Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu cred ca Andreea este la agatat cu printesele prin parc, la bronzat, pai nu merita si ea dupa atata stres. Dar abia astept vesti de la cuscra Roxana.

Roxana, nasol ce sa zic, dar sunt convinsa ca oricare din ingerasii nostri poate la nervi sa faca acelasi gest ca Mihnea. Imi cam dau seama cum ai reactionat si pe buna dreptate. Ce ma mir este ca Bianca nu si-a dat seama de pericol, ce a zis ea dupa aceea?
Eu l-am enervat asa de tare pe al meu frate incat el m-a alergat cu cutitul si eu m-am incuiat la baie, iar el si-a varsat nervii pe usa, si acum desi au mai vopsit-o ai mei si tot se vad urmele. Eu aveam cam 10 ani si el 5 ani si parintii ne-au lasat acasa singuri in vacanta de vara .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor mi=a raspuns Gandacica la mail....cu aceeasi veselie, optimism contagios pe care ti le transmite in orice moment al vietii ei...mi-e tare draga, mi-a zis ca se gandeste adesea la voi, si ca va pupa pe toate. Pentru cine doreste sa mai vada ce mai face ea si familia ei, puteti vizita blogul http://viatalatara.wordpress.com/ si va veti convinge ca ea a ramas aceeasi luptatoare si minunata, asa cum o stim noi pe Anca. Mi-a dat si o poza cu cele trei comori ale ei Ile, Ioachim si Maria, foaaaarte frumosi!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu stiu fetelor...daca n-o mai ia davidutz asa cu biberon
cuscra...pe unde esti? mai zii ceva

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Doamne, indruma-l pe calea cea buna, da-i minte si putere de munca robului tau Mihai, si multa rabdare roabei tale Ioana si putere de convingere. Faca-se voia ta, amin.

Amin!
Ai fost super tare Otilico!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ia uitati si voi ce fel poate sa faca fata mea la mancare. E adevarat ca am pus oareshce suc de lamaie ...dar chiar asa?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha, ptiu sa n-o deochi, ce artista este. Am uitat sa-ti spun ca m-am dus degeaba la un magazin Disney, ei nu au Thomas doar Cars, iar in alta parte nu cred ca mai ajung.
Cat despre raspuns, stiu ca suna a gluma dar de data aceasta am zis-o la modul serios, nu fac eu glume cu cele sfinte. Ca eu stiu cum este sa ti se reproseze dupa fapta ca mi-am vazut interesul .
Ioana, pai unde-i poza? Si cum adica viata la tara, s-au mutat din Bucuresti? Poate scrie pe blog dar nu am timp sa rascolesc, poate tu stii mai bine.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Onitzo, Doamne ajuta sa fie asa cum vrei si sotiorul sa vrea si el pe Natalia.

Miha, multumesc ca te indurasi de mine si pusesi filmul pe altceva decat webshot. E scumpica foc Amiruta, cum strange ea din buzitze (cam asa face si Patrick cand ii dau ceva mai acrut), dar papa asa frumos . Si mey, mami, tu razi de fata, pai frumos iti sade?

Wow, Roxana, m-ai terminat cu faza cu ciocanul...cred si eu ca ai vazut negru in fata ochilor...e tare zurliu Mihnea. Dar totusi, cred, ca la 3 ani, aproape 4, inca ei nu realizeaza foarte tare ce urmari poate avea un astfel de gest. Si atunci tot noi parintii trebuie sa fim pe faza. cucuiul Biancai frumusica sa-i treaca. Cum a reactionat ea?

Multumim pt urarile de drum bun spre casa, dar acum sunt foarte ofticata de un lucru. S-ar putea sa fiu obligata sa raman in Ro mai mult decat prevazusem, ca cica certificatul romanesc de nastere a lui Patrick se elibereaza mai nou in 3-6 luni. Mor de ciuda ca nu am stiut ca prin ambasada, in schimbul unui tarif, il faceam in 3 saptamani si acum nu mai e timp . Nu ma mai invat minte deloc, sa ma astept de la Ro numai la schimbari in bine...

si vacantze frumoase tuturor

Mami de David & Patrick

Mergi la inceput

Dama, vezi daca nu citesti subiectele deschise de mine . Dar oricum si eu trebuie sa ajung in Ro sa-i fac pasaport lui bebe, dar asta dupa ce rezolv aici cu certificat romanesc si titlu de calatorie. Stiu ca-i bataie multa de cap, dar enorm de multi parinti trec prin procedurile acestea cum migratia fortei de munca este la maxim in Europa.

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miha, mortala Amira cum mananca, si ce mutrite face cand se stramba, e o dulce!

Bianca a reactionat neasteptat de bine la lovirura, adica nu l-a pocnit si ea. Inutil sa va spun ca toata dupa amiaza Mihnea si-a cerut scuze de la ea cu lacrimi in ochi, si domnisoara i-a spus ca il iarta daca pana la culcare nu o mai supara cu nimic, ceea ce , bineinteles n-a fost posibil...

Onitza, merci de vesti despre Gandacica!

Dama, neplacut cu pasaportul, poate exista torusi o cale mai rapida...

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ia uitati si voi ce fel poate sa faca fata mea la mancare. E adevarat ca am pus oareshce suc de lamaie ...dar chiar asa?

Cat e de frumoasa si scumpa!!
NU-i place dar tot deschide guritza pt urmatoarea lingurtiza.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput