat sa nu mai reactionezi, ca mine, de ex, la primul impus, poate o palmuta la fund, un ton mai ridicat, cand poate de mult eori e necesar sa iau copilul deoparte si sa ii explic cu frumosul de ce nu a fost bine cum a facut.......nu spun ca mereu isi ia Paul palmuta, dar sunt moemnte cand nu reusesc sa ma stapanesc, mai intai palmuta si apoi imi pare rau, plang 10 min de ciuda pe mine is apoi vine explicatia cu frumosul!!! ...pe tine te vad foarte echilibrata ..of....te-am zapacit, nu stiu ce mi-a venit, asta e parerea mea....si uite ca am de invatat de la voi, dragi prietene, ca stiti vorba aia , omul cat traieste invata!

Paul a fost foarte agitat astazi, imi facea in ciuda, cand vedea ca suna tel venea langa mine si tipa, stia ca nu are voie, vorbisem cu el, dar el nu si nu......asa ca si-a furat azi o palmuta.....ce sa fac ma??? si firma, si copil si casa, ..o iau razna...

TRY lucrez la firma noastra, vanzare software, mai ales acum in vacanta de vara, il ajut pe Mihai cat pot de mult!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dama, uite aici ce ma interesa pe mine. Nu cred ca certificatul dureaza mult ci probabil transcrierea actului cu care veniti din Germania. Pasaportul din fericire se poate face intr-o zi la urgenta. Oricum, de abia ai si tu vacanta mai mare si copii petrec mai mult timp impreuna cu bunicii. Bine ca nu esti stresata de intoarcerea la servici sau alte termene limita. Stiu ca-i foarte aiurea, plecam cu ei la plimbare dar se intampla sa nu te poti intoarce cu ei in tara de unde ai plecat, cel putin asa am patit eu cu Ana cand nu i-a iesit viza in Norvegia inainte de cele 3 luni maxime de sedere , norocul nostru ca au inteles situatia la amabasada Norvegiei la Bucuresti si ne-au rezolvat in ultima zi.
Uneori si mie mi se pare asa complicat cu actele aici ca-mi vine sa nasc in Romania si atunci certificatul e gata pe loc, pasaportul la urgente intr-o zi .
Fulgule, mai zi si tu ceva ca nu pot sa cred ca nu ne citesti. Ai discutat cu doctorul de nastere?
Monica, cand mai pui si tu poze cu Ruxi, pai chiar asa ascunsa o tii.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

MONICA da, corect, vrem sa o mai vedem si noi pe Ruxi!!! dar si pe Alex, care e cavaler in toata regula!!! se uita dupa fete???? are preferinte???:)))))))) spune-i ca ma grabesc cu Nati, poate ne incuscrim!!:)))))

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, cam repede o mariti pe Nati, nici macar nu ai un test pozitiv si deja te agiti. Stai sa nasti sa vezi ce posesiva devii ca mama de fata .

Hai ca tot eu pun poze de la cele doua sedinte foto din ultimele 2 saptamani. Ana roz si Ana frez.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Da, Oti, despre transcriere e vorba dar pt mine tot dracul ala e, pt ca oricum ce act iti dau belgieni, numai a certif. de nastere nu arata. Si inca pt ai lor nu au nici macar atat, ci doar un nr pe-un card mic. Asa e, o vacanta mai lunga decat prevazusem, dar la 1 septembrie trebuie sa fiu neaparat inapoi, gradinita lui David e unul din motive, plus ca eu si lucrez, ce-i drept de acasa, dar tot trebuie sa fiu aici.

Try, nu merge pt acest act/transcriere de care vorbesc eu cu nici o taxa (cum e la pasaport) de urgenta. Au intrebat deja ai mei la primarie si se pare ca traseul e primarie, politia persoanelor, minister de interne si apoi iar la primaria de unde se depune cererea de transcriere...si cica dureaza mai mult asa, decat acelasi circuit dar de la ambasada/consulatul din tara unde ai domiciliul.

Mami de David & Patrick

Mergi la inceput